- Liittynyt
- 11.2.2003
- Viestejä
- 103
Niin. Aika vähän ollut juttua tästä kalasta. Itse ainakin tykkään vetään savustettua pippurimakrillifilettä, kun tonnikala on alkanut hieman tökkimään, vaikka kyllä sitäkin vielä se purkki tai pari päivässä uppoaa :D.
Jos en ihan väärin katsonut, niin ainakin Fineli sanoo, että makrillissa olisi jopa enemmän alfalinoleenihappoa kuin lohessa. Hintakin on vain noin puolet savusten kirjolohifileen hinnasta.
Niin onko tuossa makrillissa jotain sellaista miksi sitä ei kannattaisi syödä, kun niin vähän on ollut juttua? Entäs tuo savustus eli onko siitä jotain haittaa? Joskus luin jostain jotain , että savustus ei olisi välttämättä terveellisin valmistustapa tai jotain . Toisaalta samapa tuo, kun niin hyvveetä on, joten suosittelen muillekin, jos ette ole vielä kokeilleet.
Jos en ihan väärin katsonut, niin ainakin Fineli sanoo, että makrillissa olisi jopa enemmän alfalinoleenihappoa kuin lohessa. Hintakin on vain noin puolet savusten kirjolohifileen hinnasta.
Niin onko tuossa makrillissa jotain sellaista miksi sitä ei kannattaisi syödä, kun niin vähän on ollut juttua? Entäs tuo savustus eli onko siitä jotain haittaa? Joskus luin jostain jotain , että savustus ei olisi välttämättä terveellisin valmistustapa tai jotain . Toisaalta samapa tuo, kun niin hyvveetä on, joten suosittelen muillekin, jos ette ole vielä kokeilleet.