Juustokakku korkeaproteiinisena

Joo voi helvetin kusipää-sisko, sano että voi sulatejuustolla korvata :D

Pitää kokeilla uudestaan tuorejuustolla. Sulatejuusto kun on tuollaista vitun limaista ja oksettavaa, vähän kyllä epäilyttikin se...
Löytyisköhän normi prismasta/citymarketista noita nestemäisiä stevioita?
Ja onko noiden liivatelehtien käyttö tosiaan noin helppoa että kun on marjasörsseli valmis niin heittää vaan pari lehteä sinne sekaan, antaa sulaa ja kaataa sitten kakun päälle?

Ps. minkä makuisia nuo skyrit oli, voiko korvata normi rahkalla? :david:
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Joo voi helvetin kusipää-sisko, sano että voi sulatejuustolla korvata :D

Pitää kokeilla uudestaan tuorejuustolla. Sulatejuusto kun on tuollaista vitun limaista ja oksettavaa, vähän kyllä epäilyttikin se...
Löytyisköhän normi prismasta/citymarketista noita nestemäisiä stevioita?
Ja onko noiden liivatelehtien käyttö tosiaan noin helppoa että kun on marjasörsseli valmis niin heittää vaan pari lehteä sinne sekaan, antaa sulaa ja kaataa sitten kakun päälle?

Ps. minkä makuisia nuo skyrit oli, voiko korvata normi rahkalla? :david:

Voit ostaa jauhosteviaa. sitä ainaki löytyy.

Liivatelehtien käyttö on heleppoa, mutta jos et jaksa ostaa ja käyttää ni keität sitten vaan ihan kuivaksi marjat. Eli sulatat ja sössäät ja keität niin kauan että se näyttää hillolta. Sillon ei tarvi liivatetta, mutta liivatteen käyttö on tosi simppeliä. Tärkeintä on antaa seoksen jäähtyä pari tuntia ennenku syöt ni se jähmettyy.

Skyrit on maultaan aika korvaamattomia, ei maistu normirahka yhtään samalta. Ehkä joku valion tms makurahka vois toimia. Aion ite kokeilla niitä exquisoja, nehän on halpoja ja aikalailla samanlaisia.
 

Suositut

Back
Ylös Bottom