- Liittynyt
- 25.7.2024
- Viestejä
- 54
Supersankarielokuvassa tuo supersankarihahmo vetelisi taikajauhoa nenään jatkuvasti ja kulkupelinä olisi auto.. Ei voi olla oikee quote.
katso liitettä 269308
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Supersankarielokuvassa tuo supersankarihahmo vetelisi taikajauhoa nenään jatkuvasti ja kulkupelinä olisi auto.. Ei voi olla oikee quote.
katso liitettä 269308
Varmaan ihan samaistumiskysymys.Niinpa. Kautta aikain on toitotettu etta HW taso on surkea, tuskin ikina MMA fanit ovat hehkuttaneet miten kovatasoinen HW on. Kasuaalit tykkaa pienemmista ottelijoista jotka tekee nayttavampia ninjapotkuja mutta jotka saisi rumasti pataan ylemmassa painoluokassa.
Pulverimiehen spessukyky on valjastaa ympäristön erilaiset myrkyt, ja huumata niillä muut/itsensä.Supersankarielokuvassa tuo supersankarihahmo vetelisi taikajauhoa nenään jatkuvasti ja kulkupelinä olisi auto.
Paljon mukavampi kuin ruveta massakuurille ja rakennella HW keho pohjalle. Cardiokin on 120kg:na jotenkin raskaampaa...
On tähän sääntöön poikkeuksiakin. Overeem veti ihmeellisen hyvin potkunyrkkeilynkin puolella sen jälkeen, kun oli kuuritellut itselleen melkoisen määrän lihaa. Siitä voi olla montaa mieltä, oliko Overeem luonnostaan raskassarjalainen vai LHW, mutta kyllähän se aika hoikka poika oli vielä Priden aikoihin, ja melkoisen massiiviseksi itsensä turvotti luontaisiin raameihinsa nähden ja sitten menestyi sekä vaparissa että potkiksessa HW:na.Raskaaseen sarjaan ei treenata. Siihen synnytään.
Jos ei oikeasti ole raskaan sarjan ottelija - tai ainakin hyvin kookas kuten Jon Jones - luonnostaan, ei lihaksia kasvattamalla tulla menestymään merkittävästi.
James Toney?Sekä Overeem että Jon Jones ovat molemmat 193 cm pitkiä. Tarkoitin nyt lähinnä sitä että jos joku normaalikokoinen n. 180 cm pitkä luonnostaan vaikka 70 tai 77 kilon sarjaan kuuluva kaveri alkaa turvottaa itseään raskaaseen sarjaan, niin se ei tuota hyvää tulosta.
Ja ennen kuin joku mainitsee Mike Tysonin niin hän myös syntyi raskaaseen sarjaan ainakin 1980-luvun mittapuulla. Ruumiinrakenne oli aivan poikkeuksellinen, vaikka pituutta oli vähän.
Tjoo, mutta jos haluaa olla henkilökohtaisesti mahdollisimman vaarallinen niin voimaa ja massaakin kantsii ottaa.Raskaaseen sarjaan ei treenata. Siihen synnytään.
Jos ei oikeasti ole raskaan sarjan ottelija - tai ainakin hyvin kookas kuten Jon Jones - luonnostaan, ei lihaksia kasvattamalla tulla menestymään merkittävästi.
Khabib voitti sambon mestaruudet 86 kiloisissa, vaikkei noussut lw stä ikinä ylös, olisi ollut kova luu welter ja mwEi tietenkään onnistu LW:stä tai WW:stä bodaamalla nousu menestyväksi raskaansarjan ottelijaksi, se on ihan itsestäänselvää. Sehän tarkoittaisi kolmen tai neljän painoluokan nousua. Mutta asia ei ole niin mustavalkoinen, että ”raskaaseen sarjaan synnytään.”
Ainakin menestyksekkäitä yhden painoluokan nousuja on massaa lisäämällä nähty, mutta kaksi on jo vähän siinä ja siinä. Anthony Johnson kylläkin otteli WW:ssä useamman kerran ja sitten myöhemmin jopa raskaassa voitti ainakin Arlovskin. Sehän veti ihan sairaita painonpudotuksia welteriin ja sitten kroppa sanoi sopimuksen irti, niin ei onnistunut pudotus enää edes MW:hen. Tyrmäsi sitten Gussen Lhw:ssä ja hävisi titteliottelun Cormierille. Mihin painoluokkaan Rumble sitten oli ”syntynyt”? Mene ja tiedä, ehkä keskisarjaan.