Hiilariton Pizza!!

10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Myydään tosi useassa paikassa! Muistaakseni sisältää kalakastiketta joten meillä ei voida käyttää vaikka kaapista löytyykin kun ukko on niin allerginen :I
 
Leanbodylifestyle -tyypillä uus pizza resepti.
Onko joku kokeillu?



Tyypillä on ehkä parhaimmat reseptit mitä tiedän (esim. proteiinipannukakku). Kantsii kokeilla noita :hyvä:
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Leanbodylifestyle -tyypillä uus pizza resepti.
Onko joku kokeillu?



Tyypillä on ehkä parhaimmat reseptit mitä tiedän (esim. proteiinipannukakku). Kantsii kokeilla noita :hyvä:


Kokeilin tota eilen kun ennen ei ole oikeen ehtinyt/jaksanut. Tosta tuli oikeesti aika hyvää tosin pistin kyllä omat täytteet :)
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Nostetaanpas taas tämä loistava idea ylös. Ei näin uskomattoman loistavaa reseptiä saa eksyttää bittiavaruuteen.

Ekaa kertaa kokeilin ja oli aivan uskomatonta! Sata kertaa parempaa ja täyttävämpää kun oikea pizza. Vituttanu aina mennä johki pizzeriaan syömään, ku pitäis perhepizza ottaa, jotta ees nälkä lähtis. Yhdellä istumalla vedin 400g jauhelihasta tehdyn satsin ja täynnä ku turusen pyssy, mielitekoon vois melkei vetästä toisen samallaisen. :D

Pitää joku viikonloppu kutsua kaverit kylään leffailtaan ja tehä tätä muutama satsi pääruoaks. Tätä ei voi kehua liikaa! Ainoo miinus, että käsin on hankala ja inhottava syödä. :D
 
Itse teiän tämän suurinpiirtein -> http://karppaus.info/resepti/resepti.php?id=83 ohjeen mukaan.

Aineksia olivat siis 1 prk Valion pehmeää maitorahkaa
n. 300g Xtran raejuustoa
2 kananmunaa
4 rkl kauraleseitä
3 rkl ruisjauhoja
n. 1 tl leivinjauhetta
400g sika-nauta jauhelihaa
2 tomaattia
purkki ananasviipaleita
n. 10 siivua keittokinkkua
n. 3 rkl tomaattipyrettä

Arvosana 8-9 luokkaa!!


Kuva löytyy: http://aijaa.com/v.php?i=006188163939.jpg
 
Ui ryökäle ku näytti hyvältä tuo linkittämäsi resepti :P taitaa mennä kokeiluun.

Suosittelen! :) On kyllä hyvää ja täyttävää. Ravintoarvoja en ole kerennyt laskeskelemaan vielä. Pitänee varmaan tsekata kalorilaskurin avulla.
Luulis prodea olevan suht hyvä määrä ainakin. Hiilareista ei hajua ja rasvaa tulee jonkin verran jauhelihasta ja juustosta.

E: Suosittelen laittamaan täytteitä reilusti, niin voi sitten kunnolla naattia. Ja tässäkin varmaankin suht tärkeä osa on jauhelihan maustaminen :)
 
Onko kukaan kokeillut kukkakaali-juustopohjaa?

Tekisi mieli koittaa, mutta en tieda missa suhteessa noita pitaisi laittaa ja tuleeko siihen viela jotain muuta. Karppisivustolta muistaakseni joskus luin tosta ja monet kehuivat.
 
Pitihän se itselläkin tehdä alkuperäisellä ohjeistuksella. Täytteenä tosin oli kalkkunaleikettä, tomaattia ja juustoa. Aivan asiallisen makustahan siitä tulee. Koostumus oli hyvä.
 
Ketjun innoittamana tänään tuli testattua pari reseptiä elikkä tästä ketjusta löytyneet ohjeet pohjille.

Pizza nro 1
PizzaHiilariton.jpg
Pohjaan tuli siis 250g rahka, 30g soijarouhe ja 2 kanamunan valkuaista.
Täytteeksi tuli kevyt meetvursti 65g, pekoni 72g ja juustoraaste 90g.
Arvot 100g/valmista pizzaa: 166kcal, 16.3g prot, 3.5g hiil ja 9.6 rasva.

Helkatin hyvää. Yllätyin ihan itse miten hyvää voi omatekemästä pizzasta saada :)

Pizza nro 2 (kuvan herkkusienet eivät liity tapaukseen)
PizzaJauhelihapohja.jpg
Jauhelipohjalla varustettu pizza eli pohjaan 400g paistijauhelihaa + 1 kananmuna.
Täytteeksi kevyt meetvursti 33g, pekoni 81g, juustoraaste 73g ja paprikaa väriksi pinnalle.
Arvot 100g/valmista pizzaa: 214kcal, 14.1 prot, 0.1 hiil ja 15 rasva.

Hyvää oli tämäkin, ei voi muuta sanoa. Meillä tehdään jatkossa "normaalipizzojen" sijaan näitä terveyspizzoja, koska onhan nämä niin paljon parempia. Nyt vain kokeilemaan erilaisilla täytteillä.
 
Ei ainakaan ala kovin lupaavasti meikän pizzakokeilu, liekkö dietti tekee tepposensa. Ostoslistaa tehdessä koitin kuumeisesti miettiä että mitä täytettä pizzaan keksisi että olisi kunnolla proteiinia.. miten olisi jauhelihapohja? Päätin tehdä taikinan suoraan jauhelihan pakettiin ja koska ei ollut käytössä tuttua astian kulmaa, löin munan rikki sormella. Ja muna pirstaleiksi. Ja viimeisenä taikinaa käsin sekoittaessa rupesin katsomaan että mitä helvetin paperinpaloja täällä seassa on, no tietysti se rätti mikä jauhelihan alla aina paketissa on.

No onneksi nyt on pizza uunissa, toivotaan parasta.
 
Onko kukaan kokeillut kukkakaali-juustopohjaa?

Tekisi mieli koittaa, mutta en tieda missa suhteessa noita pitaisi laittaa ja tuleeko siihen viela jotain muuta. Karppisivustolta muistaakseni joskus luin tosta ja monet kehuivat.

Pikasesti ajateltuna tarvit jonku hyperkuivurin että saat kukkakaalen niin kuivaksi ettei se pohja lässähdä. Oon kukkakaaliriisiä pariin otteeseen tehnyt, ja yhdesti testasin kuivattaa uunissa sitä. Silti loppupeleissä tuli aika kosteaa tavaraa.

Tuo kananmunapohjapitsapohjapitsa on loistava! Sitä kandee testata!
 
Laiskalle kokkaajalle pohjaksi lidlin Beef burger. Pakasteesta löytyy ja kun pihvin sulattaa ja hakkaa ohuemmaksi pysyy mukavasti kasassa. Maustaa täytyy suht runsaasti. Täytteet oman maun mukaan ja lopputululos ehkä enemmän hiilariton lämmin leipä mutta kutsutaan sitä minipizzaksi niin ei karkaa aiheesta!
Arvot taisi mennä suurinpiirtein P: 13g H: 0,8g per pihvi!
 
Pikasesti ajateltuna tarvit jonku hyperkuivurin että saat kukkakaalen niin kuivaksi ettei se pohja lässähdä. Oon kukkakaaliriisiä pariin otteeseen tehnyt, ja yhdesti testasin kuivattaa uunissa sitä. Silti loppupeleissä tuli aika kosteaa tavaraa.

Tuo kananmunapohjapitsapohjapitsa on loistava! Sitä kandee testata!

Eikös kukkakaali yleensäkin ole aika kuivaa? Ja juusto sitoo sitä yhteen.

Nojoo, emmäätiä. Fanitan myös kananmunapohjaa, tulee tosi hyvää ja siinä on hyvä koostumus.
 
Noni, nyt ois uunissa tollanen.
Täytteenä kebab, tomaatti, paprika, juusto, yrtti-tomaattimurska ja smetana.
Saa nähä minkä makusta tulee :).
 
Itse teiän tämän suurinpiirtein -> http://karppaus.info/resepti/resepti.php?id=83 ohjeen mukaan.

Itsekin tein juuri tätä mukaillen. Muuten ohjeen mukaan, mutta kauraleseitä vehnän sijaan, ja "sämpyläjauhoja" ruisjauhon sijaan, kun ei viimeksimainittua sattunut olemaan. Sen verran mokasin että laitoin täytteet raa'an pohjan päälle, vaikka sitä pohjaa olisi ensin pelkältään pitänyt uunittaa. No, pikkuseikka.

Ihan hyvää tuli kyllä, tosin ei tietenkään perinteisen pitsan makuista. Lähinnä pohjan mausta tuli mieleen juustomunakas, eli lopputulos oli kutakuinkin munakas pitsatäytteillä :)

Alunperin ajattelin kokeilla tuota jauhelihapohjaista, mutta se jäänee myöhemmäksi jos nyt kokeiluun jossain vaiheessa tulee.
 

Suositut

Back
Ylös Bottom