Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
ljm sanoi:Jostain mulle on jäänyt semmoinen mielikuva että niissä olis aika paljon kolesterolia. No, eihän syödystä kolesterolista imeydy merkittävästi verenkiertoon, mutta toisaalta ei ne katkaravut taida mitenkään erityisen halpojakaan olla. Mä en kyllä tunaa syö kuin harvoin, ja silloinkin vain pitsan täytteenä. Paremmankin makusta tavaraa on olemassa.
kohtis sanoi:On muuten suhtkoht ajankohtanen threadi, tuli tänää ekaa kertaa ostettua pussi Rainbown katkarapuja ja itteäkin kiinnostas noi valmistustavat.
maistuu tosi nannalle ja se suolainen vesi kannattaa kaataa pois, mut ei missään nimessä huuhdella niitä katkiksia, koska sillon ne maistuu ihan puulle 
JohnnyB sanoi:Katkaravun ravintoarvoja/100 g:
Energia (kJ) 298.0 kJ
Energia (kcal)71.5 kcal
Proteiinit 14.4 g
Hiilihydraatti, imeytyvä 0.7 g
Kokonaisrasva 1.1 g
Kolesteroli (GC) 185.0 mg
Lähde: Fineli, Katkarapu, käsittelemätön

metalman sanoi:herätellääs henkiin ...
Miten kannattaisi valmistaa katkravut? Ihan vaan pannulla paistellen vai?

Hämmer sanoi:Niitä mitään keittämään ruveta pussillinen siivilään ja kraanasta kuumaa vettä niskaan.. Ja ylähuulta päälle...
Aika bueno iltapala muuten:
-150g katkiksia
-purkki tunaa IMO PALOINA vedessä
-salaattia
-kurkkua
-tomaattia
-sipulia
-10 gemmii rypsäriä
-jos haluaa herkutella, niin finduksen rasvatonta majoa päälle (kyllä, myös rasvatonta majoneesia on olemassa)
) ja tonnikalaa. Sit joskus tulee viriteltyä siihen vielä joskus valkosipulimajoneesia, ja joskus lisään kanaa vielä(tosin se ei enää sitten kovinkaan "salaatti" ole, mut prodea/hyvää makua haetaan)