Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
kataq sanoi:paljo sen malton kilo hinta on tossa linkissä
Ei välttämättä tyhmiä, mutta pihejä. Kansainvälisestä kortista liike joutuu maksamaan isommat rojaltit luottokorttiyhtiölle.venus sanoi:Yritin tilata tuotteita Hulkin mainitsemasta paikasta!!!!!!!!!!!!!!!!! Eivät kuulemma hyväksy kansainvälisiä luottokortteja!!! Vittu et jenkit voi olla taas tyhmiä......
Kaveri on yrittänyt saada nettikaupasta digikameraa! Tulos sama 0.
puuppa sanoi:Ei välttämättä tyhmiä, mutta pihejä. Kansainvälisestä kortista liike joutuu maksamaan isommat rojaltit luottokorttiyhtiölle.
:nä. Kai sitä nyt hulluksi tulisi jos vetelis pelkkiä jauhoja päivät pitkät, mutta näin ihan teoriassa ajatellen...Jimbe sanoi:Finfood.fi:stä
Eli siis, mitä pienenpi DE-arvo sitä hitaammin ja tasaisemmin hiilihydraatti imeytyy. Näin ollen tulisi suosia pienen DE:n omaavia hiilareita ruokailussa. Tämähän on siis sen takia jotta insuliinitasot pysyisivät mahdollisiman alhaalla, eikö? Minkä takia siis syödä riisiä/perunaa/pastaa/kaurahiutaleita? Näissä kaikissahan on korkeempi DE kuin maltossa...
Okei, älkää nyt pitäkö mua ihan:nä. Kai sitä nyt hulluksi tulisi jos vetelis pelkkiä jauhoja päivät pitkät, mutta näin ihan teoriassa ajatellen...
TheLORD sanoi:DE korkeempi juu mutta GI pienempi.
Lisäksi niissä on mineraaleja,kuituja,hivenaineita, vitamiineja jne. Malto sen sijaan on puhdasta energiaa.
mineraaleja,kuituja,hivenaineita, vitamiineja
Jimbe sanoi:Mutta sitten ENTÄS jos heraan lisätään vähän kaseiinia joka siis hidastaisi imeytymistä niin että se riittää pitämään anabolisen tilan riittävän pitkän ajan, eli siis seuraavaan ruokailuun saakka. Hmm?
Jimbe sanoi:Eli siis, mitä pienenpi DE-arvo sitä hitaammin ja tasaisemmin hiilihydraatti imeytyy. Näin ollen tulisi suosia pienen DE:n omaavia hiilareita ruokailussa. Tämähän on siis sen takia jotta insuliinitasot pysyisivät mahdollisiman alhaalla, eikö? Minkä takia siis syödä riisiä/perunaa/pastaa/kaurahiutaleita? Näissä kaikissahan on korkeempi DE kuin maltossa...
Jimbe sanoi:Hetkonen.. siis DE ja GI, sama asia?
Pillereistä samat aineet.
Tahvo Tohveli sanoi:Miksi insuliinitasot pitäisi pysyä mahdollisimman alhaalla
Mikähän pointti oli? Mun mielestä insuliiniressistenssi on melko tärkeä seikka, ellei halua insuliinin anabolian kohdistuvan ainoastaan rasvakudokseen.Jimbe sanoi:Nojoo, tämäkin on vissiin totta, mutta ei oikeestaan tarpeellinen tieto. Eli pikaselitys: Kun verensokeri nousee, keho tuottaa vastineeksi insuliinia joka "avaa" lihas ja rasvasolut jotka sitten vastaanottavat sen ylimääräisen glukoosin jotta verensokeri palautuisi taas normaalitasoon. Long story short: Insuliini edesauttaa rasvan varastoitumista, eli tuut läskiks.
Tavallisessa ruossa, erityisesti mahdollisimman vähän jalostetussa, on lähes loputon määrä erilaisia yhdisteitä (flavonoidit, sterolit yms.,), ja muita hyödyllisiä aineita, joita ei edes tunneta, puhumattakaan niiden toimintamekanismeista ja vaikutuksista ihmiskehossa. Pitkällä tähtäimellä ei varmaan kovin terveellistä tuollainen koeputki-safkaJimbe sanoi:Joo, kukaan nyt ei ole vielä puuttunut itse pääkysymykseen eli ihan teoreettisesti ajatellen: Miksi oiketa ruokaa ei voisi korvata näillä lisäravinteilla? (plus vitsku/mineraalipillerit).
Omskakas sanoi näin toisessa threadissa: "useat insuliini'piikit' pitkin päivää nostavat turhaan insuliiniresistanssia."
Pillereistä samat....tai sitten ei. Nuissa voi olla sellaisiakin aineita mitä pillereissä ei ole. Älä korvaa monipuolista ruokaa pillereillä missää tapauksessa!
Eli tuloksena on maito?
passenger sanoi:Mikähän pointti oli? Mun mielestä insuliiniressistenssi on melko tärkeä seikka, ellei halua insuliinin anabolian kohdistuvan ainoastaan rasvakudokseen.

Niin, kai ne geenit on ensisijalla, mutta niitä kun ei kukaan pysty omalla kohdallaan muuttamaan niin kannattanee keskittyä siihen mihin on mahdollista vaikuttaa, eli ravintoon. Ehkä hiukan off-topic, mutta omaltaa kohdalta voin sanoa että kun tuli lapsena ja etenkin murrosikäisenä syötyä paljon namia (suunilleen joka päivä), niin vaikuttais siltä että on aiheuttanu ihan pysyviä haittoja. Pituutta kuuluis olla selvästi enemmän (insuliinin kasvuhormonin "vastavaikuttaja") ja kehonrakenne on muutenkin täysin erilainen kuin esim. veljelläni. Uskon että ravinnolla on melko merkittävä tekijä kehitykselle ja terveydelle noin yleensäkin.....voin tosin olla väärässä minäkinTahvo Tohveli sanoi:Mutta kuinka paljon tuohon ravinteiden osiointiin voidaan sitten näillä ruoka-ainevalinnoilla vaikuttaa (muuten kuin välttämällä rasvaprosentin nousua liian korkealle, joka on energiantasapainokysymys)? Oma käsitykseni on, että ei kovinkaan paljon, vaan kroppa tekee aika selkeästi niin, kuin se on "ohjelmoitu" tekemään. Geenit ja harjoittelu siihen vaikuttavat selkeästi, mutta ravinnon imeytymisnopeudet ja GI:t kaiketi aika vähän. Saatan toki myös olla rankasti väärässä......![]()

Tahvo Tohveli sanoi:Geenit ja harjoittelu siihen vaikuttavat selkeästi, mutta ravinnon imeytymisnopeudet ja GI:t kaiketi aika vähän.
