Ehrmannin laadunvalvonta?

:offtopic:
Mä söin tossa kuukaus sitten purkin Valion rahkaa, jonka päiväys oli 05.02 eli pikkasen yli 4 kk sitten menny vanhaks. Sotkin sen vielä Valion appelsiinimehuun, joka oli pari kuukautta vanhaa ja ollut avattuna ties kuinka kauan. Maistu täysin normaalilta. Tää tapahtu silleen, että kysyin kaverilta, onko rahkaa jääkaapissa. Se se sano, että ei oo, mutta raejuustoa on. No siellä oli tyhjä raejuustopurkki, mutta kaks avaamatonta rahkaa. Söin sitten sen toisen. Tää päiväys huomattiin, kun toinen kaveri oli hakemassa ittelleen rahkaa. Oli siinä kavereilla nauramista. Siinä sitten jännitettiin kädet ristissä, koska pärähtää kuravedet housuun. Ei pärähtänyt. Varmaan jotain säteilytettyä kamaa noi Valion tuotteet :)
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
rahkanaama sanoi:
:offtopic:
Kuka käskee tuottamaan jotain mikä ei kannata, tai ei ole kilpailukykyinen esim muihin eu-maihin verrattuna. Viljeliöillä joilla ei homma kannata ilman tukia niin kannattaisi miettiä tuotantosuuntaa uusiksi ja mahdollisesti erikoistua johonkin.

Itse en ainakaan rupea maksamaan ylimääräistä suomalaisuuden maatalouden tukemisesta... etenkin kun sen rahan vetää välistä joku muun kuin ne kaikista ahtaimmalla olevat viljeliät. :jahas:

Miten viljelijöitä enemmän täällä Suomessa muka tuetaan? Kallis elintarvike EI ole viljelijän vika. Viljan hinta nousee kaupan hyllylle päästessä monta sataa prosenttia. Kanamunat 150%, Maito 120%... jne jne. Ostamalla suomalaisen tuotteen pääasiassa tukee Suomalaista duunaria, tukkua ja kauppiasta.

Tukisysteemi on sama joka maassa. Vaikeille paikoille maksetaan enemmän, mutta käytännössä se on kiinni maan poliitikkojen ruikutuskyvystä. Suomalaiset poliitikot ovat vain että OK.

Mutta huomaa, että vasemmistopropaganda on purrut tämänkin palstan lukijoihin.
 
rintafile sanoi:
:offtopic:
Mä söin tossa kuukaus sitten purkin Valion rahkaa, jonka päiväys oli 05.02 eli pikkasen yli 4 kk sitten menny vanhaks. Sotkin sen vielä Valion appelsiinimehuun, joka oli pari kuukautta vanhaa ja ollut avattuna ties kuinka kauan. Maistu täysin normaalilta. Tää tapahtu silleen, että kysyin kaverilta, onko rahkaa jääkaapissa. Se se sano, että ei oo, mutta raejuustoa on. No siellä oli tyhjä raejuustopurkki, mutta kaks avaamatonta rahkaa. Söin sitten sen toisen. Tää päiväys huomattiin, kun toinen kaveri oli hakemassa ittelleen rahkaa. Oli siinä kavereilla nauramista. Siinä sitten jännitettiin kädet ristissä, koska pärähtää kuravedet housuun. Ei pärähtänyt. Varmaan jotain säteilytettyä kamaa noi Valion tuotteet :)


Tai toinen vaihtoehto, että sulla on super tehokkaat vatsabakteerit ja ruuansulatus elimistö :eek: :worship:
 
rahkanaama sanoi:
:offtopic:
Kuka käskee tuottamaan jotain mikä ei kannata, tai ei ole kilpailukykyinen esim muihin eu-maihin verrattuna. Viljeliöillä joilla ei homma kannata ilman tukia niin kannattaisi miettiä tuotantosuuntaa uusiksi ja mahdollisesti erikoistua johonkin.

