Kuinka roskatiede tappaa

Liittynyt
6.4.2014
Viestejä
2 314
Kaupunki
Espoo
IS on käynyt haastattelemassa Jania, joka mainostaa uutta Hunks-showta. Ovat hassusti jakaneet saman jutun kahteen artikkeliin, vaikka sisältöä on hieman niukasti.
– Vointi on lähtenyt leikkauksen jälkeen tosi nopeasti paranemaan. Olen saanut painoa takaisin jo kuusi kiloa, kun olen päässyt treenaamaan ja ruoka on alkanut kestää sisällä. Olen siitä todella iloinen, koska painoa oli lähtenyt kahdeksassa kuukaudessa 20 kiloa.
6 viikkoa rankasta syöpäleikkauksesta: Hunks-Jani palasi jo kuvauksiin – ”Sisäelimistä poistettiin yhtä sun toista”
http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1440990744402.html

Syöpää vastaan taistellut Hunks-tanssija Jani Kokki: ”En enää suosittelisi kellekään vaihtoehtohoitoja”
http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1441001812070.html
 
Liittynyt
31.1.2013
Viestejä
870
Liittynyt
26.12.2002
Viestejä
6 729
Jani Kokki oli tänään A-studiossa, aiheena oli homeopatia/vaihtoehtohoidot. Löytynee Areenasta. Ihan terveen näköinen kaveri, tosin perinteinen lääketiede tais lopulta pelastaa...
 
Liittynyt
18.2.2015
Viestejä
3 046
Amerikkalaisvanhemmat lopettivat leukemiaa sairastavan poikansa kemoterapian, yrittivät hoitaa kannabisöljyllä
Yhdysvalloissa on herättänyt paljon kohua tapaus, jossa vanhemmat hoitivat leukemiaa sairastavaa neljävuotiasta poikaansa kannabisöljyllä, happiterapialla, yrteillä ja emäksisellä vedellä.

Noah-pojan sairaus diagnosoitiin huhtikuussa ja hänen oli määrä saada kemoterapiaa. Lääketieteellisen hoidon sijaan vanhemmat Taylor Bland ja Joshua McAdams pakenivat pojan kanssa kotiosavaltiostaan Floridasta.
Viranomaiset käynnistivät useisiin osavaltioihin ulottuneen etsinnän. Karkulaiset löydettiin lopulta Kentuckysta. Oikeusistuin määräsi pojan äidinpuoleisten isovanhempiensa hoiviin. Poika alkoi saada tunnustettua lääketieteellistä hoitoa ja hoito on tehonnut hyvin.
– Ainoa mahdollisuus varmistaa pojan hyvinvointi ja turvallisuus on pitää hänet isovanhempiensa holhottavana, sanoi tuomari.

Kemoterapia on tehokas hoito
Noahin sairastama akuutti lymfaattinen leukemia on yksi leukemian neljästä keskeisimmästä sairausmuodosta. Akuutti lymfaattinen leukemia puhkeaa äkisti ja etenee nopeasti. Sairaus koskettaa etupäässä pieniä lapsia.

Ennuste on kuitenkin hyvä, noin 90 prosenttia lapsista paranee kemoterapialla. Hoitamattomana akuutti lymfaattinen leukemia johtaa kuolemaan.

Kannabisöljyllä ei ole mitään tieteellisesti todistettuja vaikutuksia leukemian hoidossa.

Tapauksesta uutisoi muun muassa NBC News.


"So its goes" - (Those three famous words from Slaughterhouse-Five, by Kurt Vonnegut)
 
Ylös