Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Hm. Onko rypsiöljy järkevin vaihtoehto? Miten nää margariinit, esimeriksi Oivariini. Sellanen olis siinä mielessä käyttäjäystävällisempi vaihtoehto, että sen sais siististi leivänpäälle. Mutta onko rypsäri ainut järkevä vaihtoehto?
Oliiviöljyä saa hukattua salaattilautasellekin helposti ton 50g...Eihän se rypsäri AINUT järkevä vaihtoehto ole, mutta varmasti helpoin. Itse lorautan rypsäriä suoraan pullosta rahkan sekaan, eikä sitä huomaa edes rahkan maussa. Menee kuin väärä raha ja rasvat tulee saatua paljon helpommin kuin keittelemällä munia aamusta iltaan.
Oliiviöljyä saa hukattua salaattilautasellekin helposti ton 50g...
ja nyrkkisääntönä: mitä monipuolisemmin rasvoja tai mitä muuta tahansa, sen parempi.
Miten nää margariinit, esimeriksi Oivariini.
Peikko, toivottavastiMiksi kukaan ei mainitse voita? Voita kannattaa syödä! Lukekaa alkajaisiksi seuraavat yksitoista blogiartikkelia:
noista voista ja margaariinista saa kyl aika heikosti päivän mittaa tota rasvaa ku ei sitäkää nyt iha joka ruoan pääl viitti laittaa. tai mist sitä tietää tykkääks joku syödä banaaninsa voilla