Jauheliha?

Liittynyt
30.7.2002
Viestejä
433
Ikä
43
Mikähän mahtaa olla citymarketin 7% jauhelihan proteiini pitoisuus?Pitäis saada laskeskeltua ruokavalio itselle jotenkas jos joku tietäis niin ois ihan jees. Kcal määrä myös kiitos.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Oli muuten tarjouksessa vakio K-marketissani eilen. Sain 440 grammaa 1,30 e.

edit: tais kyllä olla tavallista jauhelihaa :D
 
Onko tuo mitattu paistetusta lihasta vai raa´asta. Eikö nuo arvot saa vähän turpaan jos paistaa. Tai voihan sitä raakana vetää:urjo:
 
Mitäs "osaa" porsaasta se herkullinen suikaleliha mahtaa olla?

Finelissä kun on esim. keskiverto sianlihan kokonaisrasva
16,3%, vähärasvaisen sianpaistin 4,1% ja ulkofileen 4,5%

Että jotta saisi laskeskeltua paremmin.
 
Paistijauhelihaa kannattaa ostaa tai jos on rahasta tiukkaa niin sitten nautaa. Sikanauta on liian rasvaista bodarille, koirille syötän sitä kyllä. Possussa on juuri sitä huonoa rasvaa. Joskus hifistelin niin että imin turhat rasvat paistijauhelihaa paistettaessa pannulta talouspaperitupolla.
 
Originally posted by treenaisko
Sikanauta on liian rasvaista bodarille

Eiköhän toiki riipu vähän tapauksesta. Joillakin sitä rasvaa kerääntyy helposti ja joillakin ei. Naudan jauheliha kyllä maistuu paremmalle, ja sen takia ostan sitä.
 
Originally posted by treenaisko
Paistijauhelihaa kannattaa ostaa tai jos on rahasta tiukkaa niin sitten nautaa. Sikanauta on liian rasvaista bodarille, koirille syötän sitä kyllä. Possussa on juuri sitä huonoa rasvaa. Joskus hifistelin niin että imin turhat rasvat paistijauhelihaa paistettaessa pannulta talouspaperitupolla.

Perusnautajauheliha on yhtä rasvaista kuin sikanauta. Eikä se naudan tyydyttynyt rasva sen parempaa ole kuin possun tyydyttynyt rasva.

Paistijauhelihaa tai Pirkan 7% nautajauhelihaa.
 
tota sikanautaa kun paistaa sitten siirtää lihan toiselle puolella ja kauhoo rasvan pois niin eikös se silloin ole vähärasvaista ? :evil:
 
Imee se liha sitä rasvaa jonkin verran, mutta tollasesta saa aika uskomattoman paljon vedettyä sitä talia pois. Ite kauhoin viimeks 800 g norm. jauhelihasta (18% rasvaa luki tuoteselosteessa) n. 150 g sellasta talia, ja kaasin siitä veden pois kun se oli jäähtyny. Siis 150 g valkosta mönjää läskiä kuraa.

Sitä alko miettimään, että miten toi 18% alunperin on mitattu? Kun tuo abouttiarallaa 150 g on tollasen 18% verran siitä alkuperäsestä jauhelihan määrästä. "Lähes" rasvaton siis tuon toimenpiteen jälkeen.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom