Maailman parhaat lihapiirakat

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Huppe
  • Aloitettu Aloitettu
Hanna Partanen ja stadin Möttöset sun muut ovat tuttuja, mutta vedänpä kotiinpäin ja mainostan Kotkan torin (nykyään kai siinä puiston vieressä väliaikaisesti) lihapiirakoita. Perusversiossa ei nakkeja, vaan hyvä piiras, jonka sisällä tiivis, ei liian suolainen jauhelihamausteseos. Erinomaisen hyvää, pyrin syömään joka kerta vanhassa kotikaupungissa käydessäni.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Hanna Partanen ja stadin Möttöset sun muut ovat tuttuja, mutta vedänpä kotiinpäin ja mainostan Kotkan torin (nykyään kai siinä puiston vieressä väliaikaisesti) lihapiirakoita. Perusversiossa ei nakkeja, vaan hyvä piiras, jonka sisällä tiivis, ei liian suolainen jauhelihamausteseos. Erinomaisen hyvää, pyrin syömään joka kerta vanhassa kotikaupungissa käydessäni.
 
Cockton sanoi:
Kyllähän se niin on, että Kajaanista Mantan grillistä irtoaa parhaat lihapiirakat, erityisesti lihapiirakka lenkillä... Isompikin mies saa pidellä sitä annosta kaksinkäsin, ja sisältä löytyy oikeasti puolipakettia HK:n sinistä. Tuohon vielä puolikas maito päälle niin a vot...

Meikä lähtee kans tuohon remmiin!! Mantan voittanutta ei ole:rock: Ja onhan se kuitenkin suomen paras grilli:thumbs: . Täällä helsingissä kun asuu ja tulee joskus käytyä kajaanissa päin, niin kyllä se on pakko pyörähtää mantalla.. ...iski hirvee mantakuume:kuola:
 
Jos Lahdessa päin kulkee niin:
- linja-autoasemalta, lähtevien linja-autojen puolelta, pieni grilli, täytetty lihis 2,50e ja on hyvä :)

- burger mafialta myös maukkaita ja isojakin lihiksiä :rock:
 
paksi sanoi:
Hanna Partaselle ääni täältäkin. On ne lihikset vaan niin pirun hyviä. Kuopiossa käydessä tulee yleensä ostettua kaksi lihapiirakkaa ja kaksi tai kolme isoa riisipiirakkaa välipalaksi. Kalorien saanti on taattu :)

Huppe: Paljonko tuli kuluja matkahuollosta?

Kulut kutakuinkin 9-10e, näin se leipuri ainakin sanoi. Kerron huomenna sitten kuvien kera että miltä herkut maistuivat!
 
Huppe sanoi:
Kulut kutakuinkin 9-10e, näin se leipuri ainakin sanoi. Kerron huomenna sitten kuvien kera että miltä herkut maistuivat!

Tuosta sitten vielä kuvasarja kellonaikoineen "Hulluin mäsäytyksesi"-ketjuun.
 
En hirveesti ole muualla lihiksiä syöny kun tampereel. Paras tähän mennessä on Ylä-Grilli Lamminpäässä ja iso Baijerilainen! Maksaa muistaakseni vajaat 5e ja täyttää todella hyvin :kuola: :kuola:
Erikoisuutena ainakin jossain vaiheessa oli kebab piirakka. en tie myydäänkö tuota enää mutta hyvää sekin oli :kuola:

Pakko mennä ulos syömää jotai hyvää :D
 
1:Kouvolassa Nipan Grillin Tuplatorkkari
2:Pelkkänä lihapiirakkana.(ei mitään sisään): Naapantuura ,Seppo Varpenius Valtatie 12 Kausala.
3:Juuri uunista otettuna Fazerin pienen pieni lihapiirakka.

Täytyy kyllä tilata itsekin tuolta Partaselta,jos ne ovat niin hyviä.
 
