- Liittynyt
- 28.2.2003
- Viestejä
- 1 127
Lueskelin ton jutun eilen baarissa (ei liity mitenkään juhannuksen viettoon) ja voi että kun nauratti. :lol2:
"Tony´s stydi deli
Suomen suuriruokaisin kansanedustaja syö Alien-elokuvien ääressä.
Tarkk´ampujankadulla asuva Tony Halme mahtuu keittiöönsä juuri ja juuri. Se riittää, sillä Halme asioi ainoastaan jääkaapilla. Ruoan hoitaa vaimo Katja.
"Näky Tonyn jäljiltä on sellainen, että hoidan hommat mieluummin itse."
Ateriat saapuvat suoraan olohuoneen ruhtinaallisen tv:n ääreen.
Eiran gorilla aloitti bodaamisen 18-vuotiaana. Kymmenen vuoden treeni nosti painon 78:sta 165:een kiloon.
"10 000 kaloria päivässä, vuosikausia. Proteiinit hoidin 50 kananmunan valkuaisella päivittäin. Viisi kertaa kymmenen, kaikki raakana."
Nykyisin Halme painaa 140 kiloa, ja kaloriannos on 5 000. Aamu alkaa proteiinipatukalla ja parin tunnin treenillä. Kana- tai kalalounas hoituu eduskunnassa.
"Ravintola on niin loistava ja halpa, että naureskelen usein kavereille, että tulkaa tänne, mä piffaan."
Kokouksissa Halme harrastaa pelkkää kivennäisvettä. Kuudelta tankataan proteiinijuomaa, ja ilta kuluu salilla. Ennen puoltayötä listalle kuuluu vielä lämmin liha-ateria ja jälkiruoaksi jätskiä, Kingistä tai Viennettaa.
"Vihanneksia en syö. Ne vievät lautasella tilaa. Marjat ja hedelmät ovat ok."
Leipä käy hätävarana.
"Ruisleipää ja välissä 2 cm savukalatahnaa, 2 cm kinkkua ja 2 cm sulatejuustoa."
Ravintoloista Dick Tracyssä ja kalliolaisessa Karhunpesässä tiedetään, mitä mies tarvitsee.
"En syö mausteista. Bodarin vatsa on herkkä."
Sikaniska paljastuu kuitenkin sushi-mieheksi.
"Asuin kuusi vuotta Japanissa. Maistan heti, mikä on tasokasta ja mikä ei."
Viini ei kiinnosta, mutta lauantaisin kelpaa olut, erityisesti belgialainen Hoegaarden.
"Tilaan kaksi kerralla. Ensimmäiset kahdeksan menevät janoon, kymmenes alkaa tuntua, ja 20 jälkeen menen kuselle. Kotona en juo."
Pelkkää vettä Halme ei ole maistanut vuosiin.
"Vesi on epäterveellistä."
Hellapoliisi
Jääkaapissa: Savukalatahnaa, sulatejuustoa, pekonia, munia, maitoa, peruna- ja herkkusienisalaattia, soijaa, Jaffaa ja Coca-Colaa
Ratsia
Perunaa: Ei
Pippurimylly: Ei
Viinipullon ilmaaja: Ei
Teepallo: Ei
Munakuppi: Ei
Biojäte: Ei
Tonyn keskiyön illallinen (yhdelle)
500 g naudan paistijauhelihaa. 170 g paketti Amerikan-pekonia. 1 prk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa. 5 kananmunaa.
Paloittele pekoni ja paista omassa rasvassaan. Käytä jauheliha samalla pannulla, jätä puoliraa’aksi. Lisää pekonin ja jauhelihan päälle pavut. Kun pavut lämpimiä, kaada seos lautaselle.
Koristele 5:llä paistetulla munalla ‘sunny side up’.
Juoma: ei mitään.
"Sylki on 80% ruoansulatuksesta, eikä sitä saa laimentaa."
Tunnin päästä litra kulutusmaitoa tai limua.
Soundtrack: leffa, esim. Taksikuski, Gladiator.
