- Liittynyt
- 16.4.2002
- Viestejä
- 428
- Ikä
- 44
Mikäs se olisi ravintoarvoiltaan parasta sekaleipää?
Lähtökohtina tietysti voisi pitää (hyvää makua), vähäsuolaisuutta, valkaisemattomuutta, kuitujen runsautta...ym. ... valmiiksi viipaloidut ois kans kova sana, laiska jässikkä kun oon :--)
Ruispalat/leivät kun alkaa välillä vähän tökkimään. ja tuntuu varsinkin bulkatessa, että ruisleipää on nihkeämpi syödä ja sekaleipää menisi nopeammin & enemmän alas.
Eli onko teillä jotain mielitiettyä vaaleahkojen leipien puolella?
Lähtökohtina tietysti voisi pitää (hyvää makua), vähäsuolaisuutta, valkaisemattomuutta, kuitujen runsautta...ym. ... valmiiksi viipaloidut ois kans kova sana, laiska jässikkä kun oon :--)
Ruispalat/leivät kun alkaa välillä vähän tökkimään. ja tuntuu varsinkin bulkatessa, että ruisleipää on nihkeämpi syödä ja sekaleipää menisi nopeammin & enemmän alas.
Eli onko teillä jotain mielitiettyä vaaleahkojen leipien puolella?