dogi
Club 7201
- Liittynyt
- 18.8.2003
- Viestejä
- 1 067
JärviSuomen OK-jauheliha
Tulipa ostettua tuota JärviSuomen OK-jauhelihaa ja tehtyä siitä lihapullia wanhalla ja hyväksi koetulla reseptillä. Tuote näytti mielenkiintoiselta: 8% rasvaa ja lihasta 70% kalkkunaa / 30% possua. Kaikki sujui siihen asti kun pullat piti ottaa pois uunista. Ne tuoksuivat... no, ensimmäiseksi tulee mieleen sana kuolemalle. Saapa nähdä minkä makuista tuo matsku on, jos uskallan sitä maistaa.. Mutta se on saletti että jää viimeiseksi kerraksi kun tuota meikäläisen lautaselta löytyy.
Tulipa ostettua tuota JärviSuomen OK-jauhelihaa ja tehtyä siitä lihapullia wanhalla ja hyväksi koetulla reseptillä. Tuote näytti mielenkiintoiselta: 8% rasvaa ja lihasta 70% kalkkunaa / 30% possua. Kaikki sujui siihen asti kun pullat piti ottaa pois uunista. Ne tuoksuivat... no, ensimmäiseksi tulee mieleen sana kuolemalle. Saapa nähdä minkä makuista tuo matsku on, jos uskallan sitä maistaa.. Mutta se on saletti että jää viimeiseksi kerraksi kun tuota meikäläisen lautaselta löytyy.