Lidlin hyvät tuotteet

Majosta puheenollen, etsin juuri em. kaloille jotain kivaa kastiketta lidlistä eikä löytynyt sitten millään. Paria majoneesia siellä oli ja näiden lisänä hampurilaiskastike tuubista. Enkö vaan löydä vai onko siellä oikeasti noin huono valikoima tollasia erilaisempia sooseja?

Onhan se koko maustetarjonta aivan onneton. Jossain Sittarissa on 30x2 metriä erilaisia kastikkeita ja mausteita molemmin puolin käytävää, niin liiterissä on semmonen 2 x 1,5m kastike/mausteosasto.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Onhan se koko maustetarjonta aivan onneton. Jossain Sittarissa on 30x2 metriä erilaisia kastikkeita ja mausteita molemmin puolin käytävää, niin liiterissä on semmonen 2 x 1,5m kastike/mausteosasto.

Vaan niinku joku sano aiemmin tässä ketjussa, tai jossain muussa lidl kejussa, että lidlin (tehokasta)strategiaa on pitää suht suppeaa tuotevalikoimaa tjsp.
 
Piiitkästä aikaa 17:n rasvaprosentin naudan jauhelihaa 2,39 rasia, l. 400 g - Lildistä. Himpessä heti se teräskulhoon, päälle paloiteltu tuore sipuli, ruokasuolaa ja maustepippuria. Parin tunnin päästä sitä sitten päivälliseksi reilu 100 grammaa salaattien kera. Parasta se olisi ruisleivän päällä, mut ku ei oo sellaista. Ei kypsentämistä, eikä kärtsäämistä. Vatsa tykkää. Ei E250:ntä. Verisuonet tykkää.

Parasta olisi paistijauheliha, jota olisi ollut 5,60 samanlainen rasia S:ssä, mutta tuossa hintaerossa oli jo pihisteltävä.

Tuskin täällä on ketään, joka yrittäisi samaa sikajauhelihan kanssa. Voi tulla silloin ongelmia. Olikse kitiini vai mikä, joka pistää vatsan sekaisin, jos tuoretta sikaa syö. Korkeat uskonnot tietävät!
 
Ei mulla tuu ainakaan raa'asta lihasta mitään. (en silti sitä mielellään syö, kun on niin paljon parempaa vähän kypsennetynä) Tuossa sun setissä tökkis eniten tuo raaka sipuli. Sipuli on hyvää, mutta ei raakana :D
 
Kauppojen varustelukilpailusta sen verran, että pannut pikku hiljaa merkille esim. K-kauppojen keskarimerkkien kirjon. Niitä on jostain neljän euron Spitfirestä euron Koffiin kymmeniä. Kaverini on Keskon varastolla jonain järjestelijänä ja ne ovat siellä kusessa ton kilpavarustelun takia. Se kilpailu ei tule myöskään halvaksi.

Liitelissä edullista kolmoskaljaa on kolme merkkiä ja menekki on ripeä. Joskus tykkään itsekin jonkun hienon merkin kaljan juoda saunareissulla, mutta bisneksessä usein jotkut asiat menevät överiksi ja usein kaikki matkivat toisiaan vaikkapa siten, että sitä Kiinan kolmanneksi suosituinta olutta on oltava Makkaranperän K-marketissakin, koska kirkolla myyvät S:ssä Motörheadia kolme pulloa kuussa.
 
Pyrkimykseni oli kertoa raa'an sianlihan riskeistä, vaikka hätäpäissäni kirjoitin tuoreesta.

Tota tartaria meinasin tehdä pakastesipulien kanssa, mutta palasin vanhaan meininkiin. Pakastesipuli ei kait polttelisi minunkaan vatsassa kuten tuore.
 
Tuskin täällä on ketään, joka yrittäisi samaa sikajauhelihan kanssa. Voi tulla silloin ongelmia. Olikse kitiini vai mikä, joka pistää vatsan sekaisin, jos tuoretta sikaa syö. Korkeat uskonnot tietävät!
Se on trikiini, josta ei mene vain pakki sekaisin vaan se on varsin ikävä loinen. Tuon wikipedian jutun mukaan Suomessa on ollut viimeksi trikiinitartunta 70-luvulla, mutta ei silti tulisi mieleenkään södä raakaa sianlihaa.
Kitiini on muuten se mistä rapujen ja hyönteisten kuoret on tehty...
 
Salamitangot ovat hyviä. Lauantaina lähti taas kaksi matkaani ja ensimmäinen on kohta syöty. Myös ruskeat herkkusienet ovat hyviä, mutta hieman kalliita.
 
Creme Bruleet on a`vot kamaa. Salamitangot hyviä ja kasvisosastolla tulee vierailtua usein. Kesäkurpitsa saa bonusta siitä, että on ihmismielelelle sopivan kokoinen. Lähi S-marketissa kun kesäkurpitsa on poikkeuksetta kuin kongolaisen kyrpä. Tietysti väri on vihreä vain.
 
Grillimaisterin Spare ribsit! Kerrankin kunnollisia "eines"ribsejä, kunnon lihaa eikä mitään epämääräistä mössöä. Marinaadi voisi olla parempaakin, mutta hyvää kuitenni!
 
Ne grillimaisterin bbq-soosit oli positiivinen ylläri itselle. Eihän ne mitään jenkkihyllyjen tuotteiden verosia ole, mutta alle 2 euron hinnalla imo hintalaatusuhde on vertaistaan vailla.
 
Grillimaisterin Spare ribsit! Kerrankin kunnollisia "eines"ribsejä, kunnon lihaa eikä mitään epämääräistä mössöä. Marinaadi voisi olla parempaakin, mutta hyvää kuitenni!

Noita meinasin juuri eilen ostaa, mutta jäi sitten ostamatta. Pakko mennä kyllä sittenkin hakemaan jos kerran hyviä.
 
Nyt on vähän hienostelua, mutta bresaola della valtellina eli ilmakuivattu naudan sisäpaisti siivuina. Ai että on hyvää naposteltavaa ja on proteiinia!
 
Olen aika pahasti koukussa Dulanon Keitetty kokolihaleikkeeseen eli suolalihasiivuihin. Onhan tuossa vaikka mitä myrkkyjä, mutta johonkinhan sitä kuitenkin kuolee.
 
Elin vaarallisesti ja ostin noita ribsei pari pakettia vapuks. Toivottavasti rokkaa grillattuna :)

Eipä ollu kovin kaksisia, ihan ok liha mutta BBQ marinadi ei kyl oikein oo mun juttua. Sen sijaan grillimaisterin naudan ulkofilee piffi 300g paketissa rokkas täysillä :puntti:
 
Täytyy myöntää, että vappuna olin sen verta myöhään liikenteessä että oli grillimaisterin kassleria hyllyssä. Oli kyllä turhan suolaista omaan makuun. Liha oli kyllä kun nakutettu grilliin, mutta suolaisuus tuli muiden makujen yli...
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom