- Liittynyt
- 15.10.2003
- Viestejä
- 941
Olen alkanut pistää kauppakassiin kylmäsavulohta aina sellaset 300g, jonka sitten popsin kolme päivän aikana, vaikka tekisi mieli vetää kerralla. Aivan törkeän hyvää! Tuollainen satsi maksaa sen 6e, jonka ennen sijoitti siihen roiskeläppään eli pizzaan.
Tietääkö joku onko tuolla kylmäsavustuksella mitään negatiivisia vaikutuksia lohen ravintoarvoille? Yleensähän sanotaan, että lohi on terveellistä, vaikka rasvaista dieettiruoaksi onkin.
Jotenkin vaan tuntuu liian hyvälle ollakseen totta...
Tietääkö joku onko tuolla kylmäsavustuksella mitään negatiivisia vaikutuksia lohen ravintoarvoille? Yleensähän sanotaan, että lohi on terveellistä, vaikka rasvaista dieettiruoaksi onkin.
Jotenkin vaan tuntuu liian hyvälle ollakseen totta...