Itse en ainakaan rupea maksamaan ylimääräistä suomalaisuuden maatalouden tukemisesta... etenkin kun sen rahan vetää välistä joku muun kuin ne kaikista ahtaimmalla olevat viljeliät. :jahas:

Eiköhän samalla lopeteta telakoiden tukeminen kun ne ei tiiätsää niiq kannta hei.Mitäs sitten tehtäis kun Suomen oma elintavike tuotanto olisi ajettu alas tulis joku kriisi ja elintarvikkeiden tuonti loppuisi?Tollanen pässi nyt ei niin pitkälle osaa ajatella vaan kuvittelee olevansa joku pörssimeklari kun säästää jonkun 25% jossain helvetin pilaantuneen rahkan hinnassa.
:david:
 
Pirkan rahkaa ja Euroshopperin raejuustoa tulee nykyään vedettyä melko usein kun niitä saa edullisesti lähikaupasta (ei jaksa ostaa isoja eriä kerralla kun tulee lähinnä yöprotskuina vedettyä noita)

Kaikki rahkat ja raejuustot mitä olen maistanut ovat menneet alas ilman sen kummempia ongelmia. Ihme neiteilyä ;)
 
Katabolic sanoi:
Pirkan rahkaa ja Euroshopperin raejuustoa tulee nykyään vedettyä melko usein kun niitä saa edullisesti lähikaupasta (ei jaksa ostaa isoja eriä kerralla kun tulee lähinnä yöprotskuina vedettyä noita)

Kaikki rahkat ja raejuustot mitä olen maistanut ovat menneet alas ilman sen kummempia ongelmia. Ihme neiteilyä ;)
On kyllä makuasioita joista ei voi kiistellä, mutta ihan pakko tässä kysyä, että syötkö Euroshopperin raejuustoa maun vai hinnan takia, koska ite en pysty sitä syömään vaikka ilmaseks saisin, ei sit alkuunkaan sovi mun makuhermoille :urjo: Kyllä mäkin melkosta shaissee pystyn syömään, mutta toi raejuusto menee jo liian pitkälle samoin kun saman firman tonnikala hiutaleet vedessä :urjo: kumpaakaan en ole pystynyt loppuun syömään, ei muuta kun roskiin tai :urjo:
 
Eipä niitä tosiaan niin hrveesti huvittanut asiaan perehtyä, ainakaan asiakaspalautteen perusteella:
Dear Mr. Über-Gott (ainiin, tää meni saksaan :david: )

first of all we would like to thank you for your e-mail and the
information, that you have found mould on our product Allgäuer
Speisequarkzubereitung Magerstufe. For this incident we want to apologise.

Controls are carried out regularly in our factory to ensure a continuous
high quality of all our Ehrmann products. The building of mould in dairy
products can be caused, when the cooling is not observed strictly.

We honestly regret this incident and hope that you will trust our products
in the future.


Ei siinä ketään. Rahkan maku on ainakin parantunut kuin taikaiskusta mutta aika näyttää tuleeko seuraava kauppareissu lidliin.
Nyrkkisääntönä voidaan ainakin sanoa että kannattaa vähentää rahkojen päiväyksistä n.5päivää niin päästään lähemmäksi oikeaa.
 
Uber-Gott sanoi:
Ei siinä ketään. Rahkan maku on ainakin parantunut kuin taikaiskusta mutta aika näyttää tuleeko seuraava kauppareissu lidliin.
Nyrkkisääntönä voidaan ainakin sanoa että kannattaa vähentää rahkojen päiväyksistä n.5päivää niin päästään lähemmäksi oikeaa.

Mulla ei kovin paljon oo pidempiaikaista kokemusta kun tosta Lidlin rahkasta ja kyllä se ainakin eräpäivään on kestänyt ja ylikin. Ei oo tähän asti tarvinnut roskiin laittaa.
 
osku sanoi:
Eiköhän samalla lopeteta telakoiden tukeminen kun ne ei tiiätsää niiq kannta hei.Mitäs sitten tehtäis kun Suomen oma elintavike tuotanto olisi ajettu alas tulis joku kriisi ja elintarvikkeiden tuonti loppuisi?Tollanen pässi nyt ei niin pitkälle osaa ajatella vaan kuvittelee olevansa joku pörssimeklari kun säästää jonkun 25% jossain helvetin pilaantuneen rahkan hinnassa.
:david:
Eikai oo pinna kireellä, sitä se teettää? :jahas:
 
Katabolic sanoi:
Pirkan rahkaa ja Euroshopperin raejuustoa tulee nykyään vedettyä

Noita samoja minäkin popsin. Lähikaupasta saa ja ovat halvempia kuin Valion, Ingmannin ja muitten kotimaisten vastaavat.

Ja eihän noita maun takia syödä vaan se maku otetaan milloin mehukeitosta milloin Kevyestä Huvista. Tuo Euroshopperin raejuusto on minusta parempaa kuin Valion vastaavat. "Raekokokin" on pienempi eli helposti alas menee.

