Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Originally posted by Mike
Niin ja hella on se mikä on kuuma, se kylmä on jääkaappi.
Originally posted by Svetlana
Mä en jaksanu enää odottaa, viskasin nyt riisit kattilaan ja vettä päälle ja pannu on kuumumassa. Lukekaa sitten huomisen lehdestä miten kävi. ;)
Originally posted by Dopey
Kanan rintaleikkeet on parempi vaihtoehto, mutta hankala paistaa.
Originally posted by Hannibal
Minä taas tykkään paistella rintaleikkeitä. Vaatii vähän harjoittelua, mutta tekniikan opittua saa fileerausveitsellä hyvin nyljettyä nahat ja luut pois ennen paistoa ilman mainittavaa lihahävikkiä. Marinoituja tai marinoimattomia, eipä nuo marinadit minua niin häiritse kun valuttaa liiat pois. Kuumalle valurautapannulle rypsiöljyä tai joskus rypsiöljy-voiseosta, paistetaan kypsäksi (5-10 min per puoli, riippuen kuinka paksuiksi leikkeet jättää), ripotellaan paistamisen aikana molemmin puolin currya/kurkumaa ja mustapippuria + yrttisuolaa (jos marinoimattomia leikkeitä). Itsefileroidut pannulla paistetut rintaleikkeet ovat mielestäni jokseenkin mehevämpiä kuin valmiit fileet.