Einekset ym.

10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Mä elän pelkillä eineksillä ja Carrolssin ruuilla. Joka päivä runsaasti käytettynä einekset pitävät nesteet hyvin sisällä eikä lisäaineistakaan tule varmasti pulaa.:D
 
Originally posted by Kynäniska
Mä elän pelkillä eineksillä ja Carrolssin ruuilla. Joka päivä runsaasti käytettynä einekset pitävät nesteet hyvin sisällä eikä lisäaineistakaan tule varmasti pulaa.:D
Mitenkä tommonen 115 kilonen äijä VOI elää eineksillä jos pienemmälläkin kaverilla tulee itku silmään niistä annoksista... tai no, sehän on vähän niinku ykköskaljankin kanssa, pitää vaan juoda enemmän... :rolleyes:
 
Originally posted by Jortsu
Mitenkä tommonen 115 kilonen äijä VOI elää eineksillä jos pienemmälläkin kaverilla tulee itku silmään niistä annoksista... tai no, sehän on vähän niinku ykköskaljankin kanssa, pitää vaan juoda enemmän... :rolleyes:

Joka päivä paketti(400g) pinaattilettuja, 2-6 lihapiirakkaa, 2-6 carrolsin hampurilaista ja pari Dukes eines pitsaa. Tän lisäksi tietysti tulee juotua 1-2 protskupirtelöä (500-1000kcal) ja tietysti aamulla puuroa. Jonain päivänä vaihdan pinattiletut maksalaatikkoon ja lihapiirakat makaroonilaatikkoon. Kun harrastaa voimanostoa niin ei tarvitse niin tarkkaan laskea noita kaloreita kunhan vaan syö enemmän kuin kuluttaa. Ihmeen vähän on kuitenkin läskiä tullu tolla ruokavaliolla. Einesten suurkäyttö johtuu muuten pääasiassa siitä et ei jaksa eikä ehdi kotona laittaa ruokaa koska töitä kuussa noin 300 tuntia niin silloin kun on kotona mieluummin vaan nukkuu tai katsoo dvd:tä
 
pitsoja, lihapiirakoita ja maksalaatikoita tulee syötyä jonkin verran. aina kun ei äiti jaksa ruokaa tehdä, ja kuitenkin tykkään syödä 3 lämmintä ateriaa päivässä
 
Originally posted by Tomi
Kynäniska, sinä kun olet farmasia-alalla, niin oletko käynyt kolesterolia mittaamassa? :)

Viimeksi kun mitattiin 3,4. Silloin söin vielä 8 kananmunaa(2keltuaista+8 valkuaista) päivässä. Pitäis käydä mittauttamassa tässä lähi aikoina, saa nähdä onko noussu vai onko tapahtunu mitään kun vaihdoin noi kananmunat protskujauhoon.
 
Purkki hernaria ei voi laskea tuohon joukkoon koska kun siihen lisää 200g jauhelihaa/pieni purkki niin se JYRÄÄ!!!!!!!JEE!!!!!!!
 
Mäkin pitkään kokkaillu, mut nyt ollu niin kiireistä opiskelun ja työn takia, että on pitänyt siirtyä eineksiin. Löytyy muuten aika dietti ystävällistä kamaa, kuten 300 g:n hedelmä kana-atreria, broileria ja riisiä currykastikkeessa, kalkkuna-ateria, kantonin pata yms. Kaikissa n. 100 kcal ( 1 - 3 g rasvaa ) / 100g. Proteiinia on tosin vain n. 5 g / 100 g, eli 15 g / annos, mutta raejuustoa reilusti joukkoon... Etupäässä näillä eväillä + 1 ns. kunnon ruoka päivässä, laihdutin 10 kiloa 3 kuukaudessa viime syksynä.
 
Originally posted by sporttityttö
Valinnan varaahan nykyään on aika runsaasti näissä valmisaterioissa, mutta mausteet ovat kyllä monesti unohtuneet

Juuri valmisateriat on yleensä kohtuullisen tuhdisti maustettuja sen vuoksi, etä ne on tehty niin huonoista raaka-aineista, joiden maku täytyy joillain peittää. Siksi teenkin yleensä itse ruokani, jolloin tiedän mitä siinä on ja että maku on se aito mikä sille ruualle kuuluukin.
 
Harvoin tulee valmiita mikrojuttuja syötyä. Kotiruoka on paljon parempaa. Tosin "offilla" tulee joskus herkkupäivänä syötyä valmista tonnikala- tai kasvispakastepizzaa tabascon, raejuuston ja kurkkusalaatin kaa... :hmmm:
 
Ruokavalion olen laittanut aika hyvään malliin tässä kahden viime kuukauden aikana ja einekset jäivät kans kaupan hyllyille, mutta nyt satuin tänään löytämään jääkaapista Portin lihapiirakoita, jotka oli paistettu rypsiöljyssä, maistu pitkästä aikaa helvetin hyviltä. :hmmm: Ja nehän vaikutti tuoteselosteen perusteella ainakin tällasen amatöörin silmiin vallan mainoilta välipaloilta. 100 g:ssa: rasvaa 15 g, joista tyydyttyneitä n. 1g, protskuja 7 g ja hiilareita 32 g. Nuo siis aina yhdessä lihapiirakassa.. mitäs sanotte tuosta rypsiöljyssä paistetusta lihapiirakasta? ok tavaraa vai täyttä sontaa? :cool:
Meikäläisen kun pitäis saada juuri tuota rasvasaldoa kasvatettua ruokaympyrässä.. ;)
 
En juuri lainkaan syö einesruokia. Ehkä siksi, kun äiti on pienestä pitäen takonu päähän, ettei einekset ole kunnon ruokaa :)
 
Originally posted by Away
Ja nehän vaikutti tuoteselosteen perusteella ainakin tällasen amatöörin silmiin vallan mainoilta välipaloilta. 100 g:ssa: rasvaa 15 g, joista tyydyttyneitä n. 1g, protskuja 7 g ja hiilareita 32 g. Nuo siis aina yhdessä lihapiirakassa.. mitäs sanotte tuosta rypsiöljyssä paistetusta lihapiirakasta? ok tavaraa vai täyttä sontaa?
Murheellista luettavaa tuo tuoteseloste :( Proteiini-hiilari suhde on perseestä ja ne hiilarit on vielä nopeeta hiilaria. Tuotteen kaloreista 46% tulee rasvasta, 44% paskasta hiilarista ja vain 10% proteiinista. Ei hyvä.
 
Aika paljon tulee kyllä ite tehtyä noita sapuskoja, siihen on niin tottunu ja purnukoitakin suht helppo kannella töihin ja takas.

Valmisruuat, kantonin pata, hedelmäkana ym.on kyllä ihan jees, ehkä kuitenkin sit käyn esim.kiinalaista tai mäkin salaattia hakemassa mieluummin. Perunalaatikko ja lanttulaatikko on mun herkkua, ja niitä kyllä menisi.. onneksi ne poistuu nopeasti kaupan hyllyiltä joulun jälkeen..

Sanoisinko että normaalikaudella 1-2 kertaa kahessa viikossa saatan valmista syödä, en nyt kuitenkaan niin kovin tarkka ole mutta..:)
 
Originally posted by Jortsu
Murheellista luettavaa tuo tuoteseloste :( Proteiini-hiilari suhde on perseestä ja ne hiilarit on vielä nopeeta hiilaria. Tuotteen kaloreista 46% tulee rasvasta, 44% paskasta hiilarista ja vain 10% proteiinista. Ei hyvä.
Asia selvä. Koitan välttää ko. tuotteiden runsasta napostelua. :D
 
Ei oikeastaan koskaan tule eineksiä mässättyä. Tosin tässä vast`ikään tutustuin aika mielenkiintoiseen juttuun, eli atrian keveisiin kalkkuna-nakkeihin. Rasvaa "vain" (itsestä sekin tuntuu aika kovalta määrältä) 7%. Oikein piti käydä jääkaapilla tarkastamassa, että olivatko tosiaan kalkkunaa, sillä maistuvat täysin tavallisilta nakeilta. Ja minä kun en punaista lihaa suuhuni pistä!
 
Eipä tuu eineksiä syötyä, ei. Silloin kun ruokavalio repsahtaa niin pistän rahani mieluummin rehellisesti ravintolaan tai mäkkiin tms.

...ja tiukkoja taloudellisia aikoja ja kiirettä varten löytyy kaapista edelleen puoli jätesäkillistä sissimuonaa inttiajoilta. NE EI VANHENE KOSKAAN!!:evil:
 
juuri söin pirkan miksropitsan (tosin kylmänä), eikä toi kyllä ollut mikään makuelämys... Töissä tulee vedettyä aika usein maksalaatikkoa kun en osaa mitään ruokaa oikeen tehdä (=valhe, kai sitä osais mutta kun ei jaksa)
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom