- Liittynyt
- 19.9.2002
- Viestejä
- 241
Tuleeko paljon syötyä ns. valmis-sapuskoja?
Esim. mikroruokia, pakasteranskiksia ym. , salaatteja ja muita eineksiä.
Kiinnitättekö niissä mihinkään huomiota, esim. rasvoihin , lisäaineisiin jne.?
Itse olen eineksien keskivertokuluttaja, mutta niiden protskumäärät ovat yleensä aika matalat siksi lisään sapuskoihin raejuustoa. Valinnan varaahan nykyään on aika runsaasti näissä valmisaterioissa, mutta mausteet ovat kyllä monesti unohtuneet ja makukaan ei ole aina siitä herkullisemmasta päästä. Mutta onhan ne ihan käteviä jos pitää saada nopeasti mahan täytettä.:D
Esim. mikroruokia, pakasteranskiksia ym. , salaatteja ja muita eineksiä.
Kiinnitättekö niissä mihinkään huomiota, esim. rasvoihin , lisäaineisiin jne.?
Itse olen eineksien keskivertokuluttaja, mutta niiden protskumäärät ovat yleensä aika matalat siksi lisään sapuskoihin raejuustoa. Valinnan varaahan nykyään on aika runsaasti näissä valmisaterioissa, mutta mausteet ovat kyllä monesti unohtuneet ja makukaan ei ole aina siitä herkullisemmasta päästä. Mutta onhan ne ihan käteviä jos pitää saada nopeasti mahan täytettä.:D

Maku ei todellakaan ole paras mahdollinen ja mausteissa olisi toivomisen varaa, mutta toiset tykkää ja toiset ei niin vaikeahan sitä kaikille sopivaa on tehdä. Yleensä ne ovat kyllä aivan mauttomia eli ihmettelen vain, että ne kelpaa jollekin. Etuja ovat edellä mainitut: nopea laittaa ja tulee maha "täyteen".