Bodarin pikaruokaa Gallup

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja BFL2002
  • Aloitettu Aloitettu
Originally posted by Superman77
Itse herkuttelen kerran viikossa yleensä lauantaina, silloin tulee syötyä Kebabia tai pizzaa. Pizzat haen aina Mankkaan pizzataxista ja numero 11 eli Empire Special, on muuten tosi hyvä, suosittelen kaikille Espoolaisille. Ja samana päivänä menee 1,5 litraa pepsiä :hmmm: :hmmm:

Tuolla on kyl vitun hyvät pizzat. Ku vertaa vaikka Espoon keskustan pizzataxiin niin eroa on PALJON.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
EN VOI KÄSITTÄÄ!! miten voitte syödä jotai mäkkishittii... tai no söin itsekin vielä noin 1.5 kuukautta sitten. silloin kärsin tosi pahasta "lakto"-vammasta ja vireystaso oli jotain -1000, vatsa koko ajan kipee ja ainaku söi (siis mitä vaan), ni tuli pakki kipeeks.

Sit lopetin pikaruan syömisen (poikkeuksena Subway:n patongit, mut nekin täysjyvällä, ilman majoo etc.) ja nyt elämä hymyilee, voin jopa syödä raejuusto pienissä määrin. Jätin kyllä myös tavallisen juusto kokonaan veke.

Vireystaso, treenifiilis, olo ja ihon kunto on parempi ku ennen. Eilen (ku oli lauantai=syömispäivä) ni söin puolikkaan Pizza Hutin pizzan illalla joskus 9 aikaan, ni eipä tarvinnu alkaa nukkuun ku vasta kolmelta yöllä, ja nyt on tosi paska olo, vatsa kipee ja turvottaa... Ja nälkä, en käsitä miten voi olla nälkä vaik söi niin paljo ja aamulla on vetäny kaikki prostkut ja muut aamusetit.

Eli hyvät ihmiset, lopettakaa Mac&Hese, vaikka vaan kuukaudex, ja voitte havaita ihmeellisiä asioita.

Kebabia en syö, mutta siitä ei varmaan aiheudu samanlaista paskahalvausta ku Macistä.

Ja kyllä sitä energiaa saa isommatki miehet ilman maccia, mut se vaatii vähä enemmän eforttia, mut toisaalta, olo paranee niin paljon ettei oo tosikaan ;)
 
Originally posted by Odu


Tuolla on kyl vitun hyvät pizzat. Ku vertaa vaikka Espoon keskustan pizzataxiin niin eroa on PALJON.




Totta puhut. Itse olen muutaman kerran erehtynyt käymään Espoon Keskuksen pizzataxissa, ja oli aivan surkeat pizzat verrattuna Mankkaan Pizzataxiin.
 
Pikaruoat dieetillä: Hampurilainen munalla ja maito rahalla.
Massakaudella:Nakit silmillä ja kebab kioskilla. ;)
 
Originally posted by akira
EN VOI KÄSITTÄÄ!! miten voitte syödä jotai mäkkishittii... tai no söin itsekin vielä noin 1.5 kuukautta sitten. silloin kärsin tosi pahasta "lakto"-vammasta ja vireystaso oli jotain -1000, vatsa koko ajan kipee ja ainaku söi (siis mitä vaan), ni tuli pakki kipeeks.

Sit lopetin pikaruan syömisen (poikkeuksena Subway:n patongit, mut nekin täysjyvällä, ilman majoo etc.) ja nyt elämä hymyilee, voin jopa syödä raejuusto pienissä määrin. Jätin kyllä myös tavallisen juusto kokonaan veke.

Vireystaso, treenifiilis, olo ja ihon kunto on parempi ku ennen. Eilen (ku oli lauantai=syömispäivä) ni söin puolikkaan Pizza Hutin pizzan illalla joskus 9 aikaan, ni eipä tarvinnu alkaa nukkuun ku vasta kolmelta yöllä, ja nyt on tosi paska olo, vatsa kipee ja turvottaa... Ja nälkä, en käsitä miten voi olla nälkä vaik söi niin paljo ja aamulla on vetäny kaikki prostkut ja muut aamusetit.

Eli hyvät ihmiset, lopettakaa Mac&Hese, vaikka vaan kuukaudex, ja voitte havaita ihmeellisiä asioita.

Kebabia en syö, mutta siitä ei varmaan aiheudu samanlaista paskahalvausta ku Macistä.


Vai paljon puolikas pizza huhu. Ja kaikkilla ei oo laktovamma...
En itse ainakaan ole huomannut mitään vaikka en olisi kuukauteen syönnyt mäkissä, itseasiassa alan jo kaipaamaan sitä paikkaa jos ei kuukauteen tule käytyä........Mitä sä sit syöt ku mikään ei mene alas ilman paskahalvausta...:lol1:
 
Bodarin Herkut

Ois tarkoitus, että voisitte laittaa tänne omia reseptejänne, jotka ovat yksinkertaisia valmistaa ja tottakai herkullisia. Sitt vois myös perustella ravintotieteellisiä näkökohtia kyseisessä herkussa. Aloitin tän koska tuntuu, että kun nostaa rautaa on aina nälkä ja olisi hyvä tietää jotain nopeita ja yksinkertaisia terveellisiä/punttaaja ystävällisiä ruokia.
 
Re: Bodarin Herkut

Originally posted by Jomppa80
Ois tarkoitus, että voisitte laittaa tänne omia reseptejänne, jotka ovat yksinkertaisia valmistaa ja tottakai herkullisia. Sitt vois myös perustella ravintotieteellisiä näkökohtia kyseisessä herkussa. Aloitin tän koska tuntuu, että kun nostaa rautaa on aina nälkä ja olisi hyvä tietää jotain nopeita ja yksinkertaisia terveellisiä/punttaaja ystävällisiä ruokia.


meeppäs tonnen F.A.Q osioon. sieltä löydät kaiken tiedon mitä tarvitset
 
Makuja on monenlaisia mutta oma helposti tehtävä yksinkertainen ruoka on:

1. Pastaa (Makaronia) TAI Riisiä keitetään toisessa kattilassa.

2. Vähän ennenkun on pasta/riisi valmista niin kaadetaan pienempään kattilaan yksi purkillinen tavallista tomaattimurskaa, ja sekaan yksi purkillinen vesitonnikalaa (paloina, muussataaan haarukalla =). Sitten sekotetaan ja lämmitetään kastike hellalla lämpöseksi.

3. Lautaselle mieletön määrä pastaa/riisiä ja koko kastike ja kappas, siinä on valmis ateria. Ja suhteet on kohdallaan, kastike riittää yhteen kunnon lautaselliseen riisiä / pastaa ja ylikin. =)

Ei mikään kaloripaukku, mutta sisältää aika paljon proteiinia tuollainenkin annos, purkissa tonnikalaa jo 20 - 25g ja riisistä ja pastasta tulee lisää, tomaattimurska on lähinnä makua tuomassa, siinähän nyt ei käytännössä ole mitään, edes kaloreita.
Vähärasvainen, ja hyvää! :thumbs:

Ja käy vaikka perunankin kanssa tuo kastike.
 
Originally posted by turre101

Ei mikään kaloripaukku, mutta sisältää aika paljon proteiinia tuollainenkin annos, purkissa tonnikalaa jo 20 - 25g ja riisistä ja pastasta tulee lisää, tomaattimurska on lähinnä makua tuomassa, siinähän nyt ei käytännössä ole mitään, edes kaloreita.
Vähärasvainen, ja hyvää! :thumbs:

Ja käy vaikka perunankin kanssa tuo kastike.

Mulla aina pistää silmään tuo "vähärasvainen". Helposti saa kuvan ikään kuin ruokiissa olisi liian paljon rasvaa. Huonot rasvat (lähinnä eläinrasvat) on tietenkin pahasta, mutta muuten rasvojen saanti pitää aineenvaihdunnan sekä hormonitoiminan vilkkaana ja siten on tärkeä osa kehitystä.

Vähän kärjistetysti voisi sanoa, että maratoonarit tarvii paljon hiilareita, mutta bodarit paljon rasvaa ja proteiinia.

Mulla ainakin dietti menossa ja samalla syön raejuustoa johon lisätty rypsiöljyä :)

Itse olen usein valmistanut nopeita välipaloja seuraavista aineksista: hedelmät/marjat, rahka, kauraryynit, marjakeitot ja rypsiöljy. Noista nyt voi sekoitella aika pitkälle miten lystää, mutta esimerkiksi viinimarja+rahka+rypsiöljy on hyvä ja terveellinen välipala.
 
Viime aikoina olen ruvennut syömään kaurapuuroa ja raejuustoa (sitä tavallista kermaista) yhdessä. Ei mikään mullistava juttu, koska monet ovat varmasti syöneet tuota pitkään, mutta itse löysin herkun vasta äskettäin.
Muita hyviä on: raejuusto, kauramakaroni, tomaattipyree.
Reissareita, paistijauhelihaa, tomaattipyreetä ja Pirkka kevyt sulatejuustoa.
+ tuhat muuta.
 
Originally posted by Slowmo21
Viime aikoina olen ruvennut syömään kaurapuuroa ja raejuustoa (sitä tavallista kermaista) yhdessä.
+ tuhat muuta.

Miten sä sekotat ne keskenää ?
 
