Makrilli?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Vuoris
  • Aloitettu Aloitettu
Liittynyt
11.2.2003
Viestejä
103
Niin. Aika vähän ollut juttua tästä kalasta. Itse ainakin tykkään vetään savustettua pippurimakrillifilettä, kun tonnikala on alkanut hieman tökkimään, vaikka kyllä sitäkin vielä se purkki tai pari päivässä uppoaa :D.

Jos en ihan väärin katsonut, niin ainakin Fineli sanoo, että makrillissa olisi jopa enemmän alfalinoleenihappoa kuin lohessa. Hintakin on vain noin puolet savusten kirjolohifileen hinnasta.

Niin onko tuossa makrillissa jotain sellaista miksi sitä ei kannattaisi syödä, kun niin vähän on ollut juttua? Entäs tuo savustus eli onko siitä jotain haittaa? Joskus luin jostain jotain :), että savustus ei olisi välttämättä terveellisin valmistustapa tai jotain :). Toisaalta samapa tuo, kun niin hyvveetä on, joten suosittelen muillekin, jos ette ole vielä kokeilleet.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Raadonsyöjä kala

Makrilli on vesien jätteenhoitolaitos eli se syö lähes kaikkea merenpohjan ja taivaan välillä. Myös kaikki kuolleet pohjasta. Eipä tuo itsekkään pahalta maistu, mutta jotenkin vaan on alkanut etoon tämä merenelävä.
 
Pippurimakrillia leivän päällä, mmmm... :kuola::homersimpson:

Pippurimakrilli on hyvää, terveellistä eikä pahan hintaistakaan (muistaakseni). Pitääpä ostaa taas tänään. Kierrätän leivän päällyksinä keittokinkkua, kalkkunaleikettä, maksamakkaraa ja pippurimakrillia, lisäksi kurkkua ja salaatin lehteä, nykyään taas juustoakin joskus. Tiedän, että ainakaan maksamakkara ei noista ole ravintoarvoiltaan kummoista kamaa (eivätkä monet juustotkaan), mutta ei haittaa. Pitää olla makunautinnollekin sijaa. :)
 
Re: Raadonsyöjä kala

Originally posted by Penneck
Makrilli on vesien jätteenhoitolaitos eli se syö lähes kaikkea merenpohjan ja taivaan välillä. Myös kaikki kuolleet pohjasta.

Kuulostaa ainakin monipuoliselta ravinnolta eipä tarvitse itse jätteitä syödä kun makrilli on syönyt ne jo valmiiksi:thumbs:
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom