- Liittynyt
- 19.7.2005
- Viestejä
- 1 551
- Ikä
- 41
En nyt tiedä onko noi addressit jotenkin kielletty täällä vai mitä? Joka tapauksessa en laita linkkiä suoraan addressiin, vaan erään hepun ruokablogiin. Sieltä saa kukin mennä eteenpäin jos kiinnostaa. Mun mielestä aihe on tärkeä, ja sopii kohtuullisen hyvin pakkikselle.
Jos tässä oli jotain sopimatonta/kiellettyä, pahoittelen ja saa poistaa. Musta olis kuitenkin kiinnostava keskustella aiheesta. Käyttääkö täällä jengi noita marinoituja lihoja? Ite ostin viime viikolla jotain tandoorimaustettuja broilerin fileesuikaleita. Meinas lentää seinään, nimittäin fileemuru olis ollu oikeempi nimi. Pelkkää mössöä ja murua. :curs:
Tackar och pockar.
"Marinoimattoman lihan puolesta
Kauppojen hyllyiltä on vaikea löytää lihaa tai broileria (kanasta puhumattakaan), jonka makua ei teollisuus olisi jo valmiiksi päättänyt. Jos tavoitteena on aktiivisesti vaikuttaa keittotaitomme huonontumiseen, niin oikeat keinot ovat käytössä. Suomalainen lihakarjan tai broilerin kasvattaja tekee kaikkensa, jotta liha olisi puhdasta, tuoretta ja hyvänmakuista. Miksi se sitten pitää (tai saadaan) pilata matkalla tilalta kauppaan?
Tällä adressilla halutaan kauppoihin parempi marinoimattomien liha- ja broilerituotteiden valikoima, jotta lapsemmekin tietäisivät, miltä raaka-aineet oikeasti maistuvat.
Toinen erittäin tärkeä marinoimattomuuden puolesta puhuva seikka on marinadeissa käytettävän aromivahventeen aiheuttamat allergiat.
Mikäli riittävästi samanmielisiä allekirjoittajia löytyy, toimitan adressin Suomen ensimmäiselle ruokakulttuuriasiamies Jaakko Nuutilalle, joka taistelee saman aatteen puolesta.
Toivon, että hän toimittaa sen puolestaan eteenpäin kaupan valikoimista vastaaville tahoille.
Kiitos vaikuttamisesta!
Terveisin
Petri Hollmén
Perjantaikokki"
Linkki blogiin.
Jos tässä oli jotain sopimatonta/kiellettyä, pahoittelen ja saa poistaa. Musta olis kuitenkin kiinnostava keskustella aiheesta. Käyttääkö täällä jengi noita marinoituja lihoja? Ite ostin viime viikolla jotain tandoorimaustettuja broilerin fileesuikaleita. Meinas lentää seinään, nimittäin fileemuru olis ollu oikeempi nimi. Pelkkää mössöä ja murua. :curs:
Tackar och pockar.
"Marinoimattoman lihan puolesta
Kauppojen hyllyiltä on vaikea löytää lihaa tai broileria (kanasta puhumattakaan), jonka makua ei teollisuus olisi jo valmiiksi päättänyt. Jos tavoitteena on aktiivisesti vaikuttaa keittotaitomme huonontumiseen, niin oikeat keinot ovat käytössä. Suomalainen lihakarjan tai broilerin kasvattaja tekee kaikkensa, jotta liha olisi puhdasta, tuoretta ja hyvänmakuista. Miksi se sitten pitää (tai saadaan) pilata matkalla tilalta kauppaan?
Tällä adressilla halutaan kauppoihin parempi marinoimattomien liha- ja broilerituotteiden valikoima, jotta lapsemmekin tietäisivät, miltä raaka-aineet oikeasti maistuvat.
Toinen erittäin tärkeä marinoimattomuuden puolesta puhuva seikka on marinadeissa käytettävän aromivahventeen aiheuttamat allergiat.
Mikäli riittävästi samanmielisiä allekirjoittajia löytyy, toimitan adressin Suomen ensimmäiselle ruokakulttuuriasiamies Jaakko Nuutilalle, joka taistelee saman aatteen puolesta.
Toivon, että hän toimittaa sen puolestaan eteenpäin kaupan valikoimista vastaaville tahoille.
Kiitos vaikuttamisesta!
Terveisin
Petri Hollmén
Perjantaikokki"
Linkki blogiin.