• Käy heittämässä ääni Pakkotoistolle vuoden Podcast äänestyksessä.KIITOS!
  • Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

BB PRO Evan Centopani

Liittynyt
13.8.2009
Viestejä
18 481
AUTS! :eek:

"Dropped a plate on my foot yesterday while training. It hurt. I was able to do an hour of cardio and heavy deads today so I assume I'm good! Even if there is something fractured in there, I'm good enough for now!
But my foot aesthetics are down right now by 70% minimum."


ouch.JPG
 

Mike

Ompa outo!
Pakkotoisto.com
Liittynyt
16.4.2002
Viestejä
82 424
Kaupunki
Helsinki
Evanin penkkikoulussa tänään. "Miten EI tehdä penkkiä". Herranjumala miten paskat nostot etenkin sen treenikaverilla, sitten kun kuorma vähenee, niin kässäreillä tehdäänkin hallittua nostoa. Kertoo vain, että voimaa ei ole ja liika paino sitten kuitataan paskalla tekniikalla. Typerää, äärimmäisen typerää etenkin juuri rinnan treenaamisessa.
 

Kotipohja

VIP
Liittynyt
15.5.2008
Viestejä
7 774
Evan kyllä puhuu aina fiksuja juttuja videoillaan, ja perustelee hyvin mitä tekee ja miksi. Itsekkin tuota virhettä tehnyt, että syönyt pihviä treenin jälkeen, kestää helvetin kauan imeytyä.
Ei kannata puhua virheestä, kun ei se nyt ihan sitä ole välttämättä kaikilla. Mutta jos mietitään asiaa noin ylipäätään, niin kyllä sen punaisen lihan paikka mielellään kannattaa olla jos kerta niin treenin jälkeisenä aikana. Jos tarkotuksena on saada mahdollisimman paljon syötyä puhdasta ruokaa ja syöt päivällä punaista lihaa, niin kyllä ne seuraavat ruuat on aika tukalia saada alas kun se punasen lihan rasvaisuus ja hitaasti imeytyvyys verottaa sitä. Ennen treeniä olevalla aterialla jos kiskoo sitä, niin ei ne kyllä kerkeä kunnolla imeytyä sinne kroppaan ja monesti se treenaaminen on tukalempaa. On kokemusta tästä.
 
Ylös