Juustokakkua Helsingistä?

Viimeistelin kanssa juuri jouluisen juustokakkusen töihin. Pohjan tein piparista. täytteeksi laitoin ranskankermaa, kermaa, sokeria, vaniljasokeria, sitruunan mehua ja 200 g auraa. Pintaan viipaloin päärynoitä ja kiillotin lopuksi pienellä kerroksella päärynämehua. Tuli hyvää:) Tosin leikin aina tolla auralla ja piparilla joulun aikaan ja työkaverithan siitä kärsii:rolleyes:
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Täytyy kyllä kokeilla tota Hupen reseptiä. Mutta en älynny että, mikä tämä vesihaudehomma on? MIten se totetutetaan ja mikä siinä on ideana?:nolo:
 
loraus vaniljatiivistettä (landella voinee käyttää vaniljasokeria, siis EI vanilliinisokeria)
Saako tuollaista tiivistettä hyvinvarustetuista ruokakaupoista vai mistä? Saako sitä järkevänkokoisissa pakkauksissa vai onko pienin tynnyri 10 litraa litrahintaan 6 euroa?
Tekisi mieli kokeilla....
 
Tiivisteet ovat suht. kalliita, joku 1-2cl puteli maksaa vajaan kympin, ehkä 5e. Ihan Citymarketeista löytyy.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom