Kuidun haittapuolet ja proteiinin imeytyminen

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Ossen
  • Aloitettu Aloitettu
Liittynyt
12.1.2004
Viestejä
249
Mikä on konsensus tällä hetkellä siitä, kuinka paljon voi syödä kiinteästä ruoasta proteiinia kerralla ilman, että se menee hukkaan? Jos se vaihtelee, niin mitkä asiat siihen vaikuttavat? Mieluiten grammoina tunnissa ilmaistuna. Jos tämä vaihtelee maitotuotteiden, lihatuotteiden, kalatuotteiden ja muiden pääasiallisten proteiininlähteiden välillä, niin kertokaa niin paljon kuin tiedätte. Useinhan sitä nälkäisenä söisi mielellään satakin grammaa protskua kerralla, mutta tämä lienee jo proteiinin haaskausta? Entä onko asia toisin heti treenin jälkeen?

Niin ja muuten, kannattaako Elovenasta saatua proteiinia laskea päivän proteiinikertymään mukaan vai ei?

Näihin asioihin liittyen, luin juuri tuolta , että "Jotkut kuidut, erityisesti liukoisemmat ja fermentoituvammat hedelmien ja vihannesten kuidut, vähentävät rasvan ja proteiinin kokonaisimeytymistä". Tarkoittaako tämä, jukupliut, että kun lisään aterioihini hyviä hitaita hiilihydraatteja kuten kuitupastaa tai hedelmiä ja vihanneksia, vähennän proteiinin hyödyksi käyttämistä? Onko todella näin? Tämähän tarkoittaisi, että kuitu ja proteiini on nautittava eri aterioilla jottei proteiinia menisi hukkaan.

Pahoillani jos asiat on jo käsitelty. Ei muutakun linkkejä olemassaoleviin threadeihin, jos niin on.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom