Evästä salille?

Liittynyt
16.2.2011
Viestejä
55
Tarvitsen jotakin syötävää "laturiksi" salille, koska ennen salia tulee oltua kolme tuntia syömättä, kun ei millään jaksa tehdä ylimääräistä koti-sali reissua.
Tähän asti olen mättänyt hedelmiä tai leipää, mutta nyt pitäis saada jotain tuhdinpaa. Sitten kun herat saan niin no pröblem, mutta siihen asti pitää pärjätä jollain muulla. Murkinalle vaatimuksena säilyvyys huoneenlämmössä (n. 7h)
Niin ja proteiini on plussaa! :worship:
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Oma buusterisatsi jonka vetäisin 1h ennen treeniä (noilla kriteereillä) on

- Tonnikalaa 1prkl
- Manteleita 1krl
- Pannaani 1gbl

Tulee kuitenkin vedettyä ennemminkin

- Tonnikalaa 1prkl
- 1 keskikokoinen uunibataatti
- 1 pannaani

Nyt pistän testiin intra-workout juoman, eli treenin aikana 1:1.5 suhteessa heraa:glukoosia. Jos ei ihan noin, niin voi vaikka viinipyrpäleitä heitellä naamariin.
 
tonnari ja siitä tehtävät välipalat on varmaa helpoin ja paras vaihtoehto kun pitää olla 7h huoneenlämmössä.

Tonnikalapastasalaatti on aika hyvää :) tulee sit hiilareitaki ni jaksat salilla.
-tonnikala, raejuusto, suolakurkku, tuorekurkku, minitomaatit, punasipuli, kierremakaroni, mustapippuri, oliiviöljy
 
tonnari ja siitä tehtävät välipalat on varmaa helpoin ja paras vaihtoehto kun pitää olla 7h huoneenlämmössä.

Tonnikalapastasalaatti on aika hyvää :) tulee sit hiilareitaki ni jaksat salilla.
-tonnikala, raejuusto, suolakurkku, tuorekurkku, minitomaatit, punasipuli, kierremakaroni, mustapippuri, oliiviöljy

Voi olla maha vähän sekasin, jos meinaa vetää 7h huoneenlämmössä ollutta raejuustoo.
 
Tonnikalan tai rahkan kylkeen vois laittaa soijarouhetta. Se säilyy huoneenlämmössä ja siitä saa hyvin prodea+vähän hiilaria. Tai sitten esim. purkki chilipapuja(hiukan prodea ja hiilareita)+soijarouhetta(no sitä rodea) sekaan ---> hyvää ja ravintoarvot aika kohdallaan,säilyy huoneenlämmössä. Ja sit on noi pähkinät ja maapähkinävoit yms.
 
Vedä paketti vaikka mustia papuja ja jos haluat vielä tuhdimpaa niin ota viel yks säilyke tonnikala sen kaveriks
 
Voi olla maha vähän sekasin, jos meinaa vetää 7h huoneenlämmössä ollutta raejuustoo.

Kouluruokatredissä joku kerto piettävänsä 4h eikä mee miksikään, tossa pastasalaatissahan se ois sielä muitten joukossa niin saattaisi kestääkin ton 7h.

No enpä tiedä sit.

Kylmälaukku vois olla aika kätevä, vai onkohanne humpuukia, mulla kun ei ole ollut ikinä. :D
 
Varmaan vois kestää, mut ei kyl tulis mieleenkään itellä kiskoo, mitään maitotuotteita jotka on ollu 7h huoneenlämmössä :urjo: Myös pasta menee semmoseks kuivaks jo parissa tunnissa
 
Varmaan vois kestää, mut ei kyl tulis mieleenkään itellä kiskoo, mitään maitotuotteita jotka on ollu 7h huoneenlämmössä :urjo:
Tossa ei kuitenkaan edes maistu se raejuusto yhtään, vaan muut enemmänki. Raejuustossahan on muutenki aika näkymätön maku. Tai ainaki noissa valion joissaki.

Myös pasta menee semmoseks kuivaks jo parissa tunnissa

Ei jos tohon laittaa tota öljyä. :) Oon testannu, mul on itellä jääny kerran toi pastasalaatti n. 3-4h huoneenlämpöön ja oli samanlainen koostumus ja maku vielä. :)
 
Ei se raejuusto mikskään kerkiä mennä 7 tunnissa. Säilyy parasta ennen -päiväyksenkin jälkeen ainakin viikon verran ihan syötävänä, joten ei se voi noin vaan mennä pilalle muutamassa tunnissa. Eikä pasta kuivu salaatin seassa, kun siinä on niin paljon kosteutta salaatista, kurkusta, tomaatista jne.

Rahkakin säilyy hyvin huoneenlämmössä. Muutaman kerran ollut töissä eväänä rahkaa, enkä ole kerinnyt syödä vasta kun vuoron loputtua, jolloin rahka on ollut huoneenlämmössä 7-10h. Vähän on vaan löysempää, mutta samalta se maistuu.
 
Ei kuitenkaan ole mieltä ottaa noiden maitotuotteiden kanssa riskejä. Yli kolmen tunnin säilytykset huoneenlämmössä on aina riski niille. Tarinat jotka alkaa lauseella - ei minullakaan ole menny muutamassa tunnissa pilalle- kannattaa jättää omaan arvoonsa, se ei paljon lohduta kun pahimmillaan ruokamyrkytys osuu omalle kohdalle. Miten tuote edes voi maistua lämpimänä ihan samalle kuin kylmänä, saati sitten jopa kymmenen tunnin päästä, niinkuin esim. Repe1 kertoo.Täytyy olla kyllä makuaistissa jotain vikaa.
 
Miten ois toinen palkkari ennen treeniä. toinen jälkeen. Tuhdimman saat kun laitat sekaan esim kaurahiutaleita, öljyä, marjoja, kananmunia, jne.
 
Miten ois toinen palkkari ennen treeniä. toinen jälkeen. Tuhdimman saat kun laitat sekaan esim kaurahiutaleita, öljyä, marjoja, kananmunia, jne.

Tämä.
 
No aika hysteerinen saa olla. Jos alkaa pelkään että rahka tai joku raejuusto menee piloille muutamassa tunnissa lämpösessä.

Osa tuntuu olevan sitä porukkaa, joka kaataa maidon viemäriin, koska parasta ennen päiväys menee umpeen. Ite juon niin pitkään, kunnes on klönteillä. Rahkaa ja raejuustoo pitänyt monesti 6 h lämpösessä ja sit naamaan. Ei niitä eväitä aina oo saanut kylmään töiden takia ja sit jäänyt pukkariin pussiin vahingossa.

Ei se rahka lämpösenä erillaiselle maistu, tai sit en vaan oo huomannut. Ei se ainakaan pahempaa ole lämpösenä,

Turha olla ronkeli sen ruuan suhteen :rock:
 
Sen takia rahkat, jugurtit ja muut on keksitty, että ne säilyy paremmin kuin tuore maito. Aina ei ole ollut jääkaappeja.
 
Villi ehdotus tähän väliin: Tee pastasalaatti kotona ja käy töistä/koulusta lähdettyä hakemaan lähikaupasta tuore raejuustopurkki ja heitä salaatin sekaan ;)
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom