Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Tomi sanoi:Glukoosi = dekstroosi = panimosokeri.
masantti sanoi:Pistäkääpäs linkki panimosokeri paketin kuvaan.
hehheh :DTomi sanoi:
Löytyy niin pirun huonosti, vai enkö osaa kirjoittaa?Tomi sanoi:
lampunjalka sanoi:
PANIMOSOKERI
Suosittelemme kotiviinin ja kotioluen valmistajille!
Erot tavalliseen kidesokeriin verrattuna:
Panimosokeri on puhdasta rypälesokeria eli dekstroosia
Liukenee välittömästi viileäänkin veteen (käymislämpötila)!
Nopeampi, puhtaampi ja lähes hajuton käyminen!
Käymisprosessi alkaa heti ja lyhenee huomattavasti!
Käymisprosessissa tavallinen sokeri hajoaa entsyymien avulla, mutta Panimosokeria käytettäessä hiiva tuottaa alkoholia heti.
Lopputulos paranee ja on erinomaista jälkimakeutukseen!
1,1 kg Panimosokeria vastaa 1 kg tavallista kidesokeria.
Sopii tietysti myös muuhun makeuttamiseen (leivontaan, säilöntään etc.)!
Urheilijoille erinomainen energialähde (1/2 l vettä ja 2 rkl Panimosokeria)!
RAVINTOSISÄLTÖ keskimäärin/100g:
Hiilihydraatteja min. 90% (vesipit. 10%)
Rasvaa 0%
Proteiinia 0%
Kuituja 0%
Tuhkaa max. 0,05%
Energiaa n. 1540 kj / n. 360 kcal
Saatavana 2 kg tai 4,5 kg pusseissa hyvin varustetuista erikoisliikkeistä ja päivittäistavarakaupoista.
http://www.melkko.fi/sokeri.htm