- Liittynyt
- 27.4.2003
- Viestejä
- 138
Tällä näkee keskusteluja siitä miten mistäkin lihalaadusta saa rasvat parhaiten pois. Voi hitto, läski on hyvää.
Miltä maistuis lampaan- tai porsaankyljus ilman rantua läskiä reunassa? Phyi...kuivaa tavaraa...
Toisaalta eiks läskissä ja lihassa nimenomaan oo CLA:ta?
Eli syömällä läskiä läski omassa kehossa vähenis ja liha lisääntyis, näin maalaisjärjellä ajatellen.
Ja jos läskistä muutama ylimääräien kalori tulee niin eiköhän saa nekin reenissä kulumaan. Miks tehdä elämä turhan vaikeeks kikkailemalla...
Nimimerkillä, ikänsä läskiä syönyt, eikä läski.
Miltä maistuis lampaan- tai porsaankyljus ilman rantua läskiä reunassa? Phyi...kuivaa tavaraa...
Toisaalta eiks läskissä ja lihassa nimenomaan oo CLA:ta?
Eli syömällä läskiä läski omassa kehossa vähenis ja liha lisääntyis, näin maalaisjärjellä ajatellen.
Ja jos läskistä muutama ylimääräien kalori tulee niin eiköhän saa nekin reenissä kulumaan. Miks tehdä elämä turhan vaikeeks kikkailemalla...
Nimimerkillä, ikänsä läskiä syönyt, eikä läski.