Loistava eväs reenin jälkeen on tuorepastaa, bertollin valmista pastakastiketta, oliiviöljyä ja raejuustoa. Kuulostaa karulta mutta voi elämä toi on hyvää. Päälle puoli litraa valion suklaajäätelöä ja sitten vielä psyykkaa itsensä uskomaan kaiken tämän olevan hyväksi palautumiselle...:D
 
Ruoka numero 1 on itsetehty pizzapohja ja sen päälle laitetut täytteet. Nuo täytteet on helppo valita omien halujensa mukaan. Mä käytän kananmunaa, tonnikalaa, kanaa ja kaikkea muuta sälää mitä jääkaapista sattuu löytymään.
Ottaa kunnon ison pellin ja tekee siihen pizzapohjan. Voi käyttää muitakin jauhoja kuin vehnäjauhoja. Pohjan päälle vain kaikki proteiinipitoiset safkat, ketsuppia ja sekaan pizzamaustetta. Tuo riittääkin jo, mutta voihan siihen lisätä vielä muitakin aineksia.
Ihan helvetin hyvää. Kulkee mukana paikkaan kuin paikkaan ja helppo syödä. Saa hiilarit ja protskut juuri siinä suhteessa kuin itse haluaa. Jos haluaa enemmän öljyä safkaan, pizzapohja kyllä imee vaikka desin sitä öljyä.
Tuohon kun ottaa vielä jälkiruuaksi rahka-kaurahiutale-kiisselimössön, niin kyllä on hyvä safka valmis.
Tuo pizzapohja on siitä hyvä, että täytteeksi voi laittaa melkein mitä vaan. Itselläni on ollut perunaa, erilaisia kasviksia, rahkaa ja todellakin kaikkea mitä jääkaappiin on vain jäänyt...
Itse en vaan jaksa tehdä tuota kovin usein, vaikka ei siihen kovin kauaa mene. Yleensä teen pizzaa kerralla niin paljon, että riittää useammaksikin päiväksi.
 
1. 400g paistijauhelihaa, paistetaan kypsäksi ja sitten sekaan
muutama kananmuna ja tabascoa maun mukaan. Paistetaan
ja sekoitellaan samalla vielä niin kauan että kananmuna on kypsää. Sitten mössö naamariin.

2. 1 prk tonnikalaa, 1 purkki raejuustoa , muutama keitetyn
kananmunan valkuainen pilkottuna(voi panna keltuaisenkin jos huvittaa) ja hieman öljyä, nämä sekoitetaan ja taas mössö naa-
mariin. Mausteeksi tabascoa.

3. paistettu kanan file pilkottuna, purkki ananasta paloina,raejuustoa riittävästi. Lisätään tabascoa.Kaikki sekoitetaan. Ei kun syömään.

4. ohuen ohuita nami kalkkunasiivuja paketti, revi auki ja tunge
naamaan. Jos haluat maustaa,niin tilkka tabascoa sopii näihin hyvin.
 
Originally posted by Hemppa
1. 400g paistijauhelihaa, paistetaan kypsäksi ja sitten sekaan
muutama kananmuna ja tabascoa maun mukaan. Paistetaan
ja sekoitellaan samalla vielä niin kauan että kananmuna on kypsää. Sitten mössö naamariin.

2. 1 prk tonnikalaa, 1 purkki raejuustoa , muutama keitetyn
kananmunan valkuainen pilkottuna(voi panna keltuaisenkin jos huvittaa) ja hieman öljyä, nämä sekoitetaan ja taas mössö naa-
mariin. Mausteeksi tabascoa.

3. paistettu kanan file pilkottuna, purkki ananasta paloina,raejuustoa riittävästi. Lisätään tabascoa.Kaikki sekoitetaan. Ei kun syömään.

4. ohuen ohuita nami kalkkunasiivuja paketti, revi auki ja tunge
naamaan. Jos haluat maustaa,niin tilkka tabascoa sopii näihin hyvin.

5. Iso pullo tabascoa. Nauti sellaisenaan tai lisää hieman tabascoa maun mukaan.

Taidat pitää tabascosta :D
 
Originally posted by Chewbacca
5. Iso pullo tabascoa. Nauti sellaisenaan tai lisää hieman tabascoa maun mukaan.

Taidat pitää tabascosta :D

Kyllähän tuota tulee käytettyä.
Ja erityisen hyvin sopii halpis tonnikaloihin, peittää hyvin
kissanruoan maun!
 
Originally posted by Ozzy
Täältä Turusta löytyypi sellainen pieni kebab-paikka kuin Kuningaskebab. Paikka on tosiaan aika pieni eikä edes keskustassa. mutta maine puhuu puolestaan. Onko täällä muita Kunkussa kävijöitä? Sieltä löytyy meikäläisen lemppari eli kebabliha ranskalaisilla. Ranskalaisiin grillimauste ja suola sekä paprikamajoneesi ja mieto kastike lihalle :hmmm:
Tulee käytyä silloin tällöin...oletkos muuten huomannut/saanut Kuningaskebabin alekupongit joita jaettiin muistaakseni Aamusetin ym välissä?
 
Originally posted by Ozzy
Täältä Turusta löytyypi sellainen pieni kebab-paikka kuin Kuningaskebab. Paikka on tosiaan aika pieni eikä edes keskustassa. mutta maine puhuu puolestaan. Onko täällä muita Kunkussa kävijöitä? Sieltä löytyy meikäläisen lemppari eli kebabliha ranskalaisilla. Ranskalaisiin grillimauste ja suola sekä paprikamajoneesi ja mieto kastike lihalle :hmmm:

Tulee käytyä liiankin usein,lemppari on nyt iso annos liha + salaatti, väkevä kastike ja ilman majoneesia.Diettaajan unelma.
 

Suositut

Back
Ylös Bottom