• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Luxus kämpät ja rakentaminen

Liittynyt
29.4.2004
Viestejä
483
Hienoja kämppiä- ei voi muuta sanoa. Tässä pari poimintaa:

Pelkkä sohvakalusto maksaa enemmän kuin Suomalainen kehtaa ottaa asuntolainaa :D

Nuo renesanssikopiot aiheutti kyllä aikamoisen oksennusreaktion. Tuntuu, että porukka haluaa uusista kämpistä tuon näköisiä ainoastaan se vuoksi, että naapuri katsoisi monttu auki.

Tässä vielä pari hahmotelmaa tee-se-itse miehelle. Kämpät on tehty merikonteista: 
Liittynyt
20.1.2008
Viestejä
2 517
Fabio, tuo sohvakalusto alkuperäisenä vienee noin 60,000 euroa. Pikaisesti laskiskelin keskihinnaksi n. 5,000/tuoli tai pöytä. Jotain paljousalennusta Knollilta varmasti saa, jos ostaa tuon määrän.

Muuten olen sitä mieltä, että suurin osa noista asunnoista on paitsi arkkitehtonisesti rumia tai täysin mitäänsanomattomia kikkailuja myös sisustukselliseti hirveitä. Kolmella sivulla on ehkä noin kymmenen asuntoa, joita pidän kauniina, asuttavina tai haluttavina. En silti sanoisi ei millekään, mutta minun käsitykseni luksuksesta ei tosiaankaan matsaa näiden kanssa...
 
Liittynyt
20.1.2008
Viestejä
2 517
En löytänyt haluamaani esimerkkiä, mutta otin sitten tämän vaihtoehdoksi, samalta Antiparoksen saarelta kuin missä ihanne lomakotini olisi sijainnut. Siinä olisi ollut lähinna kaksi täysin avattavaa lasiseinää. Eikä sitten muuta.

Tässä kuitenkin Krater-talo:

Tullee kaikille selviksi, mikä ero on ylenpalttisella krumeluurilla ja todellisella luksuksella ja tarkalla suunnittelulla.
 
Liittynyt
20.1.2008
Viestejä
2 517
Niin arvelinkin, että suurin osa sanoisi. Olen aika minimalistinen. Ympäristö noilla saarilla on tosi kuiva - siellä ei juuri mikään kasva. Mutta vakavasti ottaen, tässä ketjussa voisi miettiä sitä, mikä on todellista luksusta: ylenpalttisuus vai joku muu asia. Edelleen olen sitä mieltä, että suurin osa noista ketjun kuvassa olevista taloista on pelkkää kikkailua ja rahalla mässäilyä ilman pienintä todellista esteettistä tai laadullista käsitystä todellisesta luksuksesta.

En minä tarkoita, että kaikkien tarvitsee pitää valkoisesta laatikosta, jonka yksi seinä on lasia ja sisällä on sohva, pöytä ja tuoli. En kuitenkaan näe tässä
jo esitetyssä kuvassa mitään muuta kuin sietämätöntä sekamelskaa, joka on vain tehty hieman paremmalla maulla ja suuremmalla budjetilla kuin Mme Tapolan sisustus, jonka löydätte täältä
 

MHK

Allapito
VIP
Liittynyt
1.12.2003
Viestejä
7 053
On kyllä tuo tapolan kämppä ihan kuin ruotsinlaivalta. Aikalailla juuri sellainen mitä voisi ounastellakin.

Itse kyllä komppaan demosia, minimalistiset jutut rokkaa jos ne oikeasti on "cutting edgeä" tai muuten vaan "topnotchia", taikka on jotenkin muuten harmoniassa ilman teennäistä krumeluuripaskaa.

Tässä tredissä on muutama erittäin hieno juttu jota voisi itsekin snadisti miniatyrisoituna soveltaa. Lähinnä valaistuksen ja kivisysteemien osalta.
 
Liittynyt
14.12.2005
Viestejä
6 483
Ai perskule on upeita lukaaleja:P Mistä tepe83 revit näitä kuvia?
Lähinnä seurailen myynnissä olevia asuntoja ja ulkomaalaisia foorumeita. Aina näistä kämpistä jää jotain pikku ideoita päähän, vaikka tietenkään kaikki laittamani kuvat eivät sitä omaa asunto ihannettani edustakkaan.
 
Liittynyt
29.4.2004
Viestejä
483
Fabio, tuo sohvakalusto alkuperäisenä vienee noin 60,000 euroa. Pikaisesti laskiskelin keskihinnaksi n. 5,000/tuoli tai pöytä. Jotain paljousalennusta Knollilta varmasti saa, jos ostaa tuon määrän.
Juu, siinä nurkilla pyöritään. Mää vain laskin hinnan Artekin 8000€:n Barcelonatuolitarjouksen hinnalla, joten kyllä tolla setillä jo mukavan kokoisen kämpän ostaa PK-seudun ulkopuolelta:D
 

Purtsi

Tsemppari/Kouluttaja
Liittynyt
24.11.2003
Viestejä
4 101
Tämä threadi on melko musertava, mikä selittänee hiljaisuuden?

Vähän vaatimattomampikin hirsimökki alkaa olla luxusta kun sieltä aukeaa tämän tyylinen näköala.
Oliko se nyt Wolverine leffassa, missä se asu Wolvis jossain Kalliovuorilla tjsp. Se tönön sijainti oli kanss aika jäätävä. :D
 
Ylös