PTVGYM Jooel Vatanen

Mahtuu noihin räkkeihin keskimittainen tappi tekemään pystäriä tai saako niiden ulkopuolelle jotkut kannattimet trap baria varten?

Vähän vaikea tihrustaa videolta.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Mahtuu noihin räkkeihin keskimittainen tappi tekemään pystäriä tai saako niiden ulkopuolelle jotkut kannattimet trap baria varten?

Vähän vaikea tihrustaa videolta.
Mahtuu tekemään pystäriä, sen verran korkea on se häkki.

Trap barilla tekisin mieluummin häkin sisällä taikka mavealustalla. Perus koukut löytyy häkeistä, sekä turvapuomit sisältä mutta mitään häkin ulkopuolelle asennettavia ”turvarautoja” ei ole.
 
Hahah, ei helvetti mitä settiä taas niemeltä.:ROFLMAO: Vahvasti muuten vaikuttaa samalta henkilöltä, kuin legendaarinen ”Raksalla laastia failureen”-Paide. Samanlainen aina niin äkäinen naisimmeinen vaikuttaa olevan. Ja Paidekin on lopettanut kirjoittelunsa hyvän aikaa sitten. Ettei vaan olisi nicki vaihtunut.

Paide on varmaan hautautunut raksalla laastin alle liian kovan sarjan päätteeksi :ROFLMAO:
 
Miten voi olla mahdollista, että Vatanen on paiskinut bodushommia jo helkkarin kauan ja äijä keittää yhä edelleen riisit kattilassa ja paistaa kanat pannulla... Mitä helvettiä? Miten et ole hommannut riisikeitintä?!? Tai paista kanoja uunissa. Vihannekset kiehumaan ajastimella niin viikon ruoat on tehty 10 minuutissa... Noh, kai saliyrittäjillä on sitten vaan liikaa aikaa seisoa ja vahtia kiehumista ja paistumista... Vai menikö se niin, että kalevi sammuttaa hellan kun kanat ovat sopivan kypsiä? Suosittelen kyllä lämpimästi riisikeitintä. Ja kanojen laittoa uunissa... Tulee paljon mehukkaammat. Toki saa pannullakin, mutta pitää olla paljon tarkempi...

Pakko sanoa että uunissa kanoista tulee ihan paskaa. :D
 
Riisikeitin oli kyllä imo turhin hankinta mitä oon hommannut. Ensinnäkin riisin keitto on niin helvetin helppoa pannulla. Toisekseen riisit jää keittimeen kiinni ja vittumaista pestä sitä saavia. Kolmanneks vituttaa laskeskella paljonkos sitä vettä keittimeen nyt pitäää laittaa, että on oikeessa suhteessa. Multa saa hakea 3 kertaa käytetyn riisikeittimen ilmasiks. Lisäks samaa mieltä @Leiburi n kanssa, rapeeta kanaa ei saa uunissa tehtyä. ;) Toki makuasioitahan nämä.
 
Kolmanneks vituttaa laskeskella paljonkos sitä vettä keittimeen nyt pitäää laittaa, että on oikeessa suhteessa.

Itsellä ainakin riisinkeittimessä on asteikko. Kolme mitallista riisiä ja lasket vettä kolmosen viivaan jne. Ei ole liian vaikeaa. Itselle kullan arvoinen kapistus. Ei tarvitse kytätä vieressä ottaako kattilan pohjaan kiinni, vaan tulee kätevästi muuta touhuillessa. Jos nyt ruoan mittaamisen suhteen haluaa hifistellessä, niin punnaa kerran paljonko se kuivapaino ja kypsennetty eroaa, kun käyttää keittimen omaa asteikkoa. Sillä suhteella pääsee normikuntoilija jatkossa ihan riittävän lähelle.
 
Ostin gigantista riisikeittimen, ihan sama paljonko laittaa vettä niin paistuu pohjaan sellaseks korppumaiseks levyks ja sylkee keitinvettä kannessa olevasta reiästä, keitän riisit sit kattilassa
 
Ostin gigantista riisikeittimen, ihan sama paljonko laittaa vettä niin paistuu pohjaan sellaseks korppumaiseks levyks ja sylkee keitinvettä kannessa olevasta reiästä, keitän riisit sit kattilassa

Liekö sitten keitin kuinka sekundaa, mutta auttaisiko riisin huuhteleminen ennen keittämistä? Avokki on puoliksi thaimaalainen ja hänelle on kotona opetettu, että riisi huuhdellaan kahdesti ennen keittämistä. Käytännössä siis lasken riisinkeittimen kattilaan vettä, että riisit peittyvät, huljuttelen hieman ja kaadan kannen raosta veden pois. Toistan tämän ja kolmannella kerralla mittaan vasta keitinveden. Pitäisi ainakin pysyä hieman irtonaisempana.
 
Jos joku hankinta on hyödyllinen niin rasvakeitin jos tykkää nyt vaikka friteerata joskus kanaa, turvallisempaa ja ehkä jopa helpompaa kuin kattilan kanssa kikkailu.

Riisikeittimistä ei ole kokemusta, mutta sitä mietin mikä tekee vaikeaa keittää kattilassa riisiä kun se ei kauheasti aikaa vie eikä ole rakettitiedettä.
 
En ymmärrä, että miten riisin keittäminen kattilassa voi olla ihmisille hankalaa.

Ei se olekaan hankalaa, vaan useasti hankalampaa ja epäkäytännöllisempää. Kun keittää riisiä kattilassa ei vain voi heitää riisiä ja vettä kattilaan ja hellaa täysille. Ei varsinkaan, jos meinaa olla useamman tunnin poissa kotoota. Riisikeittimen voi vain ladata ja pistää päälle, eikä tarvitse murehtia että palaa pohjaan ym, vaikka olisi kotona vasta 5h kuluttua. Toki kaikkia riisilajeja ei voi riisikeittimellä kypsentää, ainkaan jollain perus halvalla, joten kattilariisi voittaa taas tuon taistelun.

PS: mulla 5 eri riisiä, 2 eri riisinkeitintä ja kasa kattiloita, joten olen todellakin tehnyt tästä vaikeaa
 
Riisinkeitin aivan turha vekotin, pärjännyt aivan hyvin ilman. Hyvä kattila ja pari hyvää paistinpannua. Muuta ei tarvitse.
 
Onhan riisinkeitin ihan ylivoimainen kattilahommiin verrattuna, aasialaisetkin järjestäen käyttää sitä, eivät todellakaan keitä enää kattilassa. Se vaan on helppoa ja varmaa, ei tarvitse vahtia, pelätä että kiehuu yli tai palaa pohjaan ja säätää lämpöjä ja kattoa kelloa. Voi pistää vaikka päälle ennen kuin lähtee salille ja riisit odottelee valmiina ja lämpösenä kun on kotona.
 
Ei liity ketjun henkilöön, mutta päivittäin vaikka riisiä menee, on minusta riisinkeitin täysin turha. Tosiaan pakko olla kansi raollaan ettei kiehu yli, ja pohjaan jää tosiaan aina. Jos odottaa niin kauan että syttyy ”warm” valo, on jo helvetin kovaa pohjassa:LOL:

Enkä ole koskaan tajunnut sen ylivertaisuutta verrattuna kattilaan. Itsellä OBH:n malli.

Kattilaan kun laittaa vettä 2dl kutakin jasminriisin 80g kohti, ei VOI mennä pieleen eikä olla vaikeeta!

Vesi kiehuvaksi, suolaa sekaan, riisit sekaan, kansi päälle ja heti ykköselle hiljalleen porisemaan, 12 minuuttia ja valmista on, levy sammuksiin ja valmista on, eikä ole pohjassa. En tajua miten voi olla tuokin vaikeeta:hyper:
 
Ei tajuu miten voi olla niin vaikeeta. Kattilaan reilusti vettä ja kun kiehuu, niin riisit sekaan. Keittää pakkauksen ohjeen mukaisen ajan ja kaataa siivilän kautta ylimääräiset vedet pois. Ei tarvii vahtia, eikä pala pohjaan.
 
Ei tajuu miten voi olla niin vaikeeta. Kattilaan reilusti vettä ja kun kiehuu, niin riisit sekaan. Keittää pakkauksen ohjeen mukaisen ajan ja kaataa siivilän kautta ylimääräiset vedet pois. Ei tarvii vahtia, eikä pala pohjaan.

Mut tarvii ajastaa ja siivilöidä. You lose. :-)
 
Kattilaan kun laittaa vettä 2dl kutakin jasminriisin 80g kohti, ei VOI mennä pieleen eikä olla vaikeeta!

Vesi kiehuvaksi, suolaa sekaan, riisit sekaan, kansi päälle ja heti ykköselle hiljalleen porisemaan, 12 minuuttia ja valmista on, levy sammuksiin ja valmista on, eikä ole pohjassa. En tajua miten voi olla tuokin vaikeeta:hyper:

Itseäni lainaten, taas..... Ei tuo ole vaikeeta, vaan vaikeamppaa (huomioi adjektiivin taivutus) ja varsinkin kiiressä epäkäytännöllisempää. Sinun esimerkillä täytyy hellan vieressä käydä vähintää 3 kertaa; 1. hella päälle, vesi kiehuvaksi, 2. raaka-aineiden lisäys, 3. hella pois päältä. Ja lisäksi tuossa on tuo suht tarkka 12 min odotus / hellan tarkkailua.

VS

Riisikeitin: raaka-aineet kattilaan, laite päälle, valmista. 2 kertaa keittiössä vähemmän,eikä tarttee murehtia ajasta/ hellasta.

Ja lisäksi riisikeitin voi olla siellä missä sinäkin, esim olkkarissa.

Oletko koskaan kokeillu riisinkeitintä?

Mun viimeinen :offtopic: -viesti. Post and drop.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom