jauhoproteiinin valmistus

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja jippuli
  • Aloitettu Aloitettu
Liittynyt
1.11.2005
Viestejä
100
Tulipas tossa yks yö unensaantivaikeuksien vuoksi hullu idea, miten voisi ainakin teoriassa valmistaa jauhoprotskua.

Jos sattuisin saamaan jostain käteeni vaikkapa 1000kpl kananmunia, ja niitähän ei kerkeäisi millään syödä ennenkuin menevät pilalle. Mitä jos vatkaisi valkuaiset vaahdoksi, paistaisi uunissa marenkien tapaan, ilman sokeria tietty, ja paiston jälkeen murentaa nämä "marengit" jauhoksi.

Säilyykö tällaisessa käsittelyssä valkuaisosan proteiinit toimivina?

Ilman lisäaineita tällainen jauhe ei varmaan kovin pitkään säily, joten pakasteessa säilyttäminen voisi toimia.

Kommentteja :)
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Voi jeesus, sulla on liikaa aikaa ajatella :D Mut loppupeleissä tuo vois toimia, höhöhöö...
 
oletko koskaan paistanut marenkeja? koitappa piruuttasia paistaa 20 valkuaisen vaahto kovaksi marenginksi. Mitenhän mahtaa voinen jauho sekottua veikkaan että melko pässi idea.
 
Ja kun yhden munan valkuaisessa on n. 4g proteiinia, niin saapi siinä paistella!:hyvä: Jo muutamasta valkuaisesta tulee tohkuton määrä vaahtoa..
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom