Kuvottavimmat "ruoat" jota olette syöneet?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja sika
  • Aloitettu Aloitettu
Avokadoissa on yleensä tosi huono laatu ainakin täkäläisissä kaupoissa. Tyyliin ostat S-marketin verkkopussin, osa on jo valmiiksi pilalla, osa hieman raakoja ja osa voi jopa olla ylikypsiä.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Ostin arginiinia. Olinkin kuullut, että maku on vähintäänkin mielenkiintoinen, mutta en arvannut, että se on noin synkkä. On meinaan sitten rankan makuinen. Maistuu tosi pistävälle lääkkeelle ja jälkimaku ei yhtään paranna tilannetta. Maistuu siltä miltä perse haisee.
 
Ostin arginiinia. Olinkin kuullut, että maku on vähintäänkin mielenkiintoinen, mutta en arvannut, että se on noin synkkä. On meinaan sitten rankan makuinen. Maistuu tosi pistävälle lääkkeelle ja jälkimaku ei yhtään paranna tilannetta. Maistuu siltä miltä perse haisee.

Tervetuloa kerhoon! Ekan kerran mausta autuaan tietämättömänä yritin ottaa vesitilkkaan sekoitettuna. Tuloksena oli spontaani :urjo: -reaktio. Parin viikon ajan oon yrittänyt sekoittaa tuota mitä mielikuvituksellisimpiin tuotteisiin, aika huonolla tuloksella. En tiiä miltä persreikä maistuu, mutta jos pitäisi veikata niin tuolta. Ootko ite keksinyt jotain inhimillistä tapaa saada ko. tuote nautittua?
 
Ootko ite keksinyt jotain inhimillistä tapaa saada ko. tuote nautittua?

Lusikalla suuhun, vettä perään ja ollaan hengittämättä niin kauan kuin pystyy ettei jälkimaku iske.

E: Niin ja eilen vetäisin sen palkkarin seassa. Ihan hyvin meni kun antoi mennä kaikki vaan yhdellä huikalla eikä jäänyt maistelemaan. Oli siinä silti "jännä" jälkimaku.
 
Kyllä se on varmasti yläasteaikana kohdattu koulukeittiön maksakastike kera perunoiden. Ei hyvä helvetti kuinka kauhea kokemus. Maku aivan järkyttävä eikä ulkonäkökään tehnyt poikkeusta, näytti kurapaskalta jossa paskapökäleitä seassa. En halua ikinä enää edes nähdä kyseistä ruokaa. Ei myöskään melko usein tarjottu kuivat keitetyt perunat ja veriletut ilman mitään kastiketta tms olleet mitään herkkua mutta melkein tuntui Michelin tähden ravintola-aterialta nekin tuohon yllämainittuun verrattuna. Tuntuu kyllä näin jälkikäteen ajateltuna, että miten tuollaista paskaa kehdataan tarjota kenellekkään, vaikka olis kuinka ilmasta ja blaablaablaa, annoskootkin oli aivan naurettavia, makkarapäivänä joku 5cm makkarapala eikä lisää saanut ottaa, opettajatkin valitti että miten helvetissä yläasteelaiset jaksaa tuommoisilla seteillä yhtään mitään opiskella. Yllätys, että kaikki paskimmat ruokamuistot on ala-aste ja yläasteajoilta kun samassa ruokalassa tuli silloin käytyä, ammattikoulussa oli aivan eritason ruokaa onneksi ja myös aivan ilmaiseksi.
 
Tervetuloa kerhoon! Ekan kerran mausta autuaan tietämättömänä yritin ottaa vesitilkkaan sekoitettuna. Tuloksena oli spontaani :urjo: -reaktio. Parin viikon ajan oon yrittänyt sekoittaa tuota mitä mielikuvituksellisimpiin tuotteisiin, aika huonolla tuloksella. En tiiä miltä persreikä maistuu, mutta jos pitäisi veikata niin tuolta. Ootko ite keksinyt jotain inhimillistä tapaa saada ko. tuote nautittua?
Ite on tullut nyt hetki vedettyä tota arginiinia treenin aikana EAA:n seassa. Ja yllättävän vähän muuten pistää se maku läpi. Palkkarissa ei pysty kyllä millään vetään.
 
Ite on tullut nyt hetki vedettyä tota arginiinia treenin aikana EAA:n seassa. Ja yllättävän vähän muuten pistää se maku läpi. Palkkarissa ei pysty kyllä millään vetään.

Toukokuussa ostin pienen mustan purkin Selfin Amino argininea, eikä se juuri haise miltään ja maistuu ei just millekään. Ehkä vähän samalta kuin ruokasooda, jota on teelusikan kärjellinen sekoitettu veteen. Juu, silloin tällöin maistellut jälkimmäistäkin.

BCAA-tuotteissa olen havainnut isot erot hajuissa ja mauissa. Sportlifen tuote haisi kuolleelle rotalle tai vastaavalle, mutta maku pikkuisen karvas. Finnmaxin ei haise eikä maistu oikein millekään.

En ole verrannut eri merkkien aineosien pitoisuuksia. Mainittu arginiini tekee minulle paljon hyvää. Typpi toimii.

Ei ole näköjään paljon kuvottavia treenaajan ruokia olemassa, koska juttu ajautui lisäravinteisiin. Ei maussa mitään vikaa sinänsä, mutta kyllä kohdallani rahkat jäävät väliin. Eivät tee hyvää, eikä ikinä ole himoakaan niihin. Kait herajauhosta ja erilaisesta proderuoasta (kasvi- ja eläinprodea) saan tarpeeksi, mitä tarvitsen ja erilaisten juustojen tykkääjänä saan mielestäni reilusti sisääni kaseiinia.
 
Hapansilakka ehdottomasti. :urjo: En oo ikinä maistanu mitään niin pahaa ja luulenpa ettei vastaan tulekaan mitään pahempaa.

Jaa? Onkohan noita eri laatuisia kun ei musta maistunut juuri miltään. Olisin voinut vetää toisenkin purkin. Haju on toki jonkinmoinen.

Koulumuistoista piti kaivaa currykana, jolla ei ole mitään tekemistä "intialaisen" curryn kanssa, vaan oli kananpaloja semmoisessa hemmetin limaisessa kastikkeessa joka oli maustettu erittäin vahvasti sellaisella hassun makuisella curryllä mitä sai aikoinaan kaupasta ja joka aiheutti sörsselille sellaisen vihreän-keltaisen värin. En tiedä mikä noista on se curryn ominaisen maun aiheuttava mauste, pitäisi selvittää että osaa välttää. Olisko muskotti?

"Tyypillisiä curryn ainesosia ovat kuitenkin korianterin siemenet, kurkuma, jeera eli juustokumina, ruskeat sinapinsiemenet, kardemumma, muskotti, chili, kaneli ja laakerinlehti. Ominaisen värinsä se saa maustekurkumasta."
 
Misokeitto. Colonsteril-jauheesta tehty juoma.
 
- Häränpallit. Koostumus "samettinen" ja savuinen maku.

- Krokotiili. Maistuu juuri samalta kuin näyttääkin. Sitkeää, mautonta ja täynnä pieniä luita.

- Kananmaksakastike. Kananmaksa ajatuksena jo jotenkin häiritsevää. Maku erittäinkin maksainen.

- Arginiini, tuskin tarvitsee perustella..
 
Arginiinia kun blandaa esim mansikkamehuun saa aikaan melko mielenkiintoisen väristä herkkujuomaa, mikä lisää arginiinin maittavuutta varmasti entuudestaan. Pakko kyllä todeta että itse olen jopa alkanu pitämään arginiinin mausta ajan kanssa :D
 
Räkättirastas, monesta se on kuvottava lintu, tai saati syödä, mutta Espanjassa se on herkkua kuin pyy Suomessa.
Ja on muuten hyvänmakuinen liha räkättirastaassa.
Onhan mm variksia ja harakoitakin syöty Suomessa, ihan ruokana niitä pyydettiin vielä joitakin vuosikymmeniä sitten.
 
Munaproteiini. Ostin tuossa viime vuoden puolella parin kilon säkin, kun aloin epäillä maitoproteiiniongelmaa. Oireet paranivat, joten taisin olla oikeassa, mutta tilalle tuli pakkomunamössö, josta olen suorastaan nähnyt painajaisia. Nyt on tavaraa enää noin puolet jäljellä, mutta siedettävänmakuiseksi en sitä ole vielä onnistunut jalostamaan. Kaakaojuomajauheen kera tulee vähiten yökkäiltyä, mutta se taas on sama kuin söisi sokeria lusikalla.

Aion taistella loppuun asti, kun kerran ostettua tuli, mutta sen jälkeen kokeilen kyllä jotain muuta, kenties riisiä, vaikka senkin pahuudesta näytään aika laajalti valitettavan. Mutta ei se nyt voi pahempaa olla kuin muna, eihän...? :jahas:
 
Sain joululahjaks tollase tehosekottimen ja aattelin kokeilla vääntää jotain sillä. Lämmäsin desin kaurahiutaleita, 4 desiä maitoo ja desin vaniljan makusta whey-80:tä. Sekotus ja suoraa suuhu, jumaliste meinas laatta lentää. Toi perus vanilja on kyl hirveintä kuraa ikinä =D
 
Kyllä vaikka jos jonkinlaista simpukkaa sun muuta onkin lipittäny niin pahin menee ehkä silti lisäravinnepuolelle. Eli joskus oli tapana alottaa aamu pelkällä protskudrinkillä ennen reippailuja ja sitten kun yhtenä aamuna herapönttö kumis tyhjyyttään joutu turvautuun hamppuprotskuun. Siihen sit sotkin normaaliin tapaan macan ja arginiinin... On varmaan Guantanamossakin kielletty tollasen combon juottaminen. :urjo:
Asiaa ei auttanu se että onnistuin suussa rikkomaan yhden omega-3 -kapselin tolla litkulla yrittäessä huuhdella alas niitä..
 
Luonnonjugurtti. Eilen erehdyin vetämään ilman hilloa ym leseiden kanssa, leseet tarttui yökkiessä kurkkuun ja veti nielun verille. Hyi satanus.
 

Suositut

Back
Ylös Bottom