Hirvenliha

Poronlihasta (menee samaan gatekoriaan hirven lihan kanssa) ei taida olla omaa keskustelua niin laitetaan tähän. Ollu tapana jo monena vuotena ostaa poronlihaa pakkaseen. Tänä talvena ostin taas puolikkaan vasan, tulee muuten käsittämättömän hyvää ruokaa ja vähä rasvaista. Tilaan suoraan lapista lihat, näin saan edullisemmin kuin kaupasta ostettuna. Ainoa asia et poron/hirven liharuokaa ei tehdä pikaisesti duunipäivän jälkeen vaan se vaatii monen tunnin hauduttamisen/uunin jos haluaa syödä lihansa mureana.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Ainoa mihin tämmösellä perusduunarilla on varaa, on Saksanhirvikäristys jota saa 10e/kg, ei mielestäni paha hinta ja helvetin hyvää tuokin on. Myös vähärasvaista ja runsasproteiinista. Valmiiksi paketissakin hienoina ohuina levyinä, niin on näppärä paistaa pannulla.
 
Ihan mukava, kun joskus tulee saatua hirvenlihaa pakastin täyteen, jos meidän mailla ammutaan hirvi.

Mahtaa olla pieni jahtiporukka, tai vitun isot maat, jos kaadetusta hirvestä tulee maanomistajan pakastin täyteen...

Nii, tai pieni pakastin :)
 
Viimeksi muokattu:
^no en tiedä onko isot, mutta tietääkseni parisataa hehtaaria metsää sitten on jotain peltoja, mitkä toimivat riistapeltoina tjsp. Siellä missä meidän maa-alueet (n. 50km tampereelta) on niin metsästäjät antaa aika paljon sitä lihaa sille kenen maalla hirvi kaatuu.
 

Suositut

Back
Ylös Bottom