• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM Hotmail blockannut koko palveluntarjoajan verkon. Jos et saa vahvistusmailia, mailaa mike at pakkotosto.com nimimerkkisi

Apple - iPhone

Liittynyt
10.4.2012
Viestejä
1 370
Muistakaa nyt näissä teidän mac windows-kone vertailuissa, että ei ole kovin vertailukelpoista verrata jotain ~300€ Acerin läppäriä ~1500 euron Maciin, näin kärjistetysti.

Yleensä toi hintakritiikki tulee siitä, että esim. tehoja ei ole suhteessa hintaan, niin paljon noissa Appleissa eli samalla rahalla saisi "paremman" laitteen tietystä näkökulmasta katsottuna. Riippuen vähän, mitä laitteellaan tekee, oli kyse sitten puhelimesta tai koneesta, niin noilla asioilla ei ole edes niin väliä, vaan kuinka mukava sitä on käyttää.

Suurin osa kuitenkin taitaa (kotonaan) tietokoneitaan käyttää netin selailuun, laskujen maksamiseen tms., mikä ei vaadi koneelta juuri mitään. Ja en kyllä itse sellaisessa tapauksessa ymmärrä, että käytetään tuhansia euroja siihen, mutta jokainen toki saa tehdä omat valintansa.
 

Fea

I found my inner bitch and ran with her.
Liittynyt
15.10.2008
Viestejä
2 493
Ikä
36
Aina jaksaa ihmetyttää, miksi jotkut jaksaa käydä apple-ketjuissa kertomassa kuinka kalliita laitteet on ja miten saisi halvemmalla parempaa.
Aina joku muistaa myös sanoa, että "sama se minulle on mihin ihmiset rahansa työntävät."

Erityisesti tämä ihmetyttää siitä näkökulmasta, että miksi juuri tästä aiheesta jaksetaan vääntää?
Miksi ei autoista?
Kyllähän sitä ladallakin pääsee pisteestä A pisteeseen B ja suurin osa taitaa kuitenkin käyttää sitä vehjettä työmatkasiirtymiin ja kaupassa käyntiin. Tä?
Entä vaatteet? Miksi pitää saada jotain tiettyä merkkiä päälle, suurin osa meistä taitaa kuitenkin pitää vaatteita loppujen lopuksi siksi, ettei saa sakkoja alastomana kulkemisesta ja koska haluaa pysyä lämpimänä. Saa niitä vaatteita kengistä päällysvaatteisiin Tokmanniltakin. Miksi ihmeessä kukaan ostaisi kalliimmat kuin kympin housut? Käyttöominaisuudet + hinta = No brainer, vai?
Esimerkkejä on lukemattomia mutta jostain syystä tämä on aihe, josta saa vääntää loputtomiin ja muiden pitäisi jaksaa siitä kuunnella/lukea.

Pyh.

Se vain köyhästä tuntuu, jos pitää toisten (lainpuitteissa olevia) mielitekoja jeesustella.
 

Mike

Ompa outo!
Pakkotoisto.com
Liittynyt
16.4.2002
Viestejä
81 243
Kaupunki
Helsinki
Liittynyt
25.11.2017
Viestejä
310
Siinä on Windows, megaluokan miinus. Et kai sä luule, että joku joka haluaa Macbookin, mene ja osta Windows konetta?
Tiedän useita jotka mäkillä käyttää Windows:ia.
Windows:han on hyvä käyttöjärjstelmä. Ylivoimaisesti paras ohjelmisto ja ajuri tuki. Nykyään erittäin vakaakin.
Tableteissa Ipad on kyllä ylivoimaisesti paras. Ei perustableteissa oikein ole edes muita vaihtoehtoja mitä kannattaisi hankkia. Hinta niissä vielä ok ja tuki todella hyvä ja android verrattuna kaikki pelittää paljon paremmin.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
19.12.2015
Viestejä
163
Itse olen suht uusi näillä laitteilla ja vasta muutama vuosi mennyt, puhelimena edelleen 6S+ ja läppärinä Macbook 12inch (2017). Lapsilla yhtä lukuunottamatta myös iPhonet. Paluuta ei ole, vaikka win-koneitakin edelleen talossa (joita ei enään tule).
Muistan yhden työkaverini sanoneen minulle myös, että voin mäkillä käyttää windows...mietin, et minkähän takia pitäis?!?
 

JH4

Liittynyt
20.11.2003
Viestejä
349
Pian tulee uutiset, että joku purkanu iphonen osiin ja osat maksaa 100$, eli hinnassa on 1579€ ilmaa.

...

Tää on vähän offtopic mutta Samsungissa 1Tt? Mulla on nyt ip8:ssa 7455 kuvaa ja 766 videoo ja tallennustila 24,1 GT / 64 Gt.
Voiks jollain olla vuosia kerätty pornokokoelma puhelimessa vai mitä käyttöä on noin isolle tallennustilalle?
4K 60fps video vie tallennustilaa melko reilusti. Tubettajat yms. jotka kuvaa paljon puhelimella tarvitsevat sitä tallennustilaa.
 

Mike

Ompa outo!
Pakkotoisto.com
Liittynyt
16.4.2002
Viestejä
81 243
Kaupunki
Helsinki
Ylivoimaisesti paras ohjelmisto ja ajuri tuki.
Tajuatko miten järjettömän lauseen juuri heitit puolustaaksesi käyttöjärjestelmää? Uskomatonta. Sä puolustat siis käyttöjärjestelmää sillä, että siinä on paras ajurituki, eli paras tuki saada asiat toimimaan kun ne ei defaulttina toimi.
 
Liittynyt
14.8.2004
Viestejä
994
On tuossa sen verran perää, että jos jotain oheislaitetta ei ole tarkoitettu toimimaan Applen vehkeissä, niin se ei sitten toimi, olit sitten millainen ajurikoodininja tahansa. Mutta aika omituinen "paremmuuden" kriteeri normitallaajalle :D
 
Liittynyt
5.7.2007
Viestejä
2 821
Hei kukkuluuruu, miksi näin hiljaista?

Heittäkää ihmiset jotain arvosteluja jos olette saaneet käsiin kyseisen puhelimen!

Itse tilasin tänään, pro version kuusenvihreän 64 gigaaella muistilla.

Onko @Mike hommannut/mitä mieltä?
 
Liittynyt
5.3.2013
Viestejä
610
Kuulin broidilta, että iphonet ottivat uuden softan myötä aimo harppauksen 2010 luvulle. Vihdoin saivat koodattua esim. pika/suoravalintakuvakemahdollisuuden. Siis sellaisen, että saa kotivalikkoon vaikka kaverin kuvan josta painamalla se soittaa kaverille. Kätevä toiminto, tosin ollut androidissa jo varmaan 10 vuotta, mut parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Kohta ne saa tehtyä muitakin widgettejä.
 
Ylös