- Liittynyt
- 13.2.2011
- Viestejä
- 24
Laitan lihapulliin mm. rahkaa, joten tuskin kovin korkea lihapitoisuus. Miten toi lihapitoisuus edes lasketaan?
(Lihan paino)/(kaikkien aineksien painot yhteensä)*100=lihapitoisuus prosenteissa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Laitan lihapulliin mm. rahkaa, joten tuskin kovin korkea lihapitoisuus. Miten toi lihapitoisuus edes lasketaan?
Laitan lihapulliin mm. rahkaa, joten tuskin kovin korkea lihapitoisuus. Miten toi lihapitoisuus edes lasketaan?
Paleopiireista esimerkiksi loytyy aika paljonkin timmeja, lihaksikkaita kavereita. Ei hyvassa kunnossa oleminen vaadi paskaruuan syomista...
Ma syon herkkuja aina valilla (suklaata, juustokakkua, hedelmia), vaikka muuten olenkin vahan natsi ruuan suhteen. Ei se ole niin tarkkaa. Se vaan mita en eineksissa yhtaan kasita on se, etta MIKSI kukaan haluaa syoda niita kun herkullisia, terveellisia vaihtoehtoja on pilvin pimein? Ei se kerta viikkoon varmasti tee mitaan pahaa, mutta noin yleisesti ottaen mun silmissani valmisruuat ovat roskaa enka suostuisi laittamaan niihin edes sita euroa mita joku lihapullapaketti maksaa.
Laitan lihapulliin mm. rahkaa, joten tuskin kovin korkea lihapitoisuus. Miten toi lihapitoisuus edes lasketaan?
Mä jumaloin Jalostajan tölkkilihapullia. Lapsena söin niitä usein ja niistä on jäänyt positiiviset muistot. Millähän mausteella saisi aikaan sen tölkkimaun.
Aika jumalaton hintaisia taisivat olla myös. Muistaakseni noin 2 euroa tölkki? Ja vain 20g roheiinia per purkki.
Samalla hinnalla pyöräyttää jauhelihapaketista lihapullia, joissa proteiinia 80g.
Kannattaa muuten kokeilla lisätä sipulikeittopussukka lihapullamassaan. Sitä kautta saa myös tuon aromivahventeen, joka taitaa olla osa eineslihapullien maun "salaisuutta".