Hulluin mäsäytyksesi?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Tyggis
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Baarin jälkeen oli hiukan nälkä---> yksi aurarulla upposi kurkusta alas ripeään ja perään vielä tuplakebablihalla,salamilla,kinkulla ja aurajuustolla höystetty pitsa. Huuhdottiin alas 1,5l kokiksella.
 
Saattaaapi olla, että rilliltä kerran kävin ranskalaiset kaikilla mausteilla, perään 150-scan ateria, lopuksi makkaran
TAI
mäkkäristä yks juhannus laskuhumalassa mättöhimoissaa Tuplajättijuusto plusateria, McFeast plusateria ja Bic Mac plusateria.
 
viikonloppuna landella atrian uunivalmista jauhelihamureketta 700g, välissä 200g koskenlaskijaa ja kyytipoikana puol kiloo ranskalaisia. semmonen 2500 kaloria. :kuola:

ton setin jälkee ei bisse maistunukkaan pariin tuntiin.
 
Pari kuukautta sitten mökillä ruokapöydässä innostuin syömään futispelin päätteeksi, saldona: 8 isoa perunaa, noin lautasellinen salaattia, kokolihaa n. 900g, 4 palaa ruisleipää johon leikkeleet ja voit, lisänä vielä jotain härpäkkeitä, esim. punajuuri- ja perunasalaattia. Kokonaisuus huuhdottiin alas 1,5 litralla rasvatonta maitoa.
 
1kg riisii ja 4kg kanaa

45674_155333427813956_100000119008235_517797_7009943_n.jpg
 
Tunnustan, kaikki ei uponnut kerralla (yllätys yllätys) ;)

E: Mutta yrittänyttä ei laiteta vai miten se oli?
 
Kun olin 16-17v, meillä oli muutaman kaverin kanssa donitsiensyöntikisa Arnoldsissa.

Otettiin 2 laatikkoa niitä suurimpia täytedonitseja. Voitin syömällä 7 kpl, toinen söi 4 kpl ja kolmas tyytyi yhteen. Eihän tuo määrällisesti ole niin paljoa, mutta se ällömakeus. Hyvä, kun nykyään pystyn syödä edes yhden.


Ravintolakokiksi opiskellessani meni kyllä päivässä hirvittävä määrä ruokaa. Aamupala + normaali annos ruokatunnilla koulussa, siihen päälle keittiötunnit, joissa tehtiin 3-4 ruokalajin ateria, sit vielä ehkä kotimatkalla karkkia ja illalla vielä ruokaa. Luojan kiitos tajusin lopettaa tuohon ammattiin opiskelun, painaisin muuten varmaan 20kg enemmän kuin nyt.
 
Ravintolakokiksi opiskellessani meni kyllä päivässä hirvittävä määrä ruokaa. Aamupala + normaali annos ruokatunnilla koulussa, siihen päälle keittiötunnit, joissa tehtiin 3-4 ruokalajin ateria, sit vielä ehkä kotimatkalla karkkia ja illalla vielä ruokaa. Luojan kiitos tajusin lopettaa tuohon ammattiin opiskelun, painaisin muuten varmaan 20kg enemmän kuin nyt.

Anteeksi OT, mutta eikös tuon logiikan mukaan kaikki kokit olisi luokkaa nosturilla sairaalaan? Mikä pakko niitä kaikkia ruokia on opiskelijoiden ahtaa naamaansa? Saatikka sitten toi "kotimatkalla karkkia", wtf?

Oma säälittävä mäsäytys on varmaan joskus -90 -luvulta kun carrolsilla oli kaksi clubia yhden hinnalla -härdellejä. Taisi surkeat viisi clubia mennä parin maitolitran kera.
 
Anteeksi OT, mutta eikös tuon logiikan mukaan kaikki kokit olisi luokkaa nosturilla sairaalaan? Mikä pakko niitä kaikkia ruokia on opiskelijoiden ahtaa naamaansa? Saatikka sitten toi "kotimatkalla karkkia", wtf?

Puhuin vain henkilökohtaisesta kokemuksista ja omista tunnetiloista. En ollut vielä tuolloin ehtinyt tilaamaan Ostos-tv:stä itsekuria.
 

Suositut

Back
Ylös Bottom