Ketogeenisen dieetin ystävät

Liittynyt
10.10.2002
Viestejä
13
Tälläkin sivustolla on varmaankin "Ketodiettaajia" ja kiinnostaisi tietää millaisia eväitä olette onnistuneet loihtimaan näistä hiilihydraattomista raaka-aineista viikon ajalle. Reseptejä, vinkkejä, ym, ym...
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Kananmunia kokkeliksi ja tonnikalaa + sitruunaa ja pippuria.

Fetajustoa arlan 3%, kurkkua, salaattia ja oliiveja + salaatinkastike rypsäristä, oliiviöljystä, mustapippurista ja valkosipulimurskasta.

Käristä jauheliha käyttäen rypsäriä ja oliiviöljyä (lisätään kypsenmnuksen lopuvaiheessa), lisätään pakastevihanekset, sipulia ja mausteet. Pata on valmis,
 
Sika-nauta jauhelihaa, vihannessekotuspussi, sipuli, mausteet ja raejuustoa n. puolet annoksesta. Hyvää on. (Raejuustoa ei tietenkään paisteta ;)

Sitten toinen mitä menee usein on pakasteseiti ja siihen juustoraastetta päälle.

(Kappas.. toihan olikin ihan sama ohje melkein tos ylhäällä=)
 
Paskamaha sanoi:
Tälläkin sivustolla on varmaankin "Ketodiettaajia" ja kiinnostaisi tietää millaisia eväitä olette onnistuneet loihtimaan näistä hiilihydraattomista raaka-aineista viikon ajalle. Reseptejä, vinkkejä, ym, ym...

Jotain lihaa, paistan ilman rasvaa. Herne-maissi-paprikat ruskistusvaiheessa pannulle. Munat 3-5 minuutin jälkeen pannulle, lihasta tulee rasvaa pakostakin sen verran että rasvaa ei tähänkään tarvita.

Kun on valmista ja hiukan jäähtynyt niin lisään extra virgin oliiviöljyä, suolaa ja cyrrya. Koitan pitää annokset pieninä, kolmen tunnin välein ei ole silti nälkä mutta tuo 4-6 tunnin välein syöminen on varmaan parempi silti kuin kerran päivässä vedetyt kaksi hirveätä annosta, mitä on aiemmin tullut harrastettua.

Tätä tulee syötyä tosi usein, ja näköjään samanlaista muutkin ovat suosineet, joten ei taida olla liikaa apua tästä. Salipäivinä koitan pitää shottien osuuden aika korkeana ja yöksi otan tällöin protskudrinkin. Tosiaan olisi itsellekin hyvä jos tietäisi jotain muuta ketosafkaa missä ei olisi noita ainaisia kananmunia...
 
Crusader sanoi:
Tosiaan olisi itsellekin hyvä jos tietäisi jotain muuta ketosafkaa missä ei olisi noita ainaisia kananmunia...

Hyviä reseptejä täällä aikaisemmissa kirjoituksissa, minusta homma toimii aina jos listalla on kala tai kana ja sitten jotain juustoa. Kylmäpuristettu rypsiöljy kannattaa lisätä ruokaan vasta sitten kun se on kypsennetty, turha sitä on käristää paistinpannulla. Simppeleinkin ruoka maistuu hyvälle jos sen hauduttaa uunipadassa!

Niin ja pakastekeittojuurekset ovat äärettömän käteviä koska niitä voi mättää 2 pussia yhteen ateriaan eikä silti tule hiilaria paljon yhtään. Herne-paprika-maissi on jo melkoinen hiilaripommi.
 
Kolme munaa, suolaa, pippuria, kinkkua ja juustoraastetta = kinkkujuustomunakas. :thumbs:
 
protsku sanoi:
Herne-paprika-maissi on jo melkoinen hiilaripommi.

Siis tuollaiseen annokseen tulee herne-maissi-paprikaa ehkä kolmannes tuollaisesta 200g:n pussista, ja sata grammaa tuotetta sisältää hiilareita http://www.apetit.com/tuotteet/tuote.asp?id=90 12,5 grammaa. Eli kokonaisuudessaan pysyy tuossa 10% kehyksessä tuo ruoka.