Noniin matkahuollosta on paketti käyty, 66euroa siihen sitten tuli hintaa :eek: :eek:
Postiennakkomaksu ja paketin paino nosti sitä pikkaisen korkeammaksi kuin oli tarkoitus.

No mitä sisältöön tulee niin hieman tuli mieleen että näin se vain aika kultaa muistot. Lihapiiraat olivat TODELLA herkullisia mutta odotin jotain deja vu -ilmiötä 20 vuoden takaa, sitä kuitenkaan saamatta. Tuttu makuhan se siellä oli kyllä, täyte on kertakaikkiaan hyvää eikä parempaa ole tullut maisteltua. Kuitenkin todellisen makuelämyksen puuttuessa joudun antamaan sille vain 9 pistettä, kiitettävä arvosana kuitenkin.

Lanttukukko oli kilon painoinen ja se oli hyvä, tosin ruiskuori aavistuksen kuiva, vaatisi varmaan lämmittämistä. Herkullinen sekin oli, 8.5 pistettä kuitenkin vain.

Riisipiiraat olivat pettymys, mummon tekemät olivat parhaita edelleen, edustaa lajityyppinsä kärkeä (vaalea kuori) :( Vain 7 pistettä. Suuren koon ansiosta voisi nostaa pisteet 8:aan.

Munkit olivat kyllä herkullisia myös, mutta niistä puuttui kardemumma, niistä pisteitä vain 7,5. Mikkelin AMK:n kahvilan munkkirinkilä saa ansaitut 9.5 pistettä. Mutta niistä ei tässä nyt ole kyse :)
 
No niin voittaja on löytynyt ja tän ketjun voi vissin sitten pikku hiljaa vaikka sulkea ;)

"Kun seuraavan kerran kaipaat tuhtia purtavaa ja taskussa on vähän ylimääräistä kahisevaa, kannattaa suunnata brittiläiseen ravintolaan, jonka kokki on keksinyt valmistaa herkullisia lihapiirakoita - joiden hinta on rapeat 1 300 euroa kappaleelta. Burnleyssä sijaitsevan Burnley Fence Gate Innin ruokalistalta löytyvän hintavan herkun salaisuus ovat kiinalaiset sienet, joiden kilohinta on reilut 700 euroa. Lihapiirakan liha tulee puolestaan karjasta, jota kasvatetaan niin rentouttavassa ympäristössä, että naudat saavat jopa hierontaa tunteakseen olonsa leppoisammaksi. Herkkuaterian kruunaavat tryffelit ja vuosikertaviinistä valmistettu kastike."[Iltalehti 21.11.2005]
 
Pro-Pain sanoi:
Uunituoreet Laurikaisen lörtsyt Savonlinnasta :kuola: .

AAMEN! joskus tullut haettua noita suoraan kotileipomosta :kuola: ja ovat parasta mitä maa päällään kantaa. hyvänä kakkosena hanna partasen lihatsut kuopiosta.
 
derego sanoi:
vedänpä kotiinpäin ja mainostan Kotkan torin (nykyään kai siinä puiston vieressä väliaikaisesti) lihapiirakoita.


Entinen Kotkalainen taidat olla niinkun minäkin. Ootko kokeillu Liikasen leipomon lihapiirakoita?? Niiden voittanutta ei vielä oo kohdalle tullu.. :kuola:
 
amf sanoi:
No niin voittaja on löytynyt ja tän ketjun voi vissin sitten pikku hiljaa vaikka sulkea ;)

"Kun seuraavan kerran kaipaat tuhtia purtavaa ja taskussa on vähän ylimääräistä kahisevaa, kannattaa suunnata brittiläiseen ravintolaan, jonka kokki on keksinyt valmistaa herkullisia lihapiirakoita - joiden hinta on rapeat 1 300 euroa kappaleelta. Burnleyssä sijaitsevan Burnley Fence Gate Innin ruokalistalta löytyvän hintavan herkun salaisuus ovat kiinalaiset sienet, joiden kilohinta on reilut 700 euroa. Lihapiirakan liha tulee puolestaan karjasta, jota kasvatetaan niin rentouttavassa ympäristössä, että naudat saavat jopa hierontaa tunteakseen olonsa leppoisammaksi. Herkkuaterian kruunaavat tryffelit ja vuosikertaviinistä valmistettu kastike."[Iltalehti 21.11.2005]

No ei tollasia voi lihapiirakoiks sanoo :)
 
amf sanoi:
No niin voittaja on löytynyt ja tän ketjun voi vissin sitten pikku hiljaa vaikka sulkea ;)

"Kun seuraavan kerran kaipaat tuhtia purtavaa ja taskussa on vähän ylimääräistä kahisevaa, kannattaa suunnata brittiläiseen ravintolaan, jonka kokki on keksinyt valmistaa herkullisia lihapiirakoita - joiden hinta on rapeat 1 300 euroa kappaleelta. Burnleyssä sijaitsevan Burnley Fence Gate Innin ruokalistalta löytyvän hintavan herkun salaisuus ovat kiinalaiset sienet, joiden kilohinta on reilut 700 euroa. Lihapiirakan liha tulee puolestaan karjasta, jota kasvatetaan niin rentouttavassa ympäristössä, että naudat saavat jopa hierontaa tunteakseen olonsa leppoisammaksi. Herkkuaterian kruunaavat tryffelit ja vuosikertaviinistä valmistettu kastike."[Iltalehti 21.11.2005]

LOL! :D Tossahan on munaa. Kyllähän sitä kalliita viiniä ollaan maisteltu, mutta kuinka moni voi sanoa että on imaissut 1300 juuron lihiksen.
 
tseif sanoi:
LOL! :D Tossahan on munaa. Kyllähän sitä kalliita viiniä ollaan maisteltu, mutta kuinka moni voi sanoa että on imaissut 1300 juuron lihiksen.
Joo, tota kun mutustelee toppatakki päällä kioskin kulmalla 04:23 aikaan aamuyöllä karmeassa jurrissa ja vetää taskulämmintä Louis XVII:tä päälle. Oksentaa ja käy nukkumaan, herää aamulla tutkimaan kuittejaan ja huomaa jotain kivaa :hyper:
 
Kävin Jaskan Grillillä ja ruoka oli aivan hirveää. Itse otin Toisenlaisen ja sitten maistoin Teekkarin Erikoista (vai mikä lienee?). Liikaa mausteita (vaikka pyysin vähän) ja sitten se oli sellaista palaneen makuista. Sinne ei siis enää ikinä, paitsi mahdollisesti viimeisenä oljenkortena kolmen promillen kunnossa.

Helsingistähän ei edes saa kunnon nakkikoppiruokaa, mutta jos jossain on pakko käydä, niin sitten thaimaalaisten pitämässä Kurvin Grillissä.
 
Jaskan Grilli on perseestä, Kurvin Grilli on uskomattoman kamala. Harrin nakki vai mikä vittu onkaan voitti cityn palkinnon vuoden parhaasta snagarista palvelunsa ansiosta. No en tiiä siitä mutta kai se on pakko palvella hyvin kun safka on ensinnäkin raakaa ja toisekseen uskomattoman mautonta huttua. Helsingistä ei saa kunnon grilliruokaa. Koskakohan viimeksi olen syöny höyrytetyn lihiksen ja nakkeja... perkele mikro sanoo pling ja siinö se: saarioisten lihis ja pari nakkia välissä.

Jotain positiivistakin se kai on sanottava... Opperan grillistä olen joskus saanut yllättävän kookkaita ja rapeita ranskisannoksia. En ole tosin pariin vuoteen testannut tarjonnan laatua.
 
Eromangat ja muut on ihan jees mutta.......
Parhaat lihikset löytyy kuitenkin Savonlinnasta ja Laurikaisen leipomon leipomana. PISTE!

:)

PS. Eromangan lihikset on kyllä varmaan rasvaisinta "ruokaa" mitä oon koskaan syöny.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom