- Liittynyt
- 18.1.2004
- Viestejä
- 44
sumutin123 sanoi:Mistä saa halpaa/halvinta 5-7% paistijauhelihaa ja minkä merkkistä?
Mitä se kollageeni on? Mitä haittaa??
Kollageeni
sidekudokselle (esim. jänteelle) vetolujuutta antava valkuaisaie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
sumutin123 sanoi:Mistä saa halpaa/halvinta 5-7% paistijauhelihaa ja minkä merkkistä?
Mitä se kollageeni on? Mitä haittaa??
Ei kuulosta erityisen hohdokkaalta vaihtoehdolta verrattuna esim tunaan, raejuustoon tai... lihaanmappana sanoi:Loisto iltapala. vettä vaan pirusti päälle. :thumbs:

TheLORD sanoi:Kuulostaa mainiolta. Tuleeko sika naudastaki lähes rasvatontasa?
Tommy.. sanoi:Kuullostaa kyllä ihan mahdottoman maukkaalta ja mehukkaalta :urjo:
heh. Maukkaudesta en tiedä mutta... Tuoretuotteet menevät vanhaksi. Tämä sörsseli se ei vanhaksi pääse ihan heti menemään. Ja saahan sen JH:n maustaa itselle sopivaksi, vaikka majoneesilla. ;)Yhtä#Hauista sanoi:Onhan kaikissa eines pataruokapusseissakin kuivattua lihaa ja ei se kyllä hääviä ole... Mutta säilyy ilmeisen hyvin?! Vois toimiakin tietyissä tilanteissa. Esim just retkillä, intissä jne.
japadahoe sanoi:siinähän on nhyvä esim miten ravintoaineet häviää kuivattamisen yhteydessä, kun katselet ravintoarvoja niin niissähän ei yleensä muuta ole kuin 100 g / 3 g prodee ja hiilareita ****tusti sekä muita piilosokereita

Joo. Kuivaanpa jauhelihaa puoli päivää että saan ne olemattomat rasvat pois ja sitten kaadan öljyä päälle!mappana sanoi:heh. Maukkaudesta en tiedä mutta... Tuoretuotteet menevät vanhaksi. Tämä sörsseli se ei vanhaksi pääse ihan heti menemään. Ja saahan sen JH:n maustaa itselle sopivaksi, vaikka majoneesilla. ;)

aikkuli sanoi:Olen menossa vaellukselle ja olen miettinyt, miten voisin kuivata jotain lihaisaa evääksi. Tässäpä oli hyvä ohje. Olin kuvitellut, että pitäis olla joku kuivuri... KIITOS kuivausvinkista![]()
& 
japadahoe sanoi:siinähän on nhyvä esim miten ravintoaineet häviää kuivattamisen yhteydessä, kun katselet ravintoarvoja niin niissähän ei yleensä muuta ole kuin 100 g / 3 g prodee ja hiilareita ****tusti sekä muita piilosokereita
Cockton sanoi:Vaellusruokiin kuuma vihje: Raija Hentman, Herkutellen luonnossa. 27 euroa Suomalaisessa. Ohjeet kuivatukseen sekä runsaasti reseptejä. Näillä ohjeilla meinaan heittää hyvästit blå bandeille syksyn reissulla. 1 Reiter lähtee hätävaraksi mukaan, mutta 8 päivän päivälliset tulee tuon opuksen opeilla.
plå band = :urjo: :urjo:japadahoe sanoi:siinähän on nhyvä esim miten ravintoaineet häviää kuivattamisen yhteydessä, kun katselet ravintoarvoja niin niissähän ei yleensä muuta ole kuin 100 g / 3 g prodee ja hiilareita ****tusti sekä muita piilosokereita