Ei silti, ei sitä hernemaissipaprikaa sinne pakko ole pistää, ja ehkä on parempiakin vaihtoehtoja.
 
Finnwokki vihanneksissa hiilareita 4.5g/100g.. Noita kun heittelee jauhelihan sekaan paistinpannulle ja paistelee niin ihan hyvää tulee.
 
Kannattaa myös opetella tekemään kunnon paisteja. Parin kilon köntistä sitten syö monta kertaa. Uunissa valmistaminen on terveellisempääkin. Paisti myös soveltuu hyvin ruisleivän väliin. Ja säilyy jääkaapisa kohtuullisen pitkään.

Kuitu jä helposti pienelle, joten ihan kuitupitoisia kasviksiakin kannattaa vedellä muu ruoan ohessa. Jotkut tonnikala tai fetasallatit ovat ihanteellisia. Riittää pala näkkileipää kylkiäisiksi.
 
VelttoV sanoi:
Uunissa valmistaminen on terveellisempääkin. Paisti myös soveltuu hyvin ruisleivän väliin.

Ruisleipä ei taas sovellu ketogeenisen väliin :). Hyvää siitä kyllä tulee. Kilon syö helposti päivässä ja Kaksikin menee vielä ilman tuskaa :D
 
Marenkinami
6 kananmunan valkuaista. Vatkaa kovaksi vaahdoksi. Levitä uunipellille ja paista 175 asteessa kunnes ruskistuu eli n. 10 minuuttia. Anna jäähtyä.

Nauti haluamallasi tavalla esim.
- laita1 tl vadelmamarmeladia "nauhana" marengin toiseen päähän. Rullaa marenki vattumarmeladin ympäri ja nauti hitaasti. Huom. marmeladissa on sokeria, joten käytä sitä tosiaan vain vähän.
- dippaa vadelmanmakuiseen fun lightiin (kaloriton)
- käytä keinotekoista makeutusjauhetta
 
Paskamaha sanoi:
Tälläkin sivustolla on varmaankin "Ketodiettaajia" ja kiinnostaisi tietää millaisia eväitä olette onnistuneet loihtimaan näistä hiilihydraattomista raaka-aineista viikon ajalle. Reseptejä, vinkkejä, ym, ym...

Ok! Kiitos hyvistä vinkeistä! :worship: Nyt olisi vielä kiva tietää miten ajoitatte syömiset/määrät?
Mitä olette mieltä 2500Kcal/päivä ravintoannoksista? Putooko paino? Mikäköhän mahtaa olla peruskulutukseni? 187cm/132Kg!

Ainiin miten muuten keto ja ECA? Vetääkö turhan ylikierroksille? :hyper:
 
Paskamaha sanoi:
No siis Paskamaha kun olen... :nolo: vielä... :itku:

Kyllä mä vielä näytän :david: :D

Tsemppiä. Kyllä se fläski siitä pelästyy ja lähtee karkuun, kun tarpeeksi ketolla sivaltaa :whip:
 
mites nyt kun otin ketodietin lisäksi HIIT:n niin miten on parempi tehdä kun treenin jälkeen vedän HIIT:n niin otanko 30min HIIT:n jälkeen palautusjuoman, heti vai tunnin päästä HIIT:stä ?
 
Mites onko porukat onnistunu syömään/saamaan kebablihaa? Sellasta ku sais jostai raflasta niin menis ihan sellasenaan useita kiloja päivässä, hyvin maustettuna :kuola:
 
HIIT toimii käsittäkseni parhaiten tyhjään mahaan ja HIITin jälkeen pitäisi pitää noin tunnin tauko ennen kuin tenkkaa. Eli aamulla suoraan sängystä lenkille ja sen jälkeen jonkin aikaa ennen aamupalaa. Luulisin, että sama palautusjuoman suhteen eli HIITin jälkeen noin tunti ennen juoman nauttimista.

Viime ketoilun aikana tuli vedettyä muutama salaattikebab, teki ihan hyvää muuten aika yksitoikkoisen ruokavalion aikana.
 

Suositut

Back
Ylös Bottom