Maittavimmat proteiiniruokareseptit

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Shape46
  • Aloitettu Aloitettu
Tässä on kyllä oma ehdoton suosikki safkani mitä teen yleensä viikonloppuna ainut, miinus on vaan se että ei malta lopettaa syömistä.
Ainekset:
Broccoli 1kg
Paketti pekonia tai pari A-luokan makkaraa/nakkeja
Pari sipulia siivuina
10 kpl kanamunia
1 dl kolmen juuston kermaa
Mausteita: 1tl grillausmauste sekä pikkaisen pippurisekoitusta
Pinnalle juustoraastetta esim, sinileima emmental

Broccolit on hyvä nostaa jo hyvissä ajoin sulamaan koska jäiset broccolit antaa liikaa nestettä uunissa sulaessaan. Paistetaan pekoni+sipuli öljyssä,sekoitetaan kulhossa kanamunat, mausteet, juusto sekaisin.
Voidellaan uunivuoka kaadetaan broccolit vuokaan sekä pekoni+sipuli ja sekaan kaadetaan muna kerma seos, muutaman kerran hämmennetään jotta ainekset sekoittuvat, pistetään vuoka uuniin 200c ja 40min, otetaan vuoka uunista ripotellaan päälle juustoraaste ja takaisin uuniin 10min.

Voi duunata omia versioita oman mielikuvituksen mukaan,usein laitan myös paprikaa,munakoisoa,herkkusieniä,porkkanaa ym vaihtelun vuoksi, mutta takaan että on hyvää tekipä sit miten hyvänsä.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Tässä aikalailla basic ateria IF:llä:

Broilerin filee 300g
Vihannessekoitus Apetit 250g
Avokado 100g
Täysjyväriisi 80g
Oliiviöljy 10g
Saksanpähkinä 35g
Oliivi 35g

+ Suolaa + Mustapippuria + Tuoretta valkosipulia + Currya + Juustokuminaa

Nam!
 
Laitan videomuodossa pätkän tänne. Prodepannukakkuja, tarvitset:
Heraa
Oatseja (kaurahiutaleita jauhettuna, ehkä toimii kokonaisenakin kun blendaa - en ole kokeillut)
Kananmuna
Maito
Kanelia, steviaa, kardemummaa, mitä ikinä halutkaan.
+Mustokoita tms. lättyjen kanssa.

Noita laittaa oman maun/makrojen mukaan sekasin.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Roiskeläppä

Pohja: 6 kananmunaa
30g mantelijauhetta
Suolaa mielin määrin

Erottele valkuaiset kulhoon ja keltuaiset omaan kuppiin.
Sekoita jauhot ja suola keltuaisiin vaikka lusikalla.
Vatkaa sähkövatkaimella valkuaiset vaahdoksi n.1 min täysillä
Kaada keltuaismönjä hiljaa sekoittaen vaahdon sekaan.
Kaada valmis sotku uuninpellille leivinpaperin päälle ja tökkää nopeasti 200 asteiseen uuniin n. 10 minuutiks
Ota ulos uunista täyttele, miten haluat ja takasin 250 asteeseen 3-5 min.

Pohjan valmistuksessa olen käyttänyt joskus 1rkl talkkunajauhoja ja 30g leivontaproteiinia.
Keltuaisia ei välttämättä tarvii laittaa kaikkia, en oo kokeillu vielä tehä pelkästä valkuaisesta.
Pohja onnistuu kuulemma ilman mitään jauhojakin, joten voi tuunailla miten tykkää.
Hiilarit tässä voi säätää todella vähiin.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom