- Liittynyt
- 23.2.2013
- Viestejä
- 87
Tässä on kyllä oma ehdoton suosikki safkani mitä teen yleensä viikonloppuna ainut, miinus on vaan se että ei malta lopettaa syömistä.
Ainekset:
Broccoli 1kg
Paketti pekonia tai pari A-luokan makkaraa/nakkeja
Pari sipulia siivuina
10 kpl kanamunia
1 dl kolmen juuston kermaa
Mausteita: 1tl grillausmauste sekä pikkaisen pippurisekoitusta
Pinnalle juustoraastetta esim, sinileima emmental
Broccolit on hyvä nostaa jo hyvissä ajoin sulamaan koska jäiset broccolit antaa liikaa nestettä uunissa sulaessaan. Paistetaan pekoni+sipuli öljyssä,sekoitetaan kulhossa kanamunat, mausteet, juusto sekaisin.
Voidellaan uunivuoka kaadetaan broccolit vuokaan sekä pekoni+sipuli ja sekaan kaadetaan muna kerma seos, muutaman kerran hämmennetään jotta ainekset sekoittuvat, pistetään vuoka uuniin 200c ja 40min, otetaan vuoka uunista ripotellaan päälle juustoraaste ja takaisin uuniin 10min.
Voi duunata omia versioita oman mielikuvituksen mukaan,usein laitan myös paprikaa,munakoisoa,herkkusieniä,porkkanaa ym vaihtelun vuoksi, mutta takaan että on hyvää tekipä sit miten hyvänsä.
Ainekset:
Broccoli 1kg
Paketti pekonia tai pari A-luokan makkaraa/nakkeja
Pari sipulia siivuina
10 kpl kanamunia
1 dl kolmen juuston kermaa
Mausteita: 1tl grillausmauste sekä pikkaisen pippurisekoitusta
Pinnalle juustoraastetta esim, sinileima emmental
Broccolit on hyvä nostaa jo hyvissä ajoin sulamaan koska jäiset broccolit antaa liikaa nestettä uunissa sulaessaan. Paistetaan pekoni+sipuli öljyssä,sekoitetaan kulhossa kanamunat, mausteet, juusto sekaisin.
Voidellaan uunivuoka kaadetaan broccolit vuokaan sekä pekoni+sipuli ja sekaan kaadetaan muna kerma seos, muutaman kerran hämmennetään jotta ainekset sekoittuvat, pistetään vuoka uuniin 200c ja 40min, otetaan vuoka uunista ripotellaan päälle juustoraaste ja takaisin uuniin 10min.
Voi duunata omia versioita oman mielikuvituksen mukaan,usein laitan myös paprikaa,munakoisoa,herkkusieniä,porkkanaa ym vaihtelun vuoksi, mutta takaan että on hyvää tekipä sit miten hyvänsä.