Lisäravinteiden käyttö ruuanlaitossa?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Pexi80
  • Aloitettu Aloitettu
JFG sanoi:
Mustikkapuuro:

1 di heraa + 3-4 desiä mustikkakeittoa. vatkataan vispilällä homogeenseksi. Proden makua ei maista, ja on herkullista mustikkapuuroa. (sokeroitu mehukeitto paremman makuista)
Kyllä se light on parempaa, voittaa sokeroidun kakan mennen tullen.:D
 
hkultala sanoi:
"kalliita"?
halpisherassa tai soijajauhossa tulee proteiinit halvemmaksi kuin jossain maitorahkassa.

No näitä proteiinivalmisteitahan on sekä halpoja että kalliita. Hieman niinku laadun mukaan.
 
animal1 sanoi:
vähän ehkä:offtopic: mut silti: Denaturoituminen= Proteiiniin senkudaari- ja tertiaarirakenne muuttuu siten, että proteiini menettää biologisen tehonsa....eli primaarirakenne säilyy muuttumattomana(=aminohappoprofiili ei muutu vaan säilyy ennallaan) Ainakin näin mulle on opetettu koulussa...(terv. tuleva laborantti)

Näin on, mutta ravintoarvot eivät siis muutu, vai mitä? Esimerkkinä vaikka kananmunien paistaminen pannulla. Sehän hyytyy sinne pannuun.
 
Back
Ylös Bottom