:thumbs:
 
Uber-Gott sanoi:
Ei siinä ketään. Rahkan maku on ainakin parantunut kuin taikaiskusta mutta aika näyttää tuleeko seuraava kauppareissu lidliin.
Nyrkkisääntönä voidaan ainakin sanoa että kannattaa vähentää rahkojen päiväyksistä n.5päivää niin päästään lähemmäksi oikeaa.


Niin tai sitten ostaa valion tai ingmanin rahkaa.
 
:jahas: Tossa just avasin Ehrmannin rahkapurkin..Päiväys 27.7.
Koko saatanan kansi umpi homeessa.
 
ennen kesää ei ollut Erhmannien kanssa ongelmia ja sitä tuli syötyä n.4 purkkia/päivä/10kk, mutta sitten alkoi ilmestymään yllättäviä sivu hajuja/makuja... homeeseen en ainakaan muista törmänneeni mutta enpä pahemmin katellut sisältöä

onneksi tännekin korven keskelle avautui LIDL jolloin Milbona korvasi Erhmannin ja ongelmat loppuivat kuin seinään eli enään en osta Erhmannia jollei tule akuutti rahkanpuute Sunnuintaina jolloin LIDL on kiinni
 
Tylerd sanoi:
On kyllä makuasioita joista ei voi kiistellä, mutta ihan pakko tässä kysyä, että syötkö Euroshopperin raejuustoa maun vai hinnan takia, koska ite en pysty sitä syömään vaikka ilmaseks saisin, ei sit alkuunkaan sovi mun makuhermoille :urjo: Kyllä mäkin melkosta shaissee pystyn syömään, mutta toi raejuusto menee jo liian pitkälle samoin kun saman firman tonnikala hiutaleet vedessä :urjo: kumpaakaan en ole pystynyt loppuun syömään, ei muuta kun roskiin tai :urjo:

Todellakin hinnan takia . On niin paljon halvempaa verrattuna esimerkiksi Valioon. Ei se minunkaan mielestäni yhtä hyvää ole kuin vaikkapa Valion tai Ingmanin, mutta ihan syötävää ;).

Nyt on tullut syötyä Milbonan rahkaa, joka on maultaan erinomaista, korkeaproteiinista ja vieläpä halpaa, 0,99e 500g purkki ja proteiinia yli 12 grammaa/100g :worship:

Ainoa mikä ei mene kunnolla alas paitsi leivänpäällä, on mulla First Pricen tonnikala hiutaleina.
 
Äiskä sanoi:
Oletteko muuten maistaneet Lidlin raejuustoa, niillä on yksi merkki joka on rasvasempi kyllä kuin tavan raejuusto, mutta on HYVÄÄÄ!!! Oiskohan kanssa Milbonan??

Ainakin se rasvaa 2% sisältävä raejuusto on Suomessa valmistettua, ja Valio on ollut Lidlille toimittajana. Rasvaisemmasta en tiedä, en tykännyt, niin en ole syönytkään. Tuo 2-prossainen on namia.
 
yks homeinen ehrmanni on tullu vastaan, enkä oo vaihtamassa merkkiä. Valio on niin kuivaa tahnaa, etten lähtis sitä ees raakana yrittää syömää, ja se maksaaki tuplat verrattuna ehrmanniin (ehrmann 250g 0,55€)
 
Yusu sanoi:
yks homeinen ehrmanni on tullu vastaan, enkä oo vaihtamassa merkkiä. Valio on niin kuivaa tahnaa, etten lähtis sitä ees raakana yrittää syömää, ja se maksaaki tuplat verrattuna ehrmanniin (ehrmann 250g 0,55€)

Jeps, sama täällä. Mutta jos vielä tulee vastaan homeisia purkkeja, niin taidan lähteä hakemaan sitä niin kehuttua Milbonea. Sehän on vielä halvempaa.
 
Ei ole vielä pilaantunutta Ehrmannin rahkaa vastaan tullut, tai sitten en ole huomannut... Kannet on kyllä viimeaikoina ollut hiukka huonosti kiinni. Ehrmannia syön pelkiltään, Valion rahkaa käytän kauraryyni-mehukeitto-rahka-hässäkkään.

Niin ja se Lidlin raejuusto siinä 250gramman (vai 200gramman) purkissa on ollut aivan hirveää, kun kaksi kertaa olen sitä erehtynyt ostaamaan. Ihmeellistä vetistä ja happaman makuista mössöä, ihan kuin jollain tehosekoittimella jauhettua. Ei ollut tietoakaan mistään "rakeista".
 

Suositut

Back
Ylös Bottom