Voi luoja noita sun reseptejä, Anonymity
Eipä enää tarvii googlettaa reseptejä, nyt mä vaan klikkaan suoraan tähän ketjuun, kun tarvii keksiä jotain hyvää ruokaa laitettavaksi:hyvä:
Sähän voisit alkaa pitää kokkauskursseka pakkislaisille;)
Itse keksin viime viikonloppuna
KATKARAPUCANNELLONIEN ohjeen, n.8:lle.
1 1/2 pakettia cannelloneja
2 pss pakastekatkarapuja (pieniä, että mahtuvat pötkilöihin sisälle)
2 sipulia
valkosipulia maun mukaan
1 1/2 prk kermaviiliä
1 pkt paseerattua tomaattia (tomaattimurskakin käy, mutta paseerattu tomaatti on yleensä halvempaa

)
juustoraastetta
sopivia mausteita mielialan mukaan, esim. chilijauhetta, paprikajauhetta, curryä, mustapippuria...
Sipuli ja valkosipuli haudutetaan paistinpannulla öljyssä miedolla lämmöllä pehmeiksi, aikaa menee n. puoli tuntia. Lisää haluamasi mausteet. Päälle kaadetaan sulaneet katkaravut ja annetaan lämmetä.
Kermaviili ja tomaattimurska sekoitetaan keskenään. Puolet tästä sekoituksesta kaadetaan katkarapujen päälle pannulle ja jäljelle jäävään puoleen sekoitetaan juustoraaste.
Cannelloniputkilot täytetään katkarapuseoksella ja ladotaan isoon uunivuokaan. Vinkki: pidä cannellonipötköä pystyssä uunivuuan päällä samalla kun laitat pikkulusikalla täyettä sisään. Lopuksi juustoraasteseos kaadetaan päälle ja hässäkkä paistetaan 200 asteessa noin puoli tuntia.
Viime viikonloppuna tein kavereille tälläistä ja seuraksi savulohisalaattia ja kehuja tuli:dance: