Sisäelimiä on tosiaan turha vieroksua ja pelätä.
Esimerkiksi makkaroita kehittelivät lihamestarit alunperin sitä varten, että niihin voidaan jauhaa sellaisetkin täysin syötäväksi kelpaavat eläinruhon osat, jotka eivät olisi muutoin menneet sellaisenaan kaupaksi asiakkaille. Verellekin löytyi hyvää käyttöä mustamakkarassa ja kuorena toimii tietysti luonnonsuoli.
Jos haluaa hyviä einestuotteita, niin on noitakin myynnissä vähän kovempaan hintaan tosin.
K-kaupan pakastealtaasta Lagerblad merkkisiä pakastepussukoita, jos ette halua/jaksa tehdä lihapullia itse:
http://www.lagerbladfoods.fi/kuluttajatuotteet?ryhma=10902304&id=10996282
"Naudanliha (68 %), sipuli, vesi, kananmuna, korppujauho (vehnäjauho, vesi, hiiva), suola (1,1 %),mausteet (mm. cayenne-, musta- ja valkopippuri, chili,valkosipuli, juustokumina, korianteri, kurkuma, sinappijauhe). "
Ei lisäaineita ja nuo ainekset näyttävät melkolailla kotilihapullien reseptiltä. Eli naudanliha, kananmuna ja korppujauho + mausteet.