Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Mahtuu tekemään pystäriä, sen verran korkea on se häkki.Mahtuu noihin räkkeihin keskimittainen tappi tekemään pystäriä tai saako niiden ulkopuolelle jotkut kannattimet trap baria varten?
Vähän vaikea tihrustaa videolta.
Hahah, ei helvetti mitä settiä taas niemeltä. Vahvasti muuten vaikuttaa samalta henkilöltä, kuin legendaarinen ”Raksalla laastia failureen”-Paide. Samanlainen aina niin äkäinen naisimmeinen vaikuttaa olevan. Ja Paidekin on lopettanut kirjoittelunsa hyvän aikaa sitten. Ettei vaan olisi nicki vaihtunut.
Miten voi olla mahdollista, että Vatanen on paiskinut bodushommia jo helkkarin kauan ja äijä keittää yhä edelleen riisit kattilassa ja paistaa kanat pannulla... Mitä helvettiä? Miten et ole hommannut riisikeitintä?!? Tai paista kanoja uunissa. Vihannekset kiehumaan ajastimella niin viikon ruoat on tehty 10 minuutissa... Noh, kai saliyrittäjillä on sitten vaan liikaa aikaa seisoa ja vahtia kiehumista ja paistumista... Vai menikö se niin, että kalevi sammuttaa hellan kun kanat ovat sopivan kypsiä? Suosittelen kyllä lämpimästi riisikeitintä. Ja kanojen laittoa uunissa... Tulee paljon mehukkaammat. Toki saa pannullakin, mutta pitää olla paljon tarkempi...
Mutti tomaattimurskaa tai pastakastiketta päälle, niin on toooodella hyvää.Pakko sanoa että uunissa kanoista tulee ihan paskaa. :D
Kolmanneks vituttaa laskeskella paljonkos sitä vettä keittimeen nyt pitäää laittaa, että on oikeessa suhteessa.
Ostin gigantista riisikeittimen, ihan sama paljonko laittaa vettä niin paistuu pohjaan sellaseks korppumaiseks levyks ja sylkee keitinvettä kannessa olevasta reiästä, keitän riisit sit kattilassa
En ymmärrä, että miten riisin keittäminen kattilassa voi olla ihmisille hankalaa.
Ei tajuu miten voi olla niin vaikeeta. Kattilaan reilusti vettä ja kun kiehuu, niin riisit sekaan. Keittää pakkauksen ohjeen mukaisen ajan ja kaataa siivilän kautta ylimääräiset vedet pois. Ei tarvii vahtia, eikä pala pohjaan.
Kattilaan kun laittaa vettä 2dl kutakin jasminriisin 80g kohti, ei VOI mennä pieleen eikä olla vaikeeta!
Vesi kiehuvaksi, suolaa sekaan, riisit sekaan, kansi päälle ja heti ykköselle hiljalleen porisemaan, 12 minuuttia ja valmista on, levy sammuksiin ja valmista on, eikä ole pohjassa. En tajua miten voi olla tuokin vaikeeta