Julkaistu: City-lehti, nro 13/2003
Teksti: Kaisa Osola"
"Tony´s stydi deli
Suomen suuriruokaisin kansanedustaja syö Alien-elokuvien ääressä.
Tarkk´ampujankadulla asuva Tony Halme mahtuu keittiöönsä juuri ja juuri. Se riittää, sillä Halme asioi ainoastaan jääkaapilla. Ruoan hoitaa vaimo Katja.
"Näky Tonyn jäljiltä on sellainen, että hoidan hommat mieluummin itse."
Ateriat saapuvat suoraan olohuoneen ruhtinaallisen tv:n ääreen.
Eiran gorilla aloitti bodaamisen 18-vuotiaana. Kymmenen vuoden treeni nosti painon 78:sta 165:een kiloon.
"10 000 kaloria päivässä, vuosikausia. Proteiinit hoidin 50 kananmunan valkuaisella päivittäin. Viisi kertaa kymmenen, kaikki raakana."
Nykyisin Halme painaa 140 kiloa, ja kaloriannos on 5 000. Aamu alkaa proteiinipatukalla ja parin tunnin treenillä. Kana- tai kalalounas hoituu eduskunnassa.
"Ravintola on niin loistava ja halpa, että naureskelen usein kavereille, että tulkaa tänne, mä piffaan."
Kokouksissa Halme harrastaa pelkkää kivennäisvettä. Kuudelta tankataan proteiinijuomaa, ja ilta kuluu salilla. Ennen puoltayötä listalle kuuluu vielä lämmin liha-ateria ja jälkiruoaksi jätskiä, Kingistä tai Viennettaa.
"Vihanneksia en syö. Ne vievät lautasella tilaa. Marjat ja hedelmät ovat ok."
Leipä käy hätävarana.
"Ruisleipää ja välissä 2 cm savukalatahnaa, 2 cm kinkkua ja 2 cm sulatejuustoa."
Ravintoloista Dick Tracyssä ja kalliolaisessa Karhunpesässä tiedetään, mitä mies tarvitsee.
"En syö mausteista. Bodarin vatsa on herkkä."
Sikaniska paljastuu kuitenkin sushi-mieheksi.
"Asuin kuusi vuotta Japanissa. Maistan heti, mikä on tasokasta ja mikä ei."
Viini ei kiinnosta, mutta lauantaisin kelpaa olut, erityisesti belgialainen Hoegaarden.
"Tilaan kaksi kerralla. Ensimmäiset kahdeksan menevät janoon, kymmenes alkaa tuntua, ja 20 jälkeen menen kuselle. Kotona en juo."
Pelkkää vettä Halme ei ole maistanut vuosiin.
"Vesi on epäterveellistä."
Hellapoliisi
Jääkaapissa: Savukalatahnaa, sulatejuustoa, pekonia, munia, maitoa, peruna- ja herkkusienisalaattia, soijaa, Jaffaa ja Coca-Colaa
Ratsia
Perunaa: Ei
Pippurimylly: Ei
Viinipullon ilmaaja: Ei
Teepallo: Ei
Munakuppi: Ei
Biojäte: Ei
Tonyn keskiyön illallinen (yhdelle)
500 g naudan paistijauhelihaa. 170 g paketti Amerikan-pekonia. 1 prk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa. 5 kananmunaa.
Paloittele pekoni ja paista omassa rasvassaan. Käytä jauheliha samalla pannulla, jätä puoliraa’aksi. Lisää pekonin ja jauhelihan päälle pavut. Kun pavut lämpimiä, kaada seos lautaselle.
Koristele 5:llä paistetulla munalla ‘sunny side up’.
Juoma: ei mitään.
"Sylki on 80% ruoansulatuksesta, eikä sitä saa laimentaa."
Tunnin päästä litra kulutusmaitoa tai limua.
Soundtrack: leffa, esim. Taksikuski, Gladiator.
Julkaistu: City-lehti, nro 13/2003
Teksti: Kaisa Osola"