- Liittynyt
- 28.6.2005
- Viestejä
- 19
Päässäni on jo pitkään pyörinyt kysymys: Saanko halvasta perusherasta(konsentraatista) yhtä täydelliset aminohapot, kuin ruuasta? Onko rakenne sama laadukkailla isolaateilla, kuin normiruualla? Evolution hehkuttaa tuota CFM suodatusmenetelmää jossa saadaan puhdasta denaturoimatonta heraa, jossa kaikki tarvittavat rakenne/aineosaset ovat pysyneet ennallaan.
Isolaatin ainakin pitäisi imeytyä nopeammin kuin konsentraatin ja itse olen nyt päätynyt käyttämään palautusjuomassani Evolutionin Whey2 CFM suodatusmenetelmällä valmistettua isolaattia luettuani Fighter lehdesta artikkelin aidon CFM-suodatusmenetelmän "parhaudesta".
Vaikka CFM-suodatusmenetelmällä saadaan denaturoimatonta proteiinia jossa kaikki mikrofraktiot ja muut ominaisuudet ovat tallella jotka tekevät Herasta erinomaisen proteiinilähteen niin mitenkä käytännössä tuo hivenen kalliimpi isolaatti eroaa perus ultrasuodatettuun konsentraattiin ja ruokaan? Saako keho täysin saman hyödyn tuosta CFM suodatetusta herasta, kuin normaali ruuan aminohapoista? Mites tämä "pieruhera" ? Imeytyykö tollainen perus ultrasuodatettu konsentraatti edes kokokaan, vai haihtuuko osa ns. "pieruina ilmaan" ? :D
Tiedän ihmisiä, jotka omistavat hyvän määrän lihasta ja kehittyvät pelkällä ruuan nauttimisella palautukseen. Olisi suorastaan erinomaista, että joku viisaampi voisi valaista tässä asiassa ja kertoa noista eroista erityisesti viitaten perus ruuan(liha,kala) proteiinia laadukkaampiin ja vähälaadukkaampiin proteiineihin. Erityisesti olen kiinnostunut Whey2, Ion92, UFS Whey ja Whey 1 vertailusta, koska näitä tuotteita olen käyttänyt ja vastedes aion kyseisen tuotelinjan tuotteiden käyttöä harrastaa ellei tapahdu sitten jotain mullistavaa.
Gracias :kippis1:
Isolaatin ainakin pitäisi imeytyä nopeammin kuin konsentraatin ja itse olen nyt päätynyt käyttämään palautusjuomassani Evolutionin Whey2 CFM suodatusmenetelmällä valmistettua isolaattia luettuani Fighter lehdesta artikkelin aidon CFM-suodatusmenetelmän "parhaudesta".
Vaikka CFM-suodatusmenetelmällä saadaan denaturoimatonta proteiinia jossa kaikki mikrofraktiot ja muut ominaisuudet ovat tallella jotka tekevät Herasta erinomaisen proteiinilähteen niin mitenkä käytännössä tuo hivenen kalliimpi isolaatti eroaa perus ultrasuodatettuun konsentraattiin ja ruokaan? Saako keho täysin saman hyödyn tuosta CFM suodatetusta herasta, kuin normaali ruuan aminohapoista? Mites tämä "pieruhera" ? Imeytyykö tollainen perus ultrasuodatettu konsentraatti edes kokokaan, vai haihtuuko osa ns. "pieruina ilmaan" ? :D
Tiedän ihmisiä, jotka omistavat hyvän määrän lihasta ja kehittyvät pelkällä ruuan nauttimisella palautukseen. Olisi suorastaan erinomaista, että joku viisaampi voisi valaista tässä asiassa ja kertoa noista eroista erityisesti viitaten perus ruuan(liha,kala) proteiinia laadukkaampiin ja vähälaadukkaampiin proteiineihin. Erityisesti olen kiinnostunut Whey2, Ion92, UFS Whey ja Whey 1 vertailusta, koska näitä tuotteita olen käyttänyt ja vastedes aion kyseisen tuotelinjan tuotteiden käyttöä harrastaa ellei tapahdu sitten jotain mullistavaa.
Gracias :kippis1: