Meillä sitten vissiin syödään (perhe 4 henkeä) ihaan hyvää kotiruokaa
Normiviikon ruuat on tyyliin:
1. Broiskufileitä + riisiä ja salaatti
2. Uunilohi + perunat/riisi ja salaatti
3. Jauhelihapihvejä (siis vain jauheliha+mausteet) + peruna/riisi ja salaatti
4. Broiskua (pihvit tai suikaleet) + riisi
5. Kokolihaa (yleensä nautaa) + perunaa +salaatti
6. Lohikeitto/Jauhelihakeitto (jossa paljon kalaa/lihaa)
7. Keiton jämät
Lihaa/kalaa/broiskua on aina ns. vähintäänkin riittävästi / ruokailija.
Lounaaksi (pääosin etätöitä) edellisen päivän jämät ja vaimo ottaa evääksi duuniin loput.
Sit aamupalalalla syön Turkkilaista jugurttia + siivun ruisleipää tuplakinkulla ja juustolla + appelsiiniin ja kahvia. Muu perhe lähinnä kaurapuuroa + marjoja näyttää vetelevän.
Viikonloppuisin aina joku hyvä smoothie välipalaksi (mustikaa, puolukkaa, banaania, avokadoa, cashewpähkinöitä, appelsiinia, vadelmia, omenaa..)
Ja aika paljon menee munia (munakkaana, paistettuna, keitettynä...) ,tonnikalaa ja raejuustoa. Ja kourallinen pähkinöitä silloin tällöin.
Ja tää on siis mun mielestä normikotiruokaa. Eineksia syödään/syön ehkä pari kertaa kuussa (sekin melkein aina Saarioisten maksalaatikkoa, kun se on niin hyvää
)
Mitään ihme tavoitteita mulla ei ole, mutta kai tollaisella nyt luulis normivoimailija pärjäävän?