Etikkaan säilöminen

Liittynyt
13.2.2006
Viestejä
200
Minkä vahvuiseen etikkaliemeen on kuoritut valkosipulin kynnet paras säilöä`?

Onko eri vahvuus jos säilyttää jää kaapissa vai huoneenlämmössä?
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
:offtopic: Ai jessus ne kurkut on hyviä, mitkä on säilötty etikkaliemeen....! anteeksi turha forumin kuormitus, oli rankka päivä, käyn vieläkin ylikierroksilla! :hyper: pakko purkaa johonkin, kun ei tänään pääse salille..
 
ihan hyvä kysymys KUNTOILU painotteiselle foorumille. ehkä sun on parempi kysyä tota asiaa jostain suomi24 kokkaus-osastolta
 
Saahan näitä täällä kysyä, mutta sopivampi paikka olisi ollut tyhmien kysymysten kerho -ketju.

http://www.pakkotoisto.com/vbulletin/showthread.php?t=24984 .

En tarkoita, että kysymyksesi on tyhmä mutta siellä saattaisi jopa tulla vastaus eikä naljailua.

Itse en vastausta tiedä. Olisin muuten sen tähän laittanut ;)
 

Suositut

Back
Ylös Bottom