- Liittynyt
- 21.4.2002
- Viestejä
- 1 153
- Ikä
- 45
Originally posted by Antti
Lievä neuroosi. Ei varmaankaan haitta jokapäiväistä elämääsi liikaa.![]()
Jep

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Originally posted by Antti
Lievä neuroosi. Ei varmaankaan haitta jokapäiväistä elämääsi liikaa.![]()
Originally posted by efuman
vai onko meitin ihmisten geenit muuttunu siitä ajasta....
Aika sama juttu minulla, kuitenkin pystyn syömään rasvaa esim. juustossa ihan hyvin. Pekonikin maistuu jotenkuten.Originally posted by Raven
Läski :urjo:
Ei vaan mene meikäläisen kurkusta alas vaan mahdollisimman paljon otan pihvin reunastakin pois.
Originally posted by efuman
Oon monasti miettiny että kyllä tässä nykyajan sapuskassa on jotain muutoksia entisaikaan (lisäaineet yms...) ja tietty työhän on nykyaikana ihan toisenlaista kuin ennen.
Tuskimpa 30-40 luvulla metsätöissä äijät oo vetäny salaattia ja ruisleipää jossa on pro activia päällä ja kuitenki sen ikäluokan papparaiset ei ollu kovinkaan lihavia.... vai onko meitin ihmisten geenit muuttunu siitä ajasta.... Tää on siis ihan mutu...
Originally posted by Kime76
Nykyään tosiaan eniten rasvaa välttävät ihmiset ovat lihavimpia. Ja suosittelihan tri. atkinskin laihduttajille 60% rasvaosuutta kaloreihin katsomatta.