Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Nehän ruuat kaikki paistetaan jossain upporasvassa ja on kastikeiden peittoamia. Vaikka raaka-aineet on hyviä ni kyl niis aika taval kaloreit on verrattuna kotonatekemään kiinalaiseen.Meah sanoi:Jos menee kiinalaiseen ravintolaan syömään Suomessa, niin missä päin kalorit mahtavat huidella, kun kyseessä on normaali ravintolaruoka-annos esim. kung po kanaa ja sitä valkoista riisiä?
MrIks sanoi:Nehän ruuat kaikki paistetaan jossain upporasvassa ja on kastikeiden peittoamia. Vaikka raaka-aineet on hyviä ni kyl niis aika taval kaloreit on verrattuna kotonatekemään kiinalaiseen.
Meah sanoi:No kyllä mä ton hei itsekin arvaan ja tiedän, mutta mistä niitä kaloripitosuuksia vois nähdä, tietääkö kukaan?
Katabolic sanoi:Ulkona syödessä ei mietitä kaloreita ;)
Måpå sanoi:Tekee pahaa lukea tätä ketjua nyt dietillä..
Saisko tämmöseen jasminriisi+maustamaton kanasuikalemössöön pikanttia terää sillä sesamöljyllä? Oon ostanu semmoset 7kg jasminriisiä (lähes samaa mössöä kuin kiinalaisessa) ja pakkohan se on syödä pois. Maistuu jo vähän puulta..
?? Nimimerkki vaihtunuOi saakeli. Pitäis tulla käymään L0b0n kokkikoulussa...
Uskoisin että tuo kiinalaisen kaloripitoisuus vaihtelee paljon ravintoloiden välillä eikä se ole niin korkea kuin jotkut täällä väittävät. ... annoksen kalorit liikkuvat 500-750 välillä
Uskoisin, että 500 on pahasti alakanttiin. Otetaan esim. saarioisen "kiinalainen broiler"-valmisruoka, jossa on 420kcal 350g annoksessa (p6, h20, r1,3). Tuo 350g annos on todella pieni ja kiinalaisessa tuleekin syötyä ainakin itselläni helposti, uskoisin, 2-3 kertaa isompi annos, jossa rasvaakin hyvin todennäköisesti on enemmän kuin 1,3%.
Tätä taustaa vasten väitän, että kaloreita voi tärähtää helposti yli 1000, kun riisiä lappaa reilusti. Mut hyviä mättöjä esim. viikonloppuisin kestävyysharjoituksen jälkeen
Heh, ne kokit on mystisiä miehiä indeed! Eivät ne paljasta salaisuuksiaan.
Ite tykkään keväkääryleistä / kesäkääryleistä hirveästi, mutta en niitä osaa tehä. Joku vois pistää tänne jonku hyvän reseptin. En ole aivan varma siitä taikinasta. Se muistuttaa erittäin kovasti lehtitaikinaa, mitä kiinalaisissa käytetään, mutta en ole tohtinut kysäistä. Kuka selvittäisi?
Heh, riisin salaisuutta en tiedä, mutta veikkaan että se on jotain pitkäjyväistä basmatiriisiä, joka on keitetty vähän puuromaiseksi. Noissa pienissä itämaisissa ninjaliikkeissä, mitä on aika monessa kaupungissa. Tarkoitan siis niitä pienen pieniä elintarvikekauppoja, niin niistä löytyy sellaisia 5kg säkkejä tuota alkuperäistä ninjojen käyttämää riisiä, eikä maksa juuri mitään! Se on just sillai sopivasti 'puuroutuvaa' riisiä, jota voi tikuillakin ammentaa jos siltä tuntuu!
Onkohan kukaan muu onnistunut saamaan syömäkieltoa noihin buffetteihin? Itse olen yhteen saanut, mutta syystäkin. Söin siellä 6 eurolla 5x viikossa treenin jälkeen about 2-3kiloa paikallisia ihanuuksia
Tänks! Samalla selvisi siis myös tämä salaisuus. Olenkin pitkään miettynyt, miten he saavat mm. kanasuikaleista niin pehmeitä ja hentoja, mutta silti niin maukkaita ja ravitsevia, kiitos!
Selvitimme myös miksi kiinalaiset ovat niin laihoja. Johtunee siitä, että he juovat paljon seesamöljyä! Loistavaa! Lisää vaan kaikkea hyötytietoa ko. aiheesta ja kiinalaisesta sapuskasta ylipäätänsäkin!
Onkohan muuten totta, kun jostain kuulin, että suurin osa suomalaisista kiinalaisista ravintoloista on suomalaisten ukkojen ja akkojen pitämiä? Eli he perustavat firman, hommaavat kiinalaiset kiinasta töihin tänne ja ite toimivat yrityksen johdossa, mutta kinukit senku paiskii töitä?
...On nimittäin ratkennut ja se on Seesamöljy, joka on itseasiassa mausteöljy, mutta sopii myös nopeaan paistamiseen.