Kuvottavimmat "ruoat" jota olette syöneet?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja sika
  • Aloitettu Aloitettu
Joskus luin jostain höpölehdestä että pellavaöljyssä olisi ihanteellinen omega-3, -6, -9 ja -666-rasvahappojen suhde, joten pitihän sitä testata. Maistui todella kuvottavalta raakana tai ihan mihin vaan sekoitettuna, minkä lisäksi maku ei lähtenyt suusta millään. Tietysti jos tykkää vernissasta asia on ihan eri.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Lisään vielä pellavansiemenrouheen, jostain lehdestä minäkin luin ja heti ostin kokeeksi, mutta ei ne mene alas minkään mehukeiton, puuron tai jogurtin seassa vaan jää suuhun pyörimään ja maistuu järkyltä, hyh.
 
Herneproteiinijauhe maustamattomana, haisee ja maistuu ihan eläinrehulle. :urjo: Toinen on tomaateista tehty lykopeenijuoma eli jonkin sortin tomaattimehu. Sillon lensi kyllä laattakin.
 
Joskus luin jostain höpölehdestä että pellavaöljyssä olisi ihanteellinen omega-3, -6, -9 ja -666-rasvahappojen suhde, joten pitihän sitä testata. Maistui todella kuvottavalta raakana tai ihan mihin vaan sekoitettuna, minkä lisäksi maku ei lähtenyt suusta millään. Tietysti jos tykkää vernissasta asia on ihan eri.

Ostin tuota pellavansiemenöljyä, kun piti hiiliteräspannu ottaa käyttöön. Käytin rasvapolttoon tuota öljyä ja nyt oon loppua pulloa käytellyt noin ruokalusikallinen kerrallaan smoothien sekaan aamupalalla. Varmaan lienee eroja öljyissä ja tuohan on käsittääkseni todella herkästi härskiintyvää. Jostain luin tuohon vinkkiä, ettei olisi edes pitänyt ostaa normaalista hyllystä myytävää, kun pitäisi säilyttää kylmässä kaupassakin. Valitsin kuitenkin ihan normaalista kaupan luontaistuotehyllystä pisimmällä päiväykselle olevan pullon, niin ei tuossa minusta mitään makua tule rahkan, luonnojogurtin, marjojen ja kaurahiutaleiden seasta läpi.
 
Makuja on näköjään monia. Kohta joku varmaan yrjöää suklaalle tai namusille ;). Itse joskus ripottelin leivän tai sämpylöiden päälle makoisaa pellavansiemenöljyä. On vaan hieman hintavaa mielestäni jatkuvaan käyttöön. Härskiintyneenä ei tietenkään ole varmaan herkkua, mutta toimivan maku/hajuaistin pitäisi jo iskeä joitain kelloja tuossa vaiheessa.
 
Kyllä itselle ainakin öljy pelkiltään oli aika vastenmielinen kokemus kun sitä joskus yritti olla hoocee ja ottaa rasvoja sitä kautta. Jää sen verran öljyinen maku ja kalvo suuhun, että ei kiitos. Hommataan rasvat muulla tavalla.
 
Laitoin kananmunan valkuaista (eggo), liraus maitoa, kaurahiutaleita ja mustikkakeittoa. Aluksi maistu ei miltään ja 4 kulauksen jälkeen (puolilitraa tuli juotavaa) se maistu ihan kananmunapierulta (kyllä, sen voi maistaakin!) ja tuli ylös samantien.. emäntä ei voinut olla keittiössä kun röyhtäilin kananmunapierun hajuja.. hyi saatana se oli kauhee kokemus minkä muistan aikoihin!
 
Kauan sitten, ketoosidietilllä otin oliiviöljyä raakana, kun joku sitä suositteli. Otin sitä kulauksen, joka päivä noin viikon ajan. Meni vuosia sen viikon jälkeen, ennen kuin pystyin sietämään oliiviöljyä enään missään ruuassa.
 
5dl punainen maito, 50g suklaahera, 0,5dl rypsiöljy


öljy nousee pinnalle ja tekee herkullisen "kuoren" drinkkiin yhdessä heran kanssa... :puke:
 
Lapsena raaka Mölleri oli ylivoimaisesti maailman kuvottavinta ainetta. Laatta lensi heti. Nyt sekin menee, jos tulee kaupassa vastaan tarjouspullo. Eniten syön hyvät omegat kuitenkin kalassa, jota välillä heitän huiveliin monenakin päivänä viikossa.

En voi sanoa, että olisi aiheuttanut ykimistä, mutta hampunsiemenjauhe oli pettymys. Maku suht' paha, eikä sekoittunut mulla mihinkään. Vedin sen Lifestä ostamani pussin väkisin. Hampun kuoritut siemenet ovat ihania.
 
Lundenin säilyke Nöt-kött. Hyi helvetti.
 
Fastin mansikkahera oli kyl niin pahaa, että meinasi jäädä lisäravinteiden ostaminen siihen kun kuvittelin kaikkien maistuvan yhtä paskalta. Maitorahka "raakana" ei oo myöskään mikään makunautinto itselleni, mutta töihin jaksa mitään marjoja/mehutiivisteitäkään raahata niin vedetään paljaaltaan.
 
Cocovin kaakaonibsit. HYI HELVETTI :D Ihan kuin pikkukiviä söisi ja ei, ei toimi edes smoothiessa blendattuna.

Ja toisena ankan aivot Pekingissä :urjo:
 
Sellerinvarret.
Kaikissa muodoissaan. Erityisesti keitettynä. Tuhoaa niin keiton, kastikkeen kuin kokonaisemmakin ruoan olemalla lisukkeena.
Vaatii n. 5 dl nestettä alas saamiseksi /haarukallinen.

Toki sisältää natriumia, kuitua, B- ja C-vitamiinia ja on eri kätevää dieettausmatskua.
 

Suositut

Back
Ylös Bottom