- Liittynyt
- 1.11.2005
- Viestejä
- 100
Tulipas tossa yks yö unensaantivaikeuksien vuoksi hullu idea, miten voisi ainakin teoriassa valmistaa jauhoprotskua.
Jos sattuisin saamaan jostain käteeni vaikkapa 1000kpl kananmunia, ja niitähän ei kerkeäisi millään syödä ennenkuin menevät pilalle. Mitä jos vatkaisi valkuaiset vaahdoksi, paistaisi uunissa marenkien tapaan, ilman sokeria tietty, ja paiston jälkeen murentaa nämä "marengit" jauhoksi.
Säilyykö tällaisessa käsittelyssä valkuaisosan proteiinit toimivina?
Ilman lisäaineita tällainen jauhe ei varmaan kovin pitkään säily, joten pakasteessa säilyttäminen voisi toimia.
Kommentteja
Jos sattuisin saamaan jostain käteeni vaikkapa 1000kpl kananmunia, ja niitähän ei kerkeäisi millään syödä ennenkuin menevät pilalle. Mitä jos vatkaisi valkuaiset vaahdoksi, paistaisi uunissa marenkien tapaan, ilman sokeria tietty, ja paiston jälkeen murentaa nämä "marengit" jauhoksi.
Säilyykö tällaisessa käsittelyssä valkuaisosan proteiinit toimivina?
Ilman lisäaineita tällainen jauhe ei varmaan kovin pitkään säily, joten pakasteessa säilyttäminen voisi toimia.
Kommentteja