- Liittynyt
- 27.1.2004
- Viestejä
- 2 430
Aiheesta on puhuttu hiukan tuolla pakkiskaupan omalla foorumilla, mutta ajattelin tehdä asialle ihan oman viestiketjun, jos vaikka useampi lukija kommentoisi asiaa.
Minulla on nyt ensimmäistä kertaa kokeilussa herahydrolysaatti ja sen maku viestii siitä, ettei se ole ihmisravinnoksi tarkoitettu. Eli kyselen kokemuksia ja keinoja, millä saada hydrolysaatti edes suht' kivuttomasti alas.
Tavallisesta hera+malto+dekstroosi+tummakaakao -sekoituksesta hydrolysaatin maku tunkee läpi todella etovasti. Eilen kokeilin sekoittaa hydrolysaatin ja hiilarit eri astioihin ja tintata sitä samaan tapaan, kuin on joskus tullut juotua raakaa viinaa humalahakuisesti: Eli ensin huikka heraa ja sitten nopeasti huuhtaista alas hiilarisekoituksella. Tämä toimi jotenkin, muttei sekään mikään nautinto ollut.
Onko kellään ideoita makunystyröideni pelastukseksi?
Minulla on nyt ensimmäistä kertaa kokeilussa herahydrolysaatti ja sen maku viestii siitä, ettei se ole ihmisravinnoksi tarkoitettu. Eli kyselen kokemuksia ja keinoja, millä saada hydrolysaatti edes suht' kivuttomasti alas.
Tavallisesta hera+malto+dekstroosi+tummakaakao -sekoituksesta hydrolysaatin maku tunkee läpi todella etovasti. Eilen kokeilin sekoittaa hydrolysaatin ja hiilarit eri astioihin ja tintata sitä samaan tapaan, kuin on joskus tullut juotua raakaa viinaa humalahakuisesti: Eli ensin huikka heraa ja sitten nopeasti huuhtaista alas hiilarisekoituksella. Tämä toimi jotenkin, muttei sekään mikään nautinto ollut.
Onko kellään ideoita makunystyröideni pelastukseksi?