- Liittynyt
- 14.8.2004
- Viestejä
- 188
Tulipa tuossa pizzapohjaa vääntäessä mieleen melko villi ajatus: Voisikohan lisäravinteita, esim. protskujauhoa käyttää osana vaikkapa juuri pizzapohja- tai sämpylätaikinaa? Eihän mikään estä kokeilemasta.. mutta lähinnä haen vastausta siihen, tuhoutuvatko lisäravinteiden ominaisuudet sitä kuumennettaessa?
Vaihtelun vuoksi voisi olla kiva mutustaa treenin jälkeen "palautussämpylä" :D
Vaihtelun vuoksi voisi olla kiva mutustaa treenin jälkeen "palautussämpylä" :D
Sit ihan klassikoita on rahka+ananas/mehukeitto+soijajauhe -mössöt. Ei haittaa vaik ois kuinka liisteriä, ne on jotenkin ihastuttavia sellaset liisterit... mutta mulla ON aika erikoisia makutottumuksia ilmeisesti, koska monet noille irvistelee. 
mut silti: Denaturoituminen= Proteiiniin senkudaari- ja tertiaarirakenne muuttuu siten, että proteiini menettää biologisen tehonsa....eli primaarirakenne säilyy muuttumattomana(=aminohappoprofiili ei muutu vaan säilyy ennallaan) Ainakin näin mulle on opetettu koulussa...(terv. tuleva laborantti)