• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Luxus kämpät ja rakentaminen

Liittynyt
13.6.2002
Viestejä
1 616
Sama se on kun kattoo hienot autot yms ketjuja. Eli lottovoittoa odotellessa tai rikasta sukulaista ja perintöä, mistä ei ole edes kuullut. Mutta kyllähän kun kattellee parin frendin rakennuksia ja tietää sen lainan määrän ja maksuaikataulun niille eli +25v, niin ei tulis ikinä edes itselle mieleen. Kai ne marmoritasot yms on kivoja vaikkei niihin ole oikeasti varaa,
Mä oon onneksi tyytyväinen omaan rivariyksiöön toki suht iso yksiö 50M2 ja kun tietää ettei kerkeä 36v tulemaan mittariin kun on velaton eli alle vuosi jäljellä pitäs varman palkita itsensä jollain reissulla yms :)
 
Liittynyt
17.4.2002
Viestejä
3 217
Ikä
38
No ei tuo autovertaus nyt aivan sama ole kuin näistä kämpistä haaveilu. Moni hieno ja sitä myötä kalliskin auto on kuitenkin saavutettavissa, jos on perkeleen hyvätuloinen ja pitkään (vuosikymmeniä). Ei tietenkään massan tavoitettavissa, mutta yllättävän monella olisi varaa, jos priorisoisi autoa. Nämä tämän thredin kämpät taas ovat pääosin sitä luokkaa, että jättilottopotin voittaminenkaan ei taitaisi riittää. Ja vaikka riittäisikin ostoon, niin se ei vielä riitä, kun käyttökustannuksiin talosta ja tontista menee kaiketi tuhansia euroja kuussa.
 
Liittynyt
11.3.2008
Viestejä
6 410
Ikä
31
Itelle ei iske yhtään noi neliö setit mutta sekin varmaan johtuu siitä että jos joskus tollaseen olisi varaa niin se talo ei tosiaankaan olisi 100km etäisyydella isosta kaupungista vaan jossain syrjäisessä ja rauhallisessa mestassa.
 
Liittynyt
3.7.2002
Viestejä
8 898
Vaatimattomat 27 kerrosta kotiaOnkohan tuohon Marvelin piirtämään kämppään ollut inspiraationa Portabellon huvila?
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Liittynyt
4.4.2005
Viestejä
1 041
Ikä
39
Onhan nää hienoja, ei siitä mihinkään pääse. Ite tykkään todella paljon noista minimalistisista "kuutioista" hienoilla maisemilla. Sitä en kyllä ymmärrä miks noi jotkut kuution malliset talot muka maksais paljon? Tontti on tottakai kallis, jos haluu hienot näkymät yms.. mut jos ajattelee vaan talon hintaa. Luulis että tollasen voi tehdä vaikka harkoista jonka sit päällystää.. Sisälle kerrokset vaikka teräs tai puurakenteista. Osaako kukaan heittää arviota mitä tolla tavalla rakennettu talo vois maksaa? Muistan jonkun tv ohjelman jossa joku teki vanhasta kivinavetasta tollasen siistin talon, niin että säilytti kiviseinät ja rakenti teräksestä jonkun tukisysteemin sinne sisälle josta muodostu myös pohja toiselle kerrokselle. Hintaa tuli joku 200 000£ ja sille teki joku muu suunnitelmat ja rakentamisen.
 
